Keşke evlenmeseydim ..

Offfff yazmayayım dedim ama valla yemin ediyorum yolda yüzüne bakmayacağım cinstensiniz. Tesettürü nerede okudunuz? ben tesettür dedim mi? olayı islama bağlayan sizsiniz. Benim yazı geçmişim ortada. KK'da bir siz beni gerdiniz demek ki neymiş? Okuduğunu anlamayan ve sıkışınca tüccarlık yapan biri çıkmamış. Komik olan da sizsiniz. Şaka gibi. Ne okuduğunuzu anlıyosunuz, ne yazdığınızı anlıyosunuz ama sıkışınca hemen dinimiz geliyo aklınıza çok ilginç değil mi? bence siz egzersiz yapın ve okuduklarınızı başkalarına da teyit ettirin nasılsa sitede bi dünya konu var. Zamanla okuduğunuzu anlamayı çözersiniz. Sıkışınca da islamı kullanmak yerine mertçe ortaya koyarsınız zira dinimiz kullanılmayacak kadar yücedir

Tesettürden bahseden kişi konu sahibi bununda İslamla ilgisi var siz bağlantıyı kuramadınız bence çok şükür okuduğumu anlıyorum bu şekilde beni aşağılamanız gerçekten içler acısı probleminiz kimleyse gidip onunla çözün bir zahmet burası net ama yorum yazan insanlar robotlar değil bende ne üzüldüm ah vah gidip bir süre ağlayıp geleyim yüce dinden bahseden çok iyi bilen insan kalbimi kırdı ühü ühü ühü.

KK imamı kesildiniz başıma. Tesettürü benim yorumuma yazan sizsiniz yani kel alaka yerden hem islama bağladınız hem KK imamlığı yapıp İslamın hükmü bu, yok işte hüküm bu bu bilmem ne dediniz sonra da kel alaka yere gidip ama tesettürü konu sahgibi yazdı bik bik bik. Sorunlu 0lan sizsiniz. Siz bi benim geçmişime bakın bir tane seviyesiz, bir tane saygısızca, bir tane sizin gibi gereksiz bir yazışmam var mı? Bence siz oturup kendinize ağlayın bu da benim HÜKMÜM!!!

Ağlıyorum hemen bende bunu bekliyordum hahhahahah :))

Defalarca dedim ki burası dini bir site değil, he gerçi ben bunu deyip dini yorumlara uyarı verince ne dinsizliğim bırakıldı, ne gavur musun sen sözleri, sözler için özür dilerim yazıldığı gibi aktardım, velev ki iddia ettikleri gibi de olsaydım gocunmazdım zira mevzu ben değilim site kurallarıdır tabii anlamak isteyene, dini içerik yasaktır deyince her din ve mezhebin kastedildiğini anlamak yerine tek bir din üzerinden yürünürse böyle oluyor işte.

Rica ediyorum dini yorumlar olmasın artık, konuya dönülsün.

Kötü bir tercih yapmışsın oku ve bir meslek edinip kendi ayaklarının üstünde dur

bende kacarak evlendim ilk zamanlar esimin kiskancliklarindan kafayi yiyecegimi boyle devam edemeyecegini dusunurdum. Hatta bir keresinde kv pisman oldugumu dile getirdim. Sabret kizim iyk zamanlar dogal duzelecek hersey derdi. Suan cok mutluyuz. Cope bile gitmemi istemeyen adam bir degisti anlatamam. Demem o ki simdilik korun cocuk dusunme zamanla evliligin yerine oturacaktir. Bizim oyle oldu mesela yerine oturdu. Simdi okuyorum allaha sukur mutluyum. Darisi basina insallah. Sabret ve esinin ailesi olsun kendi ailen olsun evine karistirma.

Sığınma evi çare değil zaten belirli bir süre kalıyorsun sonrada çıkartıyorlar daha sonrasında ne yapacaksın ki yine ailene boyun bükeceksin bu sefer daha kin dolu olacaklar sana.Sen en iyisi altın,para ne varsa şimdiden biriktirmeye bak bu evliliğin sonu yok zaten böyle zihniyeti bozuk olan insandan hayır gelmez

Hatayı kaçmakla yapmışsın malesefki kaçmak damat tarafından gelecek her turlu şeyi kabul etmektir bu toplumda.

İlk baslarda evlilikte böyle sorunlar olabiliyor.Zamanla düzelecektir emin ol.Ama tabiki de suan için asla ve asla cocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…