KEŞKE EVLENMESEYDİM...

Mrs_Nar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
137
38
38
42
Yaş 30 olduğunda alelacele, doğru dürüst tanımadan etmeden yaptığım evlilik başlangıçta eğlenceliydi, aradan 10 ay geçti,eşim için de benim için de kabus oldu.
İlk tanıştığımızda o an için kabullenip evlenince değişir demiştim,cimri idi,ayrılalım dediğimde 200 lira kadar telefon parasını benden istemişti, her yemeğe çıktığımızda benim param yok, sen parayı ver, bankadan çekip sana vereceğim demişti mesela( tutar da 25 lira),ilk tanıştığımzda öğretmenevi lokalindeyiz, bu kayıt yaptıracak, gece orada kalacaktı, hiç tanışmamışız bana dedi ki'para çekmeyi unutmuşum bana 20 lira verir misin oda kayıt ücreti, sana para çekip verecem' demeler, hakkaten paramı verdi ama itici gelmişti.İlk tanıştığımızda önceki görüştüğü kızın kendisine zorla 25 liralık müzik kutusu aldırdığını sinirle anlatmıştı.Bense değişir demiştim.Halbuki ayrılmamız gerekliymiş.Bilemedim.30 yaşında ilk ilişkimdi, ailemden uzak memlekette memurdum, artık bir evlilik yapmak istiyordum, yuvası olunca karısına böyle davranmaz dediğim adam, evlenip aynı eve çıktığımız ilk gün tabi ki ortak hesap mevzusunu açacaktı, ben şaşkınlıkla hayır olmaz diyecek ve kollarım morarıncaya kadar dövülecektim, bilemedim...
33 haftalık hamileyim, midem yanıyo, sevgili kocam uyumakla meşgul, kocam vücuduna iyi bakar, arkadaşlarıyla koşuya spor salonlarına 33 haftalık hamile eşini evde yalnız bırakarak gider, beni sevmediğini hissediyorum.'Aldığımda bu kadar kilolu değildin' diyor, hamilelik dolayısıyla 92 kiloyum, yüzümde garip döküntüler çıktı ve artık güzel hissetmiyorum.
Çok cimridir, aldığı en pahalı hediye boncuk kolye, paraya kıyıp da şöyle altın bir kolye almadı hiç, sorun para altın değil, değer verilmediğimi hissediyorum.
Akşam kulaklıkla film seyreder, beni dinlemez, kendime vakit ayıracam der, benimse yeni geldiğim bu şehirde kimsem yok.
Çok mutsuzum, keşke evlenmeseydim, bana ailen bizde kalsın diyo ama içten içe benim ailemi istemiyormuş gibi bir his var, son geldiklerinde 8. gün buraya iyice kuruldular demişti, engelli kız kardeşim var, Allah geçinden versin anneme babama bişi olsun tabi ki ben bakacam, o zaman sorun çıkaracak, kardeşimi dışlıcakmış gibi geliyor ve kendimi çaresiz hissediyorum.Sözde kız kardeşimi de çok seviyor ama ona inanmıyorum.en iyi arkadaşlarının ardından onlarla gezip tozup arkalamrından neler dediğini bildiğimden sürpriz olmaz yani, konuştuğu farklı, yaptıkları çok farklı.
Arkamda şöyle güvenilir dağ gibi bir adam görmedim, onunla bazı şeyleri konuşmaktan çekiniyorum, çünkü kavga ettiğimzde o detayları kullanmasını iyi bilir.
Kısacası sevmiyorum artık bu adamı, dşyorum ki uyusam uyansam ve bekar olduğum geçen sene bu günlere geri dönsem, kötü bir rüyaymış diyerek, ama maalesef.

Yaşım geldi, yaşım geldi deyip kendini paralayanlar okur bunu umarım. Geç olsun, güzel olsun. Siz de para olaylarından anlasaydınız keşke evlenmeden. Bari çocuk yapmasaydınız. Bela ısrarla geliyorum demiş yani ne desek boş şimdi.

Son düzenleme:
zor bir durum yargılamak istemem kesinlikle yanlış anlamayın ama bu saatten sonra boşanmayı göze alabilecekseniz yapın derim...

bekara eş boşamak kolaydır derler ama bu durumda eğer bir çözüm istiyorsanız başka ne yapılabilirki

hataydı, aslında olmaması gerekiyordu çocuğun ama oldu, biz de anlamadık

Ne denir ki bile bile lades demişsin, evlendikten sonra değişir mantığını bırakmalı insanlar, değişim oluyorda iyi yönde olanı nadir.
Allah yardımcın olsun, eşine güvenmemen, daha yolun başındayken mutsuz olman kötü, sana tavsiyem ezdirme kendini mesleğin var, işler kötü giderse (ki daha ne kadar kötü gider bilemedim, bi henüz aldatmamış) çekme mecburiyetin yok. Yılları kendine zindan etme.

İlişkilerle ilgili kitap Okumayı uzmanları dinlemeyi araştırmayı seviyorum.tabiki gerçek hayat yazılanlarla aynı olmuyor ama okuduğum gördüğüm hangi erkeklerle birlikte olunmaz sorusunun tek cevabı CIMRI.hepsinden benim çıkardığım sonuç uzmanlarında öyle.inş en kısa sürede Hayırlısı olur sizin için.

tek olumlu özelliği evde işe işten eve, başka kadına haramdır diye asla bakmaz, eminim...

Allah sabır versin Diyecek başka bir söz, öneri bulamıyorum hayatımız boyunca keşkelerle yaşamak durumundayız, mantıklı düşünemediğimiz her olay ilerde yakamıza yapışıyor..

Kariyeri, parası benden önemli, geçende bir dükkanda kavga ettik, neymiş işyerine kadar gider diye evde bir güzel o da beni haşladı, daha önce işyerinde çalışan sekreter ona selam veriyormuş da benimle gördüğünde vermiyormuş da, saygınlığı azalmış da, sekreter günaydın demedi diye bana bağırıyor.

bazen de şunu diyor, hayatında başka biri varsa söyle,dövmicem, hiçbişi yapmıcam, benim bir kariyerim var, göze alamam.boşanır gideriz diyo

Evde kaldim , Yasim geldi.
Evlenecemmm diye burda konu acanlar okuyunda gorun..

ders alin ...
bir tek onun için yazdım, iki kişilik yalnızlık yaşıyorum, kocamı asla aldatmam ama benim yerimde başkası olsa sevgiyi ilgiyi başkalarında arardı o zaman da suç aldatan kadın da oluyor değil mi?

tek olumlu özelliği evde işe işten eve, başka kadına haramdır diye asla bakmaz, eminim...
Haramı bilmemde para yedirmemek için bakmaz gibi!!
Canım sana kendini iyi hissettirmedikten sonra, üstüne birde şiddet olacaksa aldatması gerekmiyor, tek kaldırılmayacak şey aldatma değildir. Ben eşimin sesini yükseltmesine izin vermiyorum, Allah korusun bir yanlışa düşüpte şiddete başvursa, kapıyı gösteririm, şiddetin sonu yok, hem ruhsal hem fiziksel artarak devam edecektir.
Yanından ayrılmıyor ama senle muhabbeti yok, fiziksel durumunla ilgili olumsuz konuşarak özgüvenini zedeliyor... Bunlarla devam derse psikoloji kalmaz sende

doğru, senin dediğin gibi para yedirmek deyimini çok kullanıyor adam, dünyanın en önemli meselesi çünkü

bir tek onun için yazdım, iki kişilik yalnızlık yaşıyorum, kocamı asla aldatmam ama benim yerimde başkası olsa sevgiyi ilgiyi başkalarında arardı o zaman da suç aldatan kadın da oluyor değil mi?
Aldatmanın bahanesi yok, mutsuzsan ayrılır o zaman gidersin başkasına, biri elimin altında olsun, diğeriyle heyecanı mutluluğu yaşayayım nasıl bir düşüncedir?
Boşanamama gibi bir kural mı var bilmiyorum ki. Inşallah böyle bir yanlısa düşmezsin

Yamulmuyorsam evleneli on yıl olmuş. Yani, bu başlığı açmakta bile geç kalmışsınız o derece bi gecikme var ortada.
Bir değil, iki değil hadi beşinci senenizde tanıyın adamı da on ne? On nedir yani.
Ne diyek şimdi biz on yıllık ilişkiye?

Edit: on aymış. Ben de diyom bi gariplik var bu işte.

Son düzenleme:
katılıyorum, kocamı asla aldatmam ama aldatmanın psikolojisini anlıyorum dedim sadece, kocama yalvarıyorum ne olur bana sevgi ver çok yalnız hissediyorum diye ama kocam diyor ki uykum var,içim yanıyo nasıl desem, o kadar yalnızım ki bir içten sarılsa geçecek belki tüm mutsuzluğum.

10 ay oldu, 10 sene dayanabilirsem ne mutlu bana :)

İşte hayatta herkesin değer yargıları Önem verdikleri seyler farklı.siz onun önceliğinde hayatının neresinde olduğunuz belli değil.sizin de canınızı acıtan nokta bu OlmalıOlmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…