- 24 Mart 2019
- 727
- 1.983
- 43
- 29
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Yapmaz canım normal insan değil bu dağ adamı mağarada yetişmiş haydut ne olacak başkaHayir dedigim ne sanki. Sevap isliym derken tam tersi gunahlara.giriyorum. yollamjsjm bunun 300 grami 500 grami mi var. Kime yaraniyosun. Kime. Ya normal bi insan boyle yapar mi
Kıyamam. Çocuk var mı peki?Eve herrseyi alir istedigimi alir en iyisini vs. Bhnlari yapinca ben butun gorevlerimi yapiyorum diyor. Bu degil ki. Evet guzel bisey cogu erkek yapmiyor. Guzel. Ama bu degil sirf bu degilllll. Sen bana saygi duymadiktan sonra en ufak biseyde sayip sovdukten sonra sen benden ne bekliyorsun ki. Hakaretlerinden dolayi soguduuum yaklasmaiyroum. Itip kaktigi da oluyor. Cokkk
Biliyirum cogu seyi bilerek yapiyor. Mesela bu tarz biseyi yapmisti. Et almistk hepsini tabagi da kirip lavibaya falan dokmustu. Biliyorum bilerek gosteri ici yapiyor adimmmm gibi eminim. Ama ben yaprlsam. Vurur dover. Eminimm. Belki de sindirdi beni bilmiyorim. Ama kendini gostermek icin deli gibi doverSiz yapmalıydınız yahu
Deli deliyi görünce comagını saklarmıs
Bi cinnet bi sinir krizi siz gecirmeliydiniz
Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
Allah yardımcın olsun ne diyim zor böyle bir ömür gecirmek dövülecegini bile bileBiliyirum cogu seyi bilerek yapiyor. Mesela bu tarz biseyi yapmisti. Et almistk hepsini tabagi da kirip lavibaya falan dokmustu. Biliyorum bilerek gosteri ici yapiyor adimmmm gibi eminim. Ama ben yaprlsam. Vurur dover. Eminimm. Belki de sindirdi beni bilmiyorim. Ama kendini gostermek icin deli gibi dover
Kesssinlikle var. Ben bosuna mezardaki babasina beddua etmiyorum. Onu boyle yetistrdigi icin butun succc onun. O da boyleymis. En ufak biseyde kaynanama sayar sover evi yiksrmisE siz kölesi değilsiniz ki, sizi böyle kimse ezemez. Böyle bir evlilikte de olan sadece size olur, hep siz ezilirsiniz. Eşinize eylemlerinizin açıklamasını da yapamayacaksanız niye birliktesiniz? Eşinizin ego problemi var bence, doktora görünmeli.
Yemin ederim bunlar ruh hastasi baska birsey degil... ben isden eve 15 gec gelim 2 gün agzi durmuyorYemin ederim 50 yasinda gibi hissediyorum. Kac kere doktora gittim. cokkk halsizim cok yorgunum hep. Hep uyumak istyorum neyim eksik diye. Hicbisey cikmiyro. Bi doktor psikolojik olabilir demisti. Kimseye demiyorum. Kocam desem zaten soylesem biyeriyle dalga gecer com afedersiniz. Der ki Allah sevgisi olmayan ruh hastasi olur. Eger Allah sevgin olsa ilgin olsa bole durumlara dusmezsin der. Ama eminimmmmm bu yorgunlugum ahlszligim hep mutsuzlugumdan boslukta olmamdan. Tam hah duzeldik hakkaten ben de iyi olsam iyiyiz. Iyi biri diyorum. Sonra booooooos sebepten kavga ediyoruz beni asagliyo basa sariyorim
Yok. Ben evlligin basindna beri gizli bi sekilde dogm kontrol kullaniyroumKıyamam. Çocuk var mı peki?
Ya boyle hep boyle iyiyken iyi evet. Ama ufacik biseyden sinirlenebiliyor. Agrasifligi hepp var.Eşinizin ciddi psikolojik desteğe ihtiyacı var. Afedersiniz gözünün üstünde kaşın var diye de sinirlenecek az daha uğraşsa. Daha 29 yaşında saçma bi sebepten kapı yumruklamak ne demek. Allah sabır versin zor
Olan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisirYa sabir dedirten insan modeli.. koca adam laf anlatsan bildigini okur..elin iyisi evin delisi derdi aneannem boyle adamlar icin...susarsan daha da biner teoene sende tavrini almalisin bence
Evettt o kadar demis ki. Elin iyisii.. evin delisii.. disarda sorun sevvvvmeyen yoktur. Artik anladim ki. Disarda iyi gordugum adam evde kesin cile cektiriyorrYa sabir dedirten insan modeli.. koca adam laf anlatsan bildigini okur..elin iyisi evin delisi derdi aneannem boyle adamlar icin...susarsan daha da biner teoene sende tavrini almalisin bence
Siz ne kadarlik evlisiniz? Hic dusundunuz mu niye cekiyim ki bosaniyim hayatima bakiyim demeyi. Gervi yazdiniz. Cocugunuz var mi pekiYemin ederim bunlar ruh hastasi baska birsey degil... ben isden eve 15 gec gelim 2 gün agzi durmuyorhayatin tadini cikarmaya calis güzelim yoksa ömür gecmez.. kendine bak calismiyorsan ise gir calis kendini neyle mutlu ediyorsan onu yap canim.. demek istedigim yanliz degilsin. Her tartismanizda beni düsün.. ve Allah hep dayanilcak güc veriyor..
Boşanmak gibi bir seçeceğin yok mu? Heba etme hayatını. Benim iki arkadaşımın eşi de böyleydi, problemlilerdi. 8-9 sene sonra boşandılar. Yani sonu bu olacaksa bence biran önce kurtulun. Ki sizi üzdüğü önemli bir konu olsa neyse, aşureyi niye az koydun. Ben olsam çoktan hepsini çöpe dökmüştüm.Yok. Ben evlligin basindna beri gizli bi sekilde dogm kontrol kullaniyroumilk baslarda istemedigmden kontrol altinda tutma amacli kullanmstim. Sonra baktim ki itip kakmalari basladi. Duzleirsek birakirim diye dusundum. Ama guvenemiyorum. Bana hakaret edebilen birinden bi cocuk? Fikir ayriliklarimiz da cok var. Ortada cocuk yok cocugu hangi okula verecgini bile kendi hesapliyro misal
Erkek adam aşure işine ne karışır ya.Madem kadin isine karisio kendi yapsin dagitsin ozmanHanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
Biz 4 bucuk senelik evliyiz gülüm.. cocugumuz yok ikimizde cok calisiyoruz.. esim bana maddi ve manevi evlendigimiz günden beri cok yardimci oldu.. bu kötü huylari haric cok merhametli ve yardim sever beni ona hep baglayan bunlar gbi seyler.. ben insanlari kaybetmekten cok korkuyorum daha cok konusmadka ve anlasmakda cözüm ariyorum.. kimileri diyor amaaan ben olsam cekmezdim.. bana sorarsaniz herkezin kendi bilecegi herkezin kendi özgür hayati ben ama bunca seye ragmen esimi cok seviyorum belki de cahilliktendir bilemiyorum..Siz ne kadarlik evlisiniz? Hic dusundunuz mu niye cekiyim ki bosaniyim hayatima bakiyim demeyi. Gervi yazdiniz. Cocugunuz var mi peki
Hem psikolojik hem fiziksel siddet iflah olmaz boyleleri yuvadan da vazgecilmez ki hemen..isin zor insallah isler senin lehine olur senin istedigin gibiOlan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir
Yeminnnnn ediyorum aynisini yasadim. Zaten bu asure olayinda iki dkda onu da araya katti:) sen dedi odun kopuyir insanlara bisey vermiyosun falan. Misafir gelir aldigimi da koymazsin onlerine dedi. Misafir geliyor yemegi yapiyorum zaten ortaya 6 7 cesit istyo. Sonra tatli sonra dediginiz gibi kuruyemis meyve kahve. Ya bu misafire ilgi degil ki. Bu gormemislik artik. Bu gosteriss. Bu kadar olmaz ki. Saniye ara vermeden servis yapmak yedirmek nedirBenim babama benziyor başkalarını yedirip içirip, ailesini ezen. Bir kez misafir geldi, bu dediğim de çok oldu 10 seneden fazla. Babam gelirken kola almış. Neyse yemek, çay, çayın yanına tatlı, kuruyemiş, meyve, en son kahve. Ve misafirler artık gitti. Babam onlar gidince tutturdu misafire kola vermediniz diye söylenmeye. Dedik ya ne zaman içeceklerdi gittiler napalım. İçimden de zıkkımın kökünü yesinler dedim. O yüzden ben misafir sevmiyorum, benim ve eşimin arkadaşları gelir yeriz içeriz sohbet ederiz ama kimse için kendimi paralamam. Allahtan eşim benden rahat, ben şunu da yapayım diyorum gerek yok der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?