Keşke evlenmeseydim keşke

Hayir dedigim ne sanki. Sevap isliym derken tam tersi gunahlara.giriyorum. yollamjsjm bunun 300 grami 500 grami mi var. Kime yaraniyosun. Kime. Ya normal bi insan boyle yapar mi
Yapmaz canım normal insan değil bu dağ adamı mağarada yetişmiş haydut ne olacak başka

Kıyamam. Çocuk var mı peki?

Siz yapmalıydınız yahu
Deli deliyi görünce comagını saklarmıs
Bi cinnet bi sinir krizi siz gecirmeliydiniz
Biliyirum cogu seyi bilerek yapiyor. Mesela bu tarz biseyi yapmisti. Et almistk hepsini tabagi da kirip lavibaya falan dokmustu. Biliyorum bilerek gosteri ici yapiyor adimmmm gibi eminim. Ama ben yaprlsam. Vurur dover. Eminimm. Belki de sindirdi beni bilmiyorim. Ama kendini gostermek icin deli gibi dover

Eşinizin ciddi psikolojik desteğe ihtiyacı var. Afedersiniz gözünün üstünde kaşın var diye de sinirlenecek az daha uğraşsa. Daha 29 yaşında saçma bi sebepten kapı yumruklamak ne demek. Allah sabır versin zor

Allah yardımcın olsun ne diyim zor böyle bir ömür gecirmek dövülecegini bile bile

Kesssinlikle var. Ben bosuna mezardaki babasina beddua etmiyorum. Onu boyle yetistrdigi icin butun succc onun. O da boyleymis. En ufak biseyde kaynanama sayar sover evi yiksrmis

İnsan bu türde kişiliklerle yaşadıkça kendinde problem olmasa dahil sorunlu hissediyor kendini, ben iyi olmasına dair bir çözüm bulamadım inşâAllah siz bulabilirsiniz.

Ya sabir dedirten insan modeli.. koca adam laf anlatsan bildigini okur..elin iyisi evin delisi derdi aneannem boyle adamlar icin...susarsan daha da biner teoene sende tavrini almalisin bence

Yemin ederim bunlar ruh hastasi baska birsey degil... ben isden eve 15 gec gelim 2 gün agzi durmuyor hayatin tadini cikarmaya calis güzelim yoksa ömür gecmez.. kendine bak calismiyorsan ise gir calis kendini neyle mutlu ediyorsan onu yap canim.. demek istedigim yanliz degilsin. Her tartismanizda beni düsün.. ve Allah hep dayanilcak güc veriyor..

Kıyamam. Çocuk var mı peki?
Yok. Ben evlligin basindna beri gizli bi sekilde dogm kontrol kullaniyroum ilk baslarda istemedigmden kontrol altinda tutma amacli kullanmstim. Sonra baktim ki itip kakmalari basladi. Duzleirsek birakirim diye dusundum. Ama guvenemiyorum. Bana hakaret edebilen birinden bi cocuk? Fikir ayriliklarimiz da cok var. Ortada cocuk yok cocugu hangi okula verecgini bile kendi hesapliyro misal

Ya boyle hep boyle iyiyken iyi evet. Ama ufacik biseyden sinirlenebiliyor. Agrasifligi hepp var.

Ya sabir dedirten insan modeli.. koca adam laf anlatsan bildigini okur..elin iyisi evin delisi derdi aneannem boyle adamlar icin...susarsan daha da biner teoene sende tavrini almalisin bence
Olan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir

Evettt o kadar demis ki. Elin iyisii.. evin delisii.. disarda sorun sevvvvmeyen yoktur. Artik anladim ki. Disarda iyi gordugum adam evde kesin cile cektiriyorr

Siz ne kadarlik evlisiniz? Hic dusundunuz mu niye cekiyim ki bosaniyim hayatima bakiyim demeyi. Gervi yazdiniz. Cocugunuz var mi peki

Boşanmak gibi bir seçeceğin yok mu? Heba etme hayatını. Benim iki arkadaşımın eşi de böyleydi, problemlilerdi. 8-9 sene sonra boşandılar. Yani sonu bu olacaksa bence biran önce kurtulun. Ki sizi üzdüğü önemli bir konu olsa neyse, aşureyi niye az koydun. Ben olsam çoktan hepsini çöpe dökmüştüm.

Erkek adam aşure işine ne karışır ya.Madem kadin isine karisio kendi yapsin dagitsin ozman

Siz ne kadarlik evlisiniz? Hic dusundunuz mu niye cekiyim ki bosaniyim hayatima bakiyim demeyi. Gervi yazdiniz. Cocugunuz var mi peki
Biz 4 bucuk senelik evliyiz gülüm.. cocugumuz yok ikimizde cok calisiyoruz.. esim bana maddi ve manevi evlendigimiz günden beri cok yardimci oldu.. bu kötü huylari haric cok merhametli ve yardim sever beni ona hep baglayan bunlar gbi seyler.. ben insanlari kaybetmekten cok korkuyorum daha cok konusmadka ve anlasmakda cözüm ariyorum.. kimileri diyor amaaan ben olsam cekmezdim.. bana sorarsaniz herkezin kendi bilecegi herkezin kendi özgür hayati ben ama bunca seye ragmen esimi cok seviyorum belki de cahilliktendir bilemiyorum..

Olan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir
Hem psikolojik hem fiziksel siddet iflah olmaz boyleleri yuvadan da vazgecilmez ki hemen..isin zor insallah isler senin lehine olur senin istedigin gibi

Yeminnnnn ediyorum aynisini yasadim. Zaten bu asure olayinda iki dkda onu da araya katti:) sen dedi odun kopuyir insanlara bisey vermiyosun falan. Misafir gelir aldigimi da koymazsin onlerine dedi. Misafir geliyor yemegi yapiyorum zaten ortaya 6 7 cesit istyo. Sonra tatli sonra dediginiz gibi kuruyemis meyve kahve. Ya bu misafire ilgi degil ki. Bu gormemislik artik. Bu gosteriss. Bu kadar olmaz ki. Saniye ara vermeden servis yapmak yedirmek nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…