dine inancıma ters aldırmak, hayatı veren ben değilim, Allaha karşı gelmek gibi geliyor, en başta yapacaktım, çünkü bana şiddet uygulamıştı,çaresiz kaldım, o zaman da kürtajın sadece yarı parasını veririm demiş ve yine tiksindirmişti beni, bir kaç kürtaj videosu izledim ve korktum yapamam ben bunu dedim, öyle öyle çocuk şimdi 33 haftalık, aralık sonu geliyor oğlumVallahi sevindim billahi sevindim, zararın neresinden dönülse kardır.
Çocuğu aldırmayı düşünmez misiniz, kaç aylık ki? O kurtulsaydı bari.
Bu cimrilikten çok bir nevi psikolojik takıntıİlişkilerle ilgili kitap Okumayı uzmanları dinlemeyi araştırmayı seviyorum.tabiki gerçek hayat yazılanlarla aynı olmuyor ama okuduğum gördüğüm hangi erkeklerle birlikte olunmaz sorusunun tek cevabı CIMRI.hepsinden benim çıkardığım sonuç uzmanlarında öyle.inş en kısa sürede Hayırlısı olur sizin için.
asıl sorun bu, keşke işçi olaydı, babam işçidir ve merttir,aldığı üç kuruşu esirgemeyen, ekmeğimizi bölüp de yiyeydik, aldığı üç kuruşa rağmen bana keşke sen çalışma sana bakarım diyebilseydi, ama sen çalışacaksın diyo, çocuk için 2 yıl ücretsiz izin alacaksın diyen adam şimdiden çocuk bakıcısı aramaya başladı desemİşte hayatta herkesin değer yargıları Önem verdikleri seyler farklı.siz onun önceliğinde hayatının neresinde olduğunuz belli değil.sizin de canınızı acıtan nokta bu OlmalıOlmalı
eskiden fakirlermiş, babası da para konusunda takıntılı, ailesinde hep parayla ilgili sıkıntıları olmuş, kızkardeşini başka aileye vermişler,sonra geri almak istediklerinde karşı taraf yüklü bir tazminat almış, zar zor o paraları öderken, evlerine haciz gelecekmiş...acı bir geçmişBu cimrilikten çok bir nevi psikolojik takıntı
Yani inanç konusuna birşey diyemeyiz tabi, siz de haklısınız. Ama istisnai durumlarda radikal kararlar almak gerektiğini düşünüyorum.dine inancıma ters aldırmak, hayatı veren ben değilim, Allaha karşı gelmek gibi geliyor, en başta yapacaktım, çünkü bana şiddet uygulamıştı,çaresiz kaldım, o zaman da kürtajın sadece yarı parasını veririm demiş ve yine tiksindirmişti beni, bir kaç kürtaj videosu izledim ve korktum yapamam ben bunu dedim, öyle öyle çocuk şimdi 33 haftalık, aralık sonu geliyor oğlum
o da aynı yaşta, ben de bunları tahmin edebiliyordum, değişmeyeceğini ama umut ettim, çünkü sözler verdi, senin için değişicem dedi vs.inanmak istedim, o kadarSiz 30 yaşında evlenirken, adam kaç yaşındaydı.? (zipzip gibi oldum ben de : ) )
Yani muhtemelen aynı yaşlardaydınız sanırım.. Özellikle 30undan sonra kimse değişmez..
Keşke değişir umuduyla evlenmeseydiniz ya da çocuk yapmasaydınız ama olan olmuş..!
Bu saatten sonra da değişmez. Umutsuzsanız tek çözüm var, o da belli maalesef..
Yoksa ömür boyu mutsuz bir evlilik ve o evlilik içinde mutsuz çocuk büyütmeye devam edeceksiniz..!
bana da duyunca iğrenç geldi, hayır tamamını öde demiştim, nedenmiş yarı yarıya demişti, ben zaten tek başıma(nikha olduğunda hemen aynı evde yaşamadık) kendimi zar zor geçindirirken, zordu.Yani inanç konusuna birşey diyemeyiz tabi, siz de haklısınız. Ama istisnai durumlarda radikal kararlar almak gerektiğini düşünüyorum.
Kürtajın doğumdan bir farkı yok esasen, hatta çok daha kolay.
Neyse geçelim bu konuyu.
O kürtajın yarı parası ifadesini görmezden geliyorum, bu gece şu forumda onca iğrenç şey konuşuldu, bu kadar iğrenmemiştim ciddi anlamda.
Yav ben şimdi boşanın diyeceğim, ama demesi kolay biliyorum.
Eeee o zaman adamda kafa mı kalır adamın psikolojik desteğe ihtiyacı vareskiden fakirlermiş, babası da para konusunda takıntılı, ailesinde hep parayla ilgili sıkıntıları olmuş, kızkardeşini başka aileye vermişler,sonra geri almak istediklerinde karşı taraf yüklü bir tazminat almış, zar zor o paraları öderken, evlerine haciz gelecekmiş...acı bir geçmiş
beni sevdiğini söylediği anlar, artık içi çok boş gelse de,kavga ettiğimizde elinde çiçekle gelip eşşeklik ettim dediği o gün, ve beni herkesden kıskanması, öle düşünüyor ki ben dünyanın en güzel kadınıyım gibi davranıyor, biri gözucuyla baksa çıldırıyor vsyemin ederim içim sızladı, dur arkadaşım bılıyorum cok zor durum, anlıyorum,ama bebeğin geliyor dünyaya onun ıcın bıraz rahatlamaya calıs, cok sey denebılır ama senı daha cok üzmekten başka ıse yaramaz, şimdilik iyi gunlerını dusunup ferahlat, kotu günler daha cok yıpratır bebegını lütfen, hamıle olmasan ınan cok farklı konuşurdum ama bebegın ıcın yapman gereken tek sey, sana yasattıgı ıllakı güzel bır gun güzel anıların vardır onları dusun en azından şimdilik...
madem affettın bu zamana kadar sımdılık gecmısı deşip yorulma, bakarsın bebekten sonra degısır, belki yoluna gırer bırseyler...
mesela senı ıyı hıssettırdıgı bır anını anlatmak ıster mısın?
psikolojisi bozuk değil sadece kişiliği yanlış oturmuş yaşananlardan ötürüEeee o zaman adamda kafa mı kalır adamın psikolojik desteğe ihtiyacı var
Ben genel ilişkiler üzerinden bahsettimBu cimrilikten çok bir nevi psikolojik takıntı
ve dahası da var, şiddetten sonra boşanmaya karar verdiğimde, yaptığı masrafları(gönderdiği bir adet gül demeti) anneme babama aldığı pijama takımı, ektra harcamalar vs için 1000 lira istemişti, çok acıydıSanırım en kötü nokta kürtajın yarı Parasını verme kısmı.insanı cok yaralayan bişi olmalı.bu saatten sonra sizi pamuklara da sarsa olmaz diye düşünüyorum.aslında karşımızdakinin neye sahip olduğu değil bizle ne kadarını paylaştığı önemli.evlenirken insan dur diyemiyor herhalde.okudukca içim kararıyor.allah sabır versin gerçektengerçekten
ayrıca artık onu ne sevebilirim ne de ona güvenebilirim...şu an bir sorunumuz yok ama güven de yokSanırım en kötü nokta kürtajın yarı Parasını verme kısmı.insanı cok yaralayan bişi olmalı.bu saatten sonra sizi pamuklara da sarsa olmaz diye düşünüyorum.aslında karşımızdakinin neye sahip olduğu değil bizle ne kadarını paylaştığı önemli.evlenirken insan dur diyemiyor herhalde.okudukca içim kararıyor.allah sabır versin gerçektengerçekten
en kötüsü gebelikten dolayı uyuyamıyorum, midem kötü, ve adam uyuyo ve o çok sorun yaşadığım babam burada olsaydı o gelir ve NEYİN VAR KIZIM derdi, sohbet ederdi, nane limon yapardı, beni düşünürdü, bunları düşününce şimdi ağlıyorum.
bu adamsa kocam demiyorum diyemiyorum artık öküz ölüsü gibi yatıyo ben acı çekerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?