- Konu Sahibi madamdaisy
-
yanlis yapiyorsun canim.. Sen sen ol baba evinde gordugun hircinligi ona yansitma pisman olursunKucağına oturtuyor seviyor beni ben çok hırçınlaşırsam ona saldırıyorum
Yakında o da döver.. Şiddet kademe kademe artar. Önce psikolojik şiddet. Bakınız “Örtün!” Bakınız “Dışarı çıkma!”Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor
Ayni durumu ben yasadim.dogru soyluyorsun.bende kacarak evlendim ilk zamanlar esimin kiskancliklarindan kafayi yiyecegimi boyle devam edemeyecegini dusunurdum. Hatta bir keresinde kv pisman oldugumu dile getirdim. Sabret kizim iyk zamanlar dogal duzelecek hersey derdi. Suan cok mutluyuz. Cope bile gitmemi istemeyen adam bir degisti anlatamam. Demem o ki simdilik korun cocuk dusunme zamanla evliligin yerine oturacaktir. Bizim oyle oldu mesela yerine oturdu. Simdi okuyorum allaha sukur mutluyum. Darisi basina insallah. Sabret ve esinin ailesi olsun kendi ailen olsun evine karistirma.
Bu konuda kesinlikle haklısınız inşallah kendi memleketlerine geri dönerler ve benden uzak durur eşimin ailesiaslında herkes her konuda psikolog diyor ama doğru söylüyolar.. sen bence hemen bi randevu al psikologa ihticım var diye bi bahane bul. doktorun karsısınada beraber cıkın. yada önce doktora sen anlat sonra onu yanına cagırsın. eşinin eğitilmeye oyutulmaya ihticaı var. kendi halinde bırakırsan üstüne gelir kendi tarafına kayar
Açıktan okuyorum :/Ah be yavrum ne yaptın sen.
Bu kıskançlıkla okutacak mı seni.Kardeşten kıskanan adam okula yollar mı.Kardeş kıskanmak nedir allasen.
Lütfen çocuk yapma lütfen.
Evli deilim ama çevremdekilerden biliyorum ... İlk aylarda boyle şeylerle karsilastiklarini otobüs gibi toplum araçlarına bindirmediklerini daha o kadar şey var ki ...
Eve gelen tüpçüden bile kıskanan...
Çöpü atmaya bile gidemeyen...
Balkonu yikayamayan...
Pencereleri silemeyen...
Markete yanlız gidemeyen...
Hepsi kiskanclikdan...
Ama düzelmişler bunu anlatanlar ve diyorlarki iyiki sabretmişiz...
Sabrın sonu selamet...
Benm fikrimce yuva kurmak için bu kadar zahmeti kiskancliklar için bitirmk gerekmez...
İnşallah mutlu olursunuz...
merak etme zamanla düzelecektir bu kısır döngüyü kırmak için biraz zaman verin ve çabalayın yavaşça alıştırın eşinizi kıskanası çok normal ilk etapta öyle oluyor aynı şeyleri yaşadım 2-3 yıl sonra zincirleri kırdım.Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor
Inanin su an cok sasiriyorum tatli kiskanclik olabilir ama hayatini kisitlayacak sekilde bir erkegin davranmasi ve bayanin da buna katlanmasinu algilayamiyorum.
Herkes bir birey ve istedigini yapabilmeli tabii ki istedigini derken de abuk sabuk seylerden bahsetmiyorun
Konuya yapacak bir yorumun yokkonunla,bu açıklamanın bağlantısını kuramadım.kedi misin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?