- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- 33
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Offfff yazmayayım dedim ama valla yemin ediyorum yolda yüzüne bakmayacağım cinstensiniz. Tesettürü nerede okudunuz? ben tesettür dedim mi? olayı islama bağlayan sizsiniz. Benim yazı geçmişim ortada. KK'da bir siz beni gerdiniz demek ki neymiş? Okuduğunu anlamayan ve sıkışınca tüccarlık yapan biri çıkmamış. Komik olan da sizsiniz. Şaka gibi. Ne okuduğunuzu anlıyosunuz, ne yazdığınızı anlıyosunuz ama sıkışınca hemen dinimiz geliyo aklınıza çok ilginç değil mi? bence siz egzersiz yapın ve okuduklarınızı başkalarına da teyit ettirin nasılsa sitede bi dünya konu var. Zamanla okuduğunuzu anlamayı çözersiniz. Sıkışınca da islamı kullanmak yerine mertçe ortaya koyarsınız zira dinimiz kullanılmayacak kadar yücedirTesettürün hangi dinlerle ilgisi var pardon?İslamı unuttuğum falan yok hüküm bu.Yorumunuzun agresifleşmesini anlamsız buldum.Sizi neden yaftalayayım şaka mısınız?Başka şeylere olan sinirinizi nette insanlar üzerinden çıkarmayın komik oluyor:)iyi günler :))
Tesettürden bahseden kişi konu sahibi bununda İslamla ilgisi var siz bağlantıyı kuramadınız bence çok şükür okuduğumu anlıyorum bu şekilde beni aşağılamanız gerçekten içler acısı probleminiz kimleyse gidip onunla çözün bir zahmet burası net ama yorum yazan insanlar robotlar değil bende ne üzüldüm ah vah gidip bir süre ağlayıp geleyim yüce dinden bahseden çok iyi bilen insan kalbimi kırdı ühü ühü ühü.Offfff yazmayayım dedim ama valla yemin ediyorum yolda yüzüne bakmayacağım cinstensiniz. Tesettürü nerede okudunuz? ben tesettür dedim mi? olayı islama bağlayan sizsiniz. Benim yazı geçmişim ortada. KK'da bir siz beni gerdiniz demek ki neymiş? Okuduğunu anlamayan ve sıkışınca tüccarlık yapan biri çıkmamış. Komik olan da sizsiniz. Şaka gibi. Ne okuduğunuzu anlıyosunuz, ne yazdığınızı anlıyosunuz ama sıkışınca hemen dinimiz geliyo aklınıza çok ilginç değil mi? bence siz egzersiz yapın ve okuduklarınızı başkalarına da teyit ettirin nasılsa sitede bi dünya konu var. Zamanla okuduğunuzu anlamayı çözersiniz. Sıkışınca da islamı kullanmak yerine mertçe ortaya koyarsınız zira dinimiz kullanılmayacak kadar yücedir
KK imamı kesildiniz başıma. Tesettürü benim yorumuma yazan sizsiniz yani kel alaka yerden hem islama bağladınız hem KK imamlığı yapıp İslamın hükmü bu, yok işte hüküm bu bu bilmem ne dediniz sonra da kel alaka yere gidip ama tesettürü konu sahgibi yazdı bik bik bik. Sorunlu 0lan sizsiniz. Siz bi benim geçmişime bakın bir tane seviyesiz, bir tane saygısızca, bir tane sizin gibi gereksiz bir yazışmam var mı? Bence siz oturup kendinize ağlayın bu da benim HÜKMÜM!!!Tesettürden bahseden kişi konu sahibi bununda İslamla ilgisi var siz bağlantıyı kuramadınız bence çok şükür okuduğumu anlıyorum bu şekilde beni aşağılamanız gerçekten içler acısı probleminiz kimleyse gidip onunla çözün bir zahmet burası net ama yorum yazan insanlar robotlar değil bende ne üzüldüm ah vah gidip bir süre ağlayıp geleyim yüce dinden bahseden çok iyi bilen insan kalbimi kırdı ühü ühü ühü.
Ağlıyorum hemen bende bunu bekliyordum hahhahahah :))KK imamı kesildiniz başıma. Tesettürü benim yorumuma yazan sizsiniz yani kel alaka yerden hem islama bağladınız hem KK imamlığı yapıp İslamın hükmü bu, yok işte hüküm bu bu bilmem ne dediniz sonra da kel alaka yere gidip ama tesettürü konu sahgibi yazdı bik bik bik. Sorunlu 0lan sizsiniz. Siz bi benim geçmişime bakın bir tane seviyesiz, bir tane saygısızca, bir tane sizin gibi gereksiz bir yazışmam var mı? Bence siz oturup kendinize ağlayın bu da benim HÜKMÜM!!!
morsever sen İslami hüküm verecek durumda değilsin farkındasın sanırımAğlıyorum hemen bende bunu bekliyordum hahhahahah :))
İşte tam da demek istediğim bu ama yok işte anlamayan anlamıyor.Konu islama muslumanliga gelirse topic kapanir kizlar.yasak.
Ona gore tavsiyelerde bulunalim bence konu sahibine
Herkesin yorumu ortada ne tüccarlığım kaldı ne anlama kıtlığım çok çok yazık gerçekten.Konu islama muslumanliga gelirse topic kapanir kizlar.yasak.
Ona gore tavsiyelerde bulunalim bence konu sahibine
Dediğiniz an farkına vardım teşekürler :))morsever sen İslami hüküm verecek durumda değilsin farkındasın sanırım
Morsever senin eşin istiyor diye kadın erkek ayrı oturuyorsunuz dimi ??Ağlıyorum hemen bende bunu bekliyordum hahhahahah :))
B
Başkanı konunda 19 demissin ip
Care siginma eviKendi öz kardeşlerinden bile kıskanıyor ve bunu dile getiriyor !
bende kacarak evlendim ilk zamanlar esimin kiskancliklarindan kafayi yiyecegimi boyle devam edemeyecegini dusunurdum. Hatta bir keresinde kv pisman oldugumu dile getirdim. Sabret kizim iyk zamanlar dogal duzelecek hersey derdi. Suan cok mutluyuz. Cope bile gitmemi istemeyen adam bir degisti anlatamam. Demem o ki simdilik korun cocuk dusunme zamanla evliligin yerine oturacaktir. Bizim oyle oldu mesela yerine oturdu. Simdi okuyorum allaha sukur mutluyum. Darisi basina insallah. Sabret ve esinin ailesi olsun kendi ailen olsun evine karistirma.1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
Birden gülme geldikonunla,bu açıklamanın bağlantısını kuramadım.kedi misin sen?
Hatayı kaçmakla yapmışsın malesefki kaçmak damat tarafından gelecek her turlu şeyi kabul etmektir bu toplumda.1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?