- 17 Kasım 2015
- 187
- 96
- 48
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Zaten o yuzden bu kadar zaman bosverdim. 2.5 sene az degil kim 2 gunde bir tartisma falan. Ama cok dusunuyorum. Allah bilir tabiii kj ama onnnca yil boyle gecer mi? Cocugun onunde de azarlar asagilar. Zaten kwndi annelerine hiiiic saygilari yok. Neden? Babalari saglamis bunu. Hayvan gibi davranmis kadina. Hep ev ayaga kalkarmis. Ornek almis iste.. bilmiyirumAaa ayni yasdayiz bende 25:))) bir karar vermeden cok iyi düsünmen lazim canim.. öfkeyle karar verme sakin bir kafayla en iyisi yanlis bir secil yapmamak icin
Etiketi görürse alır.A tesekkurler. Yaparlar mi? Pek anlamiyorum da ben
Annene ufak ufak anlat, tabi ki birden bire olursa şok olurlar ama zamanla alışırlar. Zaten dışarıya karşı aşırı iyi olurlar. Bu olayları anlat annene, ablana. Akıl var mantık var bu durumda kimse sana katlan demez. Ama birden bire boşanmaya kalkarsan kimse sana hak vermez.Ablam yeni bosandi. Azonce birine de yazdim burda. Sanki ablam bosanmis gibi degil de, olmus gibi uzulup heba ediyor kendini annem. Kaldirabileceklerinden emin deglim. Cesaretim de yok(( cok cikmazdayim. Hic de ennnn ufak bi kavgamizi bilmezler. Disariya seker gibi bi adam
Heryerde öyle degilmi güzelim insan ne örnek alirsa öyle davranirmisZaten o yuzden bu kadar zaman bosverdim. 2.5 sene az degil kim 2 gunde bir tartisma falan. Ama cok dusunuyorum. Allah bilir tabiii kj ama onnnca yil boyle gecer mi? Cocugun onunde de azarlar asagilar. Zaten kwndi annelerine hiiiic saygilari yok. Neden? Babalari saglamis bunu. Hayvan gibi davranmis kadina. Hep ev ayaga kalkarmis. Ornek almis iste.. bilmiyirum(
Zor valla.allah yardım etsin ömrünü yer sinir hastası eder bı tipler insanın.ben dayanadım boşandım.Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
Beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun :))Ego su Şişmiş Şişmiş kapadokya nın Uçan balonları olmuş.. Kesin Senin Eşinin Egosudur o balonların hepsi.. Allah sana bol bol sabır versin arkadaşım..
3 senedir evliyim. Ve evlendikten sonra bunlar ciktiBacım adam hem dovuyo hem sovuyo hala emin değilim deyip şikayet ediyorsun. 6 senede adamı taniyamadin mi degismiycek iste kv ne bak geleceğini gör. Kahrından kafamda sac kalmayınca mi bosanicaksin anlamıyorum ki gençliğine yazık. Ananın babanın kahrini cekmek el oğlunun kabrini çekmekten iyidir
Yok be canim kendimi suclarmiyim. Onun gozunse boyle diye anlatiyorum. Zatwn susmadim aciklama yaptim diye birsuru laf isittim ya bebBenim bildiğim aşure piştiği gibi dağıtılır.
Yani 2 kilo aşure ayırtmak nedir millet kaseyle dağıtıyor ve normal olanı da budur
Çok meraklılarsa gidip hazır alsınlar ya da analarına eşlerine yaptırsınlar
Bide sipariş veriyorlar ne tuhaf insanlar
Ordan bakınca aş evi gibi mi duruyorum? Ben bunu komşulara yakın çevreye dağıtmak için yaptım bak şu kaplara da koydum madem istediler tatsınlar kimseye kilo hesabı aşure yapamam diyip geçecektin
750 grlık kavanoza koymuşsun adam az dedi diye 1 kiloluklara koymuşsun
Bide kendini suçluyorsun açıklama yapmayıp hemen koysaydım böyle olmayacaktı diye
Bırak arkadaşım ya çok sindirmiş bu adam seni
Az kendine gel silkelen bu nedir
Aslinda ablam soruyor arada iyid iyip gecistriyorum. Yani her sordugunda da kavgali olmuyoruz zaten. Ama ona inanin anlatsam sen deli misin cocugun bile yok neden katlaniyorsun der. Ama anneeeem o kadar buyuyor ki gozumde herseyi cokcokcok abartarak yasiyor maalesefAnnene ufak ufak anlat, tabi ki birden bire olursa şok olurlar ama zamanla alışırlar. Zaten dışarıya karşı aşırı iyi olurlar. Bu olayları anlat annene, ablana. Akıl var mantık var bu durumda kimse sana katlan demez. Ama birden bire boşanmaya kalkarsan kimse sana hak vermez.
Nisanliyken de gormussunuzdur hoduklugunu de evlenince boyle olmaz demissinizdir bence. Resmen eziyet görmek için yaşıyorsunuz, bu saatten sonra adam duzelse de yediğiniz dayağı saciniza yapışmalarını hakaretlerini nasi unutup devam ediceksiniz? Ana babaniz 3 gün ağlar 5 ağlar ölecek değiller ya bosandiniz diye. Çıkın gidin kimseye minnet etmeyin ya yaslarimiz birbirine yakin 5 dk durmam boyle bi adamın yaninda3 senedir evliyim. Ve evlendikten sonra bunlar cikti( oncwsi hos bes
Bosuna dwmiyormus buyukler. Once aile yapisina bak. Babanin anneye yani karisina nasil savrandigina, iglun annesine yani kayinvalidene nSil davrandiguna bak diye. Ama bir kulaktan giriipp oburunden ciktiHeryerde öyle degilmi güzelim insan ne örnek alirsa öyle davranirmis
http://serhatyabanci.com/egosu-yuksek-turk-erkegi/ bak bakalım.. tutarlılık varmı :)Beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun :))
Aynen güzelim o zaman insan asik olunca ona mi bakiyo sanki ama bakmak gerekiyormus isde...asik kenn insan kör olurmus ve gercekten bu da böyle..Bosuna dwmiyormus buyukler. Once aile yapisina bak. Babanin anneye yani karisina nasil savrandigina, iglun annesine yani kayinvalidene nSil davrandiguna bak diye. Ama bir kulaktan giriipp oburunden ciktizaten iclerinde tamamen olmadan da hersey gozukmuyor ki
Fiziksel ve psikolojik şiddet varken neden boşanmıyorsunuz?Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?