Keşke evlenmeseydim keşke

Adama karşı çıkacak tek başına ayaklarının üstünde duracak cesaretin yok malesef. Gücün var ama cesaretin yok. Hayat seni o konuma yavaş yavaş getiriyor ama. Olacak olan zamanı geldiğinde olacaktır. İnş hakkında hayırlısı olur. Başka evlilikler böyle mi demişsin. Böyle olan da bir hayli fazla böyle olmayan da var. O evliliklerinde başka başka sorunları var. Evliliğinde sorun yaşamayan işinde yaşıyordur. Sınav dünyasında yaşıyoruz boşanıp başkasıyla çok mutlu olurum diye pembe rüyalara dalma yine çok mutsuz olabilirsin. Önce sağlığın yerinde çok şükür de çünkü daha sağlığı yerinde olmayan bir sürü insan var. Sonra biz kocalardan ibaret değiliz ki kavga edince dünya bitiyormuşcasına kahrolalım. Olabilir tartışmalar her zaman olur karşıda çıkılır polis te çağırılır karakola bile gidilir. Ama sen normalde de naif kırılgan birisin sanırım. Hiçbi zaman gerekli tepkiyi vermemişsin. Bi kere öyle bi kavgadan sonra aramış telefonla açmış susmuşsun ben olsam o telefonu asla açmazdım. Tamamen yok sayardım onu. Suratına bakmazdım isterse 1 ay isterse 5 ay. Taki pişman olana dek sürdürürüm. Anlama şekline bağlı. Gerekirse evi terk edecek kadar gözünü karartman gerekiyor. Ve 6 yıldır hiç böyle bi tepki görmemiş o adam senden. Evlilik bu şekilde oturmuş ilk aylar olsaydı bormal seni tanımıyo henüz derdim. Ama keşke çaresine daha önce baksaydın. Babana annene herşeyi anlat mutlu olmadığını kayınvaliden dahil herkese anlatmanı öneririm. Eşin bilsin senin mutsuz olduğunu. Mutsuzkende sana yıktığı görevleri yapma. Yemek yapma temizlik yapma misafir ağırlama. Bunları sadece sen mutlu olduğunda içinden geldiği zaman yaptığını hissettirmen lazım. Bide aşure yapmışsın. Bir an evvel ailene anlat bi büyükler otursun konuşsun. Bi kaç ay annene gidebilirsin kafanı dinle. Sonra da aile terapisti şartı koy. Mutlaka bi uzmana görünün

Eşini doktora götürmeyi düşündünmü? Çünkü normal değil bence sorunları var gibi bi aşure için ne alaka kapı pencere yumruklamak Dökseydin al sana aşure diyee sende yapma pişirme verme kimseye olsun bitsin ben sinir oldum

Hayrına günaha girmişsin hazır kavga çıkmış, ben olsam sen misin kavga çıkaran vermiyorum ula çöp yesin diyip dökerdim. Ne için kavga ettiği belli olsun bak bakalım bi daha diyo mu bişey.
Sanirim bunu yapamadigm icin bi adim ileri gidemiyroum. Ama hayal ediyirum su dediginizi yapsam sen misin inat bana karsi der tekme tokat girersi

Yani acikcasi, tabi sakiiiin yanlis anlamayin ama duzgunce soyluyorsa cokcok buyul bi sikinti yok. Terslemeden soyluyorsa... ama hem tersleyip hem de onlarin yannda soyluyorsa sikinti var tabii. Benzer kisi bende de var sizi suclamak afina demiyorum ama belki ben daha fazlalarini, herseye karisani gordugum yasadigim icin bu cok buyuk gelmedi

Sizin yorumunuzda kendimi buldum..Benim rahmetli babam da öyleydi..Herkese yedirir icirir ,dağıtır bonkör davranır ,rahmetli anneme gelince eline kuruş vermezdi...Bir de üstüne annemden kalan degerli yerleri ,tarlalari kendi karari ile cocuklarini düşünmeden satti..Herkes onu cok cömert diye hatirliyor ..Allah rahmet eylesin diyorum yine de.. Bir erkek önce eşine değer verecek.Fikirlerine saygı duyacak,dediğini bir düşünecek..Ahh ah..Benim eşimi sorarsaniz ; o da 15.yılında teslim oldu ancak kafasinin dikine gidip ,kendi kararlari dogrultusunda yaşamaktan Cok yıpratici bir durum bu kadın icin.Şimdi bana sormadan nefes almiyor (benzetme icin yazdim) ki bu kadarina gerek yok.Konu sahibini cook iyi anliyorum.Anlattigi tarz eşler iyi ,bonkör insanlardir ama sinirlendiklerinde karisiymis,kızıymış hicc düşünmeden herkesin icinde bile kalp kırarlar .Lütfen artık herkes sadece özünde iyi olmasın! Bütünsel olarak olsun mümkünse.

Özel ama bir şey sorabilir miyim? İstemezseniz cevap vermeyebilirsiniz..eşinizle alakalı cinsel sıkıntılarınız var mı? Onun tatmin olamaması, ten uyuşmazlığı vs vs..( geçmiş yorumları okumadım konuşulduysa bilemiyorum)

Sanirim bunu yapamadigm icin bi adim ileri gidemiyroum. Ama hayal ediyirum su dediginizi yapsam sen misin inat bana karsi der tekme tokat girersi
Ve bu adamla aynı hayatı yaşamaya devam ediyorsunuz ne güzel.

Bastırın kendinizi, duygularınızı dayak yemek korkusundan. Yıllar için sinir hastası olun. Ama sonra eşiniz dahil kimseyi suçlamayın. Gencecik yaşlarınızı heba edin böyle.

Saygi bekliyosa önce kendisi size karşı saygılı olsun. Çok sinirlendim. Okurken aynı şey başıma gelse "hoooooşşttttt" der o aşureleri yerde parçalar "al şimdi kime neyi goturuyosan götür" derdim.. olan nimete olur elbet yapılmaması gereken bir sey ama ben sinirlerime hakim olamazdım muhakkak. Bu insana alttan almayın, tavrınızı koyun ortaya. Ona neyin pesinde oldugunu sorun. Sizden tencere tencere Kazan kazan asure yapmanizi bekledi besbelli. Bnm bildigim asure yapilinca apartmandaki kolu komsuya dagitilir. Dayisina asure yedirtmeye pek merakliysa girsin mutfaga kendisi yapsin. Sinirlerim bozuldu resmen

Duygusal şiddet uyguluyomus zaten yeteri kadar. Uygulayacagi fiziksel siddetten mi korkuyorsunuz?? Zaten eger onda böyle bir potansiyeli goruyorsanız bu boşanmanız icin yeterli bir sebep degil midir?? Aklinizda cocuk yapma fikri varsa aman öteleyinn. Esinizin ruh ve sinir hastaliklari bolumune gidip acilinden tedavi gormesi gerek. Sizi fena pıstırmış. Siz köle degilsiniz, kendinize gelin. Sizi kaybedebilecegi gercegiyle yüzleşmesi gerekiyor. Bu şekilde devam etmek istemediginizi, bu iliskinin sizi bedenen ve ruhen yordugundan bahsedin. Bilindiği üzere bir iliskiyi ayakta tutan en onemli seylerden üçü; sevgi, saygı ve sadakat. Sevgi ve saygı kalmamış zaten, gerisini siz düşünün. Kendinizi mutsuz bir evlileğe mahkum etmeyin. Gerekli görüsmeyi ve konusmayi onunla yapin, duzelmiyorsa veya duzelmeyi res ediyorsa yolunuza bakın. O sizi sevip saymiyor olabilir ama siz kendinizi sevip sayın.

Hep mi bole erkekler ya hep mi

Peki ne zaman adım atacaksın?
Kazara hamile kalırsan çocuğundan ayrı kalabilecek misin?
Kocan bu kafayla ilkokul biter bitmez yani 10 yaşında çocuğu yatılıya verir. Sen de öylece izlersin bu korkaklıkla.
10 bile gec:)))) hafiz olacakmis cocugu cok istyormus. Gunaha giriyorum durduk yere. Ya bi sor bakalim anasi istycek mi ya da cocuk?

Tabiiiiii asla inanilmaz. E bana anlatlsa boyle biri ben de inanmam kii. Cunku inanlmaz yardm sever. Yani solenmez bole seyler ama, biri yardm istediginde para verir fazla fazla hatta sacar yani. Yolda bi yasli gorse alir evine goturur bu mahalledeyse. Vs... ya yine de kotu degil. Ama o kisiligiii. Ama siniri... o saygisizca bencilce asagilamasi. Jerseyi yok ediyirr. O babasindan gordugu ogrendigi siddetttt

Ayniyiz... gerci ben kestiriyorum tepkisini.. iyice de alistirdim biliyor musunuz beni sindirmesine. Hep boyleydi ama daha fazla olmasina ben sebep oldum((( ben onu azarlasam o an olmasa da eve kosa kosa geliriz disardaysak. Ve bana demedigini birakmaz ve onu rezil ettm diye sacima basima yapisir. Kendini surekkkli ispatlama pesinde

Cok rahat konusuyorusnuz. Evet coook haklisiniz ama o hanfendinin de icinde ne firtinalar kopuyodur. Tamamen kisilik meselesi. Kimisi bi anda kesip atabilir kimisi cooook dusunur. Yuva yikmak inanin kolay degil

Siz mi verdiniz doktor mu?

Siz mi verdiniz doktor mu?
Ya sinir disinda da artk olay iyice kendini goatermeye geldi. Surekli bi saygi sorunu var. Kucuklugunde goremeisginden midir nedir. Saygi duy baba saygi duy bana. Ben kocanim yerini bil vs. Biktim yani. Sirf siniri de gecti bence artk konu. Ya da ben ole dusunuyirum blmiyrium. Ama surekli saygu saygi diyen birjnin ezikligi vardir. Artk ole dusunyroum

Inanin gozlerim doldu. Allah gani gani rahmet eylesin. Daha once de yazidm ya.. bir ton gunaha giriyroum her bana cikisinda icimdan olmus babasina beddua ediyroum. Bu sekil sinirli agrasif sideete egilimli biri olmasini sagladigi icin.... insanlara burada yazarken ozunde iyi diyirum benmle dalga geciyirlar. Evet oozunde gercekten iyi. Amaaaa o kisiligi varya. Bi anda parlayan.. karisina vurmak ona anormal bisey gelmeyen(cunku babasi da dover sover ve saygi gostermezmis) he o da iyi biriymia guuya. Ama sinirliymis! Ben nasil duzeltuim ki? Bi anda bisey diyorum megerseem saygisizca bisey demisim. (Ben sok) bi anda gulusurken kopuruyor masayi itiyor kakiyor. Sisamiyorum cildiriyorum cunku bi anda bole kavga cikmasina. Soyleniyirum ben de bu sefer tokat vs. Niye? Susmuyormusum zaten ainirlenmis...

Diyorum ya artik bitkin ve yirgunum. Bu psikolojik bi durum emiiinim. Inanin cook kavga olaylar oluyor. Buraya her kavgada yazmak istyorum cunku konuscak kimsem olmadigi icin. Yani ablam var ama kimse biseyi blmiyot. Konuscak kimsem olmadigi icin sizlerle konusunca cooook rahatlyorum. Ama oyle bi haldeyim ki su formu acip dertimi anlatmaya dahii useniyorum. Ole bitkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…