Keşke evlenmeseydim keşke

Aaa ayni yasdayiz bende 25:))) bir karar vermeden cok iyi düsünmen lazim canim.. öfkeyle karar verme sakin bir kafayla en iyisi yanlis bir secil yapmamak icin
Zaten o yuzden bu kadar zaman bosverdim. 2.5 sene az degil kim 2 gunde bir tartisma falan. Ama cok dusunuyorum. Allah bilir tabiii kj ama onnnca yil boyle gecer mi? Cocugun onunde de azarlar asagilar. Zaten kwndi annelerine hiiiic saygilari yok. Neden? Babalari saglamis bunu. Hayvan gibi davranmis kadina. Hep ev ayaga kalkarmis. Ornek almis iste.. bilmiyirum(

Çoğu evli bu kelimeyi kulkaniyo ne yazikki keşke keşke keşke

Bacım adam hem dovuyo hem sovuyo hala emin değilim deyip şikayet ediyorsun. 6 senede adamı taniyamadin mi degismiycek iste kv ne bak geleceğini gör. Kahrından kafamda sac kalmayınca mi bosanicaksin anlamıyorum ki gençliğine yazık. Ananın babanın kahrini cekmek el oğlunun kabrini çekmekten iyidir

Benim bildiğim aşure piştiği gibi dağıtılır.
Yani 2 kilo aşure ayırtmak nedir millet kaseyle dağıtıyor ve normal olanı da budur
Çok meraklılarsa gidip hazır alsınlar ya da analarına eşlerine yaptırsınlar
Bide sipariş veriyorlar ne tuhaf insanlar
Ordan bakınca aş evi gibi mi duruyorum? Ben bunu komşulara yakın çevreye dağıtmak için yaptım bak şu kaplara da koydum madem istediler tatsınlar kimseye kilo hesabı aşure yapamam diyip geçecektin
750 grlık kavanoza koymuşsun adam az dedi diye 1 kiloluklara koymuşsun
Bide kendini suçluyorsun açıklama yapmayıp hemen koysaydım böyle olmayacaktı diye
Bırak arkadaşım ya çok sindirmiş bu adam seni
Az kendine gel silkelen bu nedir

Annene ufak ufak anlat, tabi ki birden bire olursa şok olurlar ama zamanla alışırlar. Zaten dışarıya karşı aşırı iyi olurlar. Bu olayları anlat annene, ablana. Akıl var mantık var bu durumda kimse sana katlan demez. Ama birden bire boşanmaya kalkarsan kimse sana hak vermez.

Heryerde öyle degilmi güzelim insan ne örnek alirsa öyle davranirmis

Zor valla.allah yardım etsin ömrünü yer sinir hastası eder bı tipler insanın.ben dayanadım boşandım.

3 senedir evliyim. Ve evlendikten sonra bunlar cikti( oncwsi hos bes

Yok be canim kendimi suclarmiyim. Onun gozunse boyle diye anlatiyorum. Zatwn susmadim aciklama yaptim diye birsuru laf isittim ya beb

Aslinda ablam soruyor arada iyid iyip gecistriyorum. Yani her sordugunda da kavgali olmuyoruz zaten. Ama ona inanin anlatsam sen deli misin cocugun bile yok neden katlaniyorsun der. Ama anneeeem o kadar buyuyor ki gozumde herseyi cokcokcok abartarak yasiyor maalesef(((

3 senedir evliyim. Ve evlendikten sonra bunlar cikti( oncwsi hos bes
Nisanliyken de gormussunuzdur hoduklugunu de evlenince boyle olmaz demissinizdir bence. Resmen eziyet görmek için yaşıyorsunuz, bu saatten sonra adam duzelse de yediğiniz dayağı saciniza yapışmalarını hakaretlerini nasi unutup devam ediceksiniz? Ana babaniz 3 gün ağlar 5 ağlar ölecek değiller ya bosandiniz diye. Çıkın gidin kimseye minnet etmeyin ya yaslarimiz birbirine yakin 5 dk durmam boyle bi adamın yaninda

Heryerde öyle degilmi güzelim insan ne örnek alirsa öyle davranirmis
Bosuna dwmiyormus buyukler. Once aile yapisina bak. Babanin anneye yani karisina nasil savrandigina, iglun annesine yani kayinvalidene nSil davrandiguna bak diye. Ama bir kulaktan giriipp oburunden cikti zaten iclerinde tamamen olmadan da hersey gozukmuyor ki

Anneniz bir gün üzülür iki gün üzülür. Yazık değil mi canınıza, böyle bir adamla ömür mü geçer?

Daha 25 yaşındasınız , çocuğunuz yok, kendinize değer verin biraz. Psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsunuz, sineye çekiyorsunuz bu yaşadıklarınızı bir sekilde.

Aynaya bakıp konuşun kendinizle yaşamak istediğiniz hayat bu mu? Gençliğize, ömrünüze yazık ediyorsunuz.

Aynen güzelim o zaman insan asik olunca ona mi bakiyo sanki ama bakmak gerekiyormus isde...asik kenn insan kör olurmus ve gercekten bu da böyle..

Fiziksel ve psikolojik şiddet varken neden boşanmıyorsunuz?

Sizi sizden başkası kurtaramaz. Aileniz arkanızdaysa onlara gidin ve boşanın.

Gelecekte değişir, çocuk olunca değişir sanmayın. Önünüzde kv kp ibret olarak duruyor. Sakın çocuk yapmayın. Böyle sağlıksız bir ortamda çocuğunuz kocanız gibi sağlıksız, ruh hastası olur.
Bakın eşiniz nasıl bir ortamda büyümüş ve ne kötü bir insan olmuş.

Kv niz gibi mutsuzluktan ölerek yaşamak istiyorsanız -tabi buna yaşamak denirse- karar sizin ama doğmamış çocuğunuzu bu ortama getirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…