tek olumlu özelliği evde işe işten eve, başka kadına haramdır diye asla bakmaz, eminim...Ne denir ki bile bile lades demişsin, evlendikten sonra değişir mantığını bırakmalı insanlar, değişim oluyorda iyi yönde olanı nadir.
Allah yardımcın olsun, eşine güvenmemen, daha yolun başındayken mutsuz olman kötü, sana tavsiyem ezdirme kendini mesleğin var, işler kötü giderse (ki daha ne kadar kötü gider bilemedim, bi henüz aldatmamış) çekme mecburiyetin yok. Yılları kendine zindan etme.
Kariyeri, parası benden önemli, geçende bir dükkanda kavga ettik, neymiş işyerine kadar gider diye evde bir güzel o da beni haşladı, daha önce işyerinde çalışan sekreter ona selam veriyormuş da benimle gördüğünde vermiyormuş da, saygınlığı azalmış da, sekreter günaydın demedi diye bana bağırıyor.İlişkilerle ilgili kitap Okumayı uzmanları dinlemeyi araştırmayı seviyorum.tabiki gerçek hayat yazılanlarla aynı olmuyor ama okuduğum gördüğüm hangi erkeklerle birlikte olunmaz sorusunun tek cevabı CIMRI.hepsinden benim çıkardığım sonuç uzmanlarında öyle.inş en kısa sürede Hayırlısı olur sizin için.
bir tek onun için yazdım, iki kişilik yalnızlık yaşıyorum, kocamı asla aldatmam ama benim yerimde başkası olsa sevgiyi ilgiyi başkalarında arardı o zaman da suç aldatan kadın da oluyor değil mi?Evde kaldim , Yasim geldi.
Evlenecemmm diye burda konu acanlar okuyunda gorun..
ders alin ...
Haramı bilmemde para yedirmemek için bakmaz gibi!!tek olumlu özelliği evde işe işten eve, başka kadına haramdır diye asla bakmaz, eminim...
doğru, senin dediğin gibi para yedirmek deyimini çok kullanıyor adam, dünyanın en önemli meselesi çünküHaramı bilmemde para yedirmemek için bakmaz gibi!!
Canım sana kendini iyi hissettirmedikten sonra, üstüne birde şiddet olacaksa aldatması gerekmiyor, tek kaldırılmayacak şey aldatma değildir. Ben eşimin sesini yükseltmesine izin vermiyorum, Allah korusun bir yanlışa düşüpte şiddete başvursa, kapıyı gösteririm, şiddetin sonu yok, hem ruhsal hem fiziksel artarak devam edecektir.
Yanından ayrılmıyor ama senle muhabbeti yok, fiziksel durumunla ilgili olumsuz konuşarak özgüvenini zedeliyor... Bunlarla devam derse psikoloji kalmaz sende
Aldatmanın bahanesi yok, mutsuzsan ayrılır o zaman gidersin başkasına, biri elimin altında olsun, diğeriyle heyecanı mutluluğu yaşayayım nasıl bir düşüncedir?bir tek onun için yazdım, iki kişilik yalnızlık yaşıyorum, kocamı asla aldatmam ama benim yerimde başkası olsa sevgiyi ilgiyi başkalarında arardı o zaman da suç aldatan kadın da oluyor değil mi?
katılıyorum, kocamı asla aldatmam ama aldatmanın psikolojisini anlıyorum dedim sadece, kocama yalvarıyorum ne olur bana sevgi ver çok yalnız hissediyorum diye ama kocam diyor ki uykum var,içim yanıyo nasıl desem, o kadar yalnızım ki bir içten sarılsa geçecek belki tüm mutsuzluğum.Aldatmanın bahanesi yok, mutsuzsan ayrılır o zaman gidersin başkasına, biri elimin altında olsun, diğeriyle heyecanı mutluluğu yaşayayım nasıl bir düşüncedir?
Boşanamama gibi bir kural mı var bilmiyorum ki. Inşallah böyle bir yanlısa düşmezsin
10 ay oldu, 10 sene dayanabilirsem ne mutlu bana :)Yamulmuyorsam evleneli on yıl olmuş. Yani, bu başlığı açmakta bile geç kalmışsınız o derece bi gecikme var ortada.
Bir değil, iki değil hadi beşinci senenizde tanıyın adamı da on ne? On nedir yani.
Ne diyek şimdi biz on yıllık ilişkiye?
Vallahi sevindim billahi sevindim, zararın neresinden dönülse kardır.10 ay oldu, 10 sene dayanabilirsem ne mutlu bana :)
İşte hayatta herkesin değer yargıları Önem verdikleri seyler farklı.siz onun önceliğinde hayatının neresinde olduğunuz belli değil.sizin de canınızı acıtan nokta bu OlmalıOlmalıKariyeri, parası benden önemli, geçende bir dükkanda kavga ettik, neymiş işyerine kadar gider diye evde bir güzel o da beni haşladı, daha önce işyerinde çalışan sekreter ona selam veriyormuş da benimle gördüğünde vermiyormuş da, saygınlığı azalmış da, sekreter günaydın demedi diye bana bağırıyor.
bazen de şunu diyor, hayatında başka biri varsa söyle,dövmicem, hiçbişi yapmıcam, benim bir kariyerim var, göze alamam.boşanır gideriz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?