- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyorM madamdaisy neden kaçtın ki? Önceki konunda kaçma, yapma, etme demişiz ama dinlememişsin ki?Şimdi sana ne desek, ne yazsak boş..
Sakın hamile kalma1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
Baba evine dönmek istemiyorsan ve durumdan şikayetçiysen çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durman gerek ki gerekli şartları sağlayabilesin. Ama seni evden dışarı çıkartmayan bir eşten bahsediyorsun kendi elinle kendini yakmışsın.
Çalışmama bişey demiyor çalış diyor ama kendinin bildiği bi yerde istiyor kendisi bi akrabasının yanında çalışıyor gel yanımda diyoeBaba evine dönmek istemiyorsan ve durumdan şikayetçiysen çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durman gerek ki gerekli şartları sağlayabilesin. Ama seni evden dışarı çıkartmayan bir eşten bahsediyorsun kendi elinle kendini yakmışsın.
Evliligin ilk zamanlarinda boyle normal oluyor malesef kiskaniyorlar ayni seyler herkesde. En azindan siddet yok .. sanirsam1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
Kucağına oturtuyor seviyor beni ben çok hırçınlaşırsam ona saldırıyorumEvliligin ilk zamanlarinda boyle normal oluyor malesef kiskaniyorlar ayni seyler herkesde. En azindan siddet yok .. sanirsam
Senin yasin kucuk o kac yasindaKucağına oturtuyor seviyor beni ben çok hırçınlaşırsam ona saldırıyorum
24Senin yasin kucuk o kac yasinda
Bana şort giydiren birlikte şort aldığım adam örtün diyor inanılır gibi değil"Esim eskiden boyle degildi " yi kabul edemiyorum.illaki sinyal vermis ama siz gormemis ya da gormek istememissiniz belli ki.aileniz gormus olabilir bu yuzden de kacmissininiz
Canım benim universiteye gitmeyi de istememişsin. Şu an okulunda egitimine devam ediyor olabilirdin. Bu hayat daha mi iyi. En azından kocam dövmüyor diyorsun. Daha 1 ayda keşke demeye başlamışsın. Yazik degil mi hayatına. O kadar konular var kacmakla ilgili.. Keşke biraz tavsiyelere kulak assaydın. Şu an sana diyeceklerimiz seni sadece psikolojik rahatlatır. Yaşayacaklarının önüne gecemeyiz ki biz. Nasıl yasamak istediginin seçimini sen yaomışsın zatenAbla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor
Aileniz neden karsi cikti ? Gorus ayriligi oldugunu sahiden hic mi anlamadiniz.ne kadar zamanda evlendiniz?Bana şort giydiren birlikte şort aldığım adam örtün diyor inanılır gibi değil
Kucağına oturtuyor seviyor beni ben çok hırçınlaşırsam ona saldırıyorum
Noktasına virgülüne katılıyorumBkz. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak...
1. Korun korun korun KORUN! sakın çocuk yapma...
2. Kendini geliştir, oku, meslek edin.
Babam mezhebi farklı diyeAileniz neden karsi cikti ? Gorus ayriligi oldugunu sahiden hic mi anlamadiniz.ne kadar zamanda evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?