KEŞKE EVLENMESEYDİM...

hep onu düşündüm, üstüne başına aldık ki iyi giyinsin, parası önemli değil,iyi giyinmelisin çünkü cimrilik yüzünden yaz kış hep aynı şeyleri giyiyordu, buluşmaya kırık saatle gelmişti,düşünün saatini bile ben aldım hediye ettim, parası olmadığından değil

aslına bakarsan çocuğu aldırmam için imza vermezdi, inancına ters, ama diretseydim yarısını alırdım biliyorum, bu konuları konuştum dediği şey şu SİNİRDEN SÖYLEDİM, O KONULARI KAPADIK, TEKRAR AÇMA BEN İYİ BİR İNSAN OLACAĞIM EĞER O KONULARI AÇARSAN SORUNLAR DAHA DA BÜYÜCEK UZATMAYALIM deyip beni konuşturmuyor.

Ruhunuza bedeninize Tümüyle zarar vermiş bu adam.ilişkinizin en güzel yanı Bebeğinizin olması.buraya yazılacak bir Sürü şey geliyor aklıma ama ancak uzaktan dahil olabiliyoruz..ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz,hangi kararı verirseniz bunun sonuçlarını siz yasayacaksınız.allah en hayırlısını versin inş sizin için.

boşanma kararını alamam şu an çok güçsüzüm ruhen bedenen, şu çocuğu doğurayım da.İnsan çocuğunun yaşamasını ister değil mi, ben bu şartlarda doğumda bir terslik olsa ve çocuk ölse üzülemicem, Allahın takdiri dicem, düşünebiliyor musun

Içinizde Yaşadığınız ne büyük bir savaş.güçlü olmak cok zor.

eşimden önce de hoşlananlar oldu, yemeğe davet edenler, yemeğe çıktıklarım, ve hesabı hep onlar ödediler ve gelirleri de eşimden çok daha düşüktü, lafını bile etmediler

eşime göre evine aldığı tv den farkım yok, onun karısı değilim, aldığı karıyım işte, bir eşyayım, ölsem üzülür mü diyorum doğumda falan, üzülmez 3 seneye kalmaz yenisini bulur

eşimden önce de hoşlananlar oldu, yemeğe davet edenler, yemeğe çıktıklarım, ve hesabı hep onlar ödediler ve gelirleri de eşimden çok daha düşüktü, lafını bile etmediler
Paylaşmayı bilmek cok önemli.sizin esiniz yudumlarınızı sayar duruma gelmiş.

bir de şu var, kocamı tüm bu olanlardan sonra sevmiyorum, ama kocamın çocuğu şu an karnımda, sıkıntılarım bu gecenin vaktinde bu çocuk için,onun da şimdi kafası bozdu,ara ara tekme atıyo.bu garibimin neler çektiğini bir ben bilirim bir Allah, çok üzdü bebeğimi

Paylaşmayı bilmek cok önemli.sizin esiniz yudumlarınızı sayar duruma gelmiş.
evet garip ama ben de öyle hissediyorum, geçen de diş fırçası aldım, evde yok muydu dedi, var ama ben onu çantam için aldım dedim, basit bir diş fırçasını bile sorguluyo, oysa ortak hesapta benim de param var

Kac yasinda bu adam? Ve ne is yapiyor beyefendi? Igrenc biriymis bu arada gercekten

Tamam senin de haklı olduğun konular var ama ortak hesap konusunda eşin haklı. .
Madem ki tek başına ayrı bir hesabın olacaktı neden evlendin ki adamla..

Boşanmak sizin için cozum. Boyle bir adamla ömür geçmez sinir hastasi olur insan. Benim de sevgilim cimri, kazanci fena değil ama giyecek bir spor ayakkabisi yok. Gittim ünlü bir markanin outletinden ayakkabi, şapka, çorap , eşofman takimi aldim. Geçenlerde is dolayisiyla Almanyaya gitti, bana ne almis dersiniz? Bir kalip çikolata.. Hani kullanabilecegim ufak bir şey alsa amenna, öpüp basima koyardim..

Kesinlikle psikologluk.boşanmasanız bile napıp edip psikologa gitmeye ikna edin.

Benim daha cok dikkatimi ceken, 30 yasinda ilk iliskinizi yasamaniz. Ki iliski bile degilde bence, siz mantik evliligi yaptiniz.

Bu adami sevmediniz, ama adam zengin ve yakisikli diye, ve siz 30 yasindasiniz diye, evlenmeye karar verdiniz.

Adamin cimri oldugu cok belliydi fakat maddi durumu iyi oldugu icin, yine evlendikten sonra maddi anlamda rahat bir hayat yasayayacinizi umut ettiniz fakat mantik hatasini yaptiniz. Bile bile lades dediniz.

Bu adama ilk yilda bebek yapmak nedir allasen? Adam evlenince degismedi, bebek icin mi degisecekti? Ve kaza oldugunu lütfen demeyin. Sorun korunmak degil, sorun bu adam ile birlikte olmak. Ben olsam asla beni bu kadar asaglayan biri ile birak sevismek, ayni yatakta bile kalmazdim.

Bu konu bare "ben 25 yasindayim, evlenmek istiyorum" yada "ben 3 aylik evliyim, bebek istiyorum" diyenere örnek olsun.

QUOTE]
Sen ne diyorsun canım ya eşin ne biçim konuşuyor seninle piskopatmıdır nedir hayatında biri varmı ne demek sanki seninle boşanmak için bahane arıyor yada çok şüpheci bir insan ağzını arıyor bide bak dövmiycem diyormuş sanki üç yaşındaki çocukla konuşuyor bu adamdan hayır gelmez gibi geldi bana canım yinede Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bide hamileymişsin umarım bir çıkış kapısı bulursun

At başından gitsin ozaman bak sobra bu bayan gibi buralara yazarsın yol yakınken dön asla düzelmezler bunuda bil yani

canım öncelila ALLAH yardıcın olsun..önceklikle burda hemen tersleyen yorum yazanlara şöyle niye yaptın böyle niye yaptın diyenleri biraz anlayışa davet ediyorum..niye çocuk yaptın niye şöyle yaptın vs. vs.
canım benim çok zor bir adammış kendini göstermiş ama inan o zamanlar göz görmüyorr anlamıyorsun içinde çok büyük bir sevgi oluyorr başka birisi bu huyunu görse sana dese yok yaa öle değil sen yanlış söylüyorsun bile diyebiliyor insan..ama kısmet inde varmış bu adam..canım ne güzel hamile imişn ALLAH ım sağ salim kucağına versin..anne olmanın hayalini kur..canım çocuk varken boşanmak çok zor olur..arkanda duracak ailen varsa düşünebilirsin ömür gçmez bu adamlaa..huylu huyundan vazgeçmez..ALALH ım yardımcın olsun..

Adam bastan ne oldugunu belli etmis..sen gidip evlenmissin..aman evde kaldi demesinler diye eminim...cevreyi bu kadar takarsan boyle olur...memurmussun birde.meslegin var.30 yas cok ileri bir yas degil...yanlis yapmissin.evet bu adam deger vermiyor.seni kasa olarak gormus evlenmis.senin hatan.birde cocuk yapmissin.ben olsam cocuguma kendim bakardim bunuda bosardim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…