Keşke evlenmeseydim keşke

Dediginiz gibu ben bu tarz seyleri buraya yazip ama normalde iyi deisgimde beni sucluyorlar. Yani normalde zaten assla kjmseye anlatmyorum. Anlatacak kimsem yok. Bi burda dertlesiyorum. Hicbirseyimi esirgemez. Bisey istersem icimse birakmaz. Evine bakar vs. Ama seviyor muyum blmiyorum. Cok aoguddum mesela. Afedersn ama cinsellikte cokkk aogudum yanasasim gelmiyor. Hakaret ettigi vurdugu aklima geliyor. Ama normalde konusurken falan herseyi hali altina supureboliyroim bisey yokmus gibi. Bence bu cinsellkte psikolojik. Inadimdan yaptigim bisey degil. Mesela ailem falan rahat olsa bosanirim snairim. Ama ablam yeni bosandi ve annem ablam olmuscesine uzulup dert ediyor kendine. Yapamiyorum

Hem psikolojik hem fiziksel siddet iflah olmaz boyleleri yuvadan da vazgecilmez ki hemen..isin zor insallah isler senin lehine olur senin istedigin gibi
Her kavgada kessske evlenmeseydim diyorum. Ah keske annem babam rahat insanlar olsa da ben yapmiyorum bosnaicam diyebilsem diyorum. Sonra dusunuyirum bunu simdi yapmadigim icin orta yaslarimda pisman olur muyum diyorum. Ama isin icinden asla cikamiyorum

Aynen sanki biz misafirden yemek içecek sakınıyoruz.

Sizi anliyabiliyorum... herkezin ailesi arkasinda dag gibi dursa hem maddi hemde manevi kimse böyle birseyi kendine yakistiramaz ama malesef herkezde öyle bir sans yok... siddet varsa bu güzel degil iste.. ben yeni evlendigimde 3 gün mü neydi calismiyordum ozamanlar evde toz vardi esimde bütün gün naptin diye sorunca da hic gezdim diyince bir tokat atmisti ben hayatimi anlamadim onun arkasindan sonra bicak ve bardak firlatinca hic bir zaman daha el kaldirmadi korktu herlade:))))) kac yasindasiniz???
Biraz soguk davransaniz ki hatalarini anlasana sonradan onun üzerine konussaniz olmazmi,?

Erkek adam aşure işine ne karışır ya.Madem kadin isine karisio kendi yapsin dagitsin ozman
Heeeeerseye karisir. Domestos degil de bimin camasir suyunu almama daaahi karisir. Neden domestos almiyirmusum. Hep adi markasiz kullaniyormusum. Ya onun koksuu dokunuyor derim ama anlamaz. Ennnn basit tek ornek dusunun

Ben 25 yasindayim henuz. Bu sepeple su ara iyice dusunmekten yoruldum. Heba etmesem mi diye kendimi cok dusunuyirum. Bilemiyorum.. sadece dusunceyle kaliyorum gerci. Azonce aradi mesela sacma sapan konusup beni delirtmesen olmaz mi diyi. Goooooooya biraz pisman olmus tepkisine ariyarak bu sekil konusarak yokluyor. Bilmiyorum diyorum ya oyle hali altina supurmeyi huy edinmisim ki degisemiyorum. Bu hallerinde inanain tek yapmam gereken cekip gitmem. Hele ki el kaldirip aileme laf ettiginde. E onh da yapmaynca surat asmak neye yarar ki sadece? Zaten diyor nasilsa 3 5.gune illa ki konusucaz. Ayni ev sonucta

Aaa ayni yasdayiz bende 25:))) bir karar vermeden cok iyi düsünmen lazim canim.. öfkeyle karar verme sakin bir kafayla en iyisi yanlis bir secil yapmamak icin

ben hep diyorum hata kv deme bile derim hak etmiyorsa yapma verme oyle sayginlik kazanirsin asure yapmiyorum de bakayim diger yila kedi gibi olur

Heeeeerseye karisir. Domestos degil de bimin camasir suyunu almama daaahi karisir. Neden domestos almiyirmusum. Hep adi markasiz kullaniyormusum. Ya onun koksuu dokunuyor derim ama anlamaz. Ennnn basit tek ornek dusunun
Katlanılmaz!Ben tahammül edemem şahsen.Allah yardimciniz olsun

Iste bu durum tam olarak iki ucu b.. degnek..bol bol duani et rabbim bi yol gösterir elbet..

Ablam yeni bosandi. Azonce birine de yazdim burda. Sanki ablam bosanmis gibi degil de, olmus gibi uzulup heba ediyor kendini annem. Kaldirabileceklerinden emin deglim. Cesaretim de yok (( cok cikmazdayim. Hic de ennnn ufak bi kavgamizi bilmezler. Disariya seker gibi bi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…