Keşke hayatimda 5 sene geri gitsem

Sen ateşi göre göre direk atlamışsın be canım. Yapacağın şey işine geri dönmek, biraz birikim yapmak ve adama yol vermek. Sakın çocuk falan yapayım deme. Daha çok mutsuz olursun inan bana...

Benım evlılıgımın sonunu da esımın arkadasları ve gorumcem getırdı
bekar arkadaslar kotu nıyetlı olunca boyle oluyor

Sizin hikayeniz de benimkine benziyor sadece sizin esiniz daha fazla takiliyor.sinir konusundada aynilar.asiri sinirlidir esim ama arkadaslari ve ailesi sozkonusuysa eger sut dokmus kedidir.esiminde arkdslari vede erkek krdesi haftasonu saat 12 oldumu ararlar cay icmeye cagirirlar..esimde asla itiraz etmez..cagiranlarda dusunce yokki bu adam evli ve esi var pazar gunu rahatsiz etmeyelim diye bir kaygilari yok.kardesi dahil esimi rahat birakmazlar.bu durumun asla cozulcegini dusunmuyorum..is bizim kocalarda bitiyor..kocalar istemese kimse de karisamaz..

tüm yorumları okuyamadım
eşininzin kağıt, okey vb. bağımlılığı mı var? (paralı veya parasız)
eğer böyle bir bağımlılığı varsa ne kadar kavga etseniz de tutamıyordur kendini
kavga, küsme bunun çaresi olamaz
genellikle erkek arkadaşlar, öyle sakin cafelerde yanık, okey falan oynarlar, o yüzden sordum

şey mı yapsanız acaba
kayınpederınızın evde olduğu kesın bır saatte yıne esınız cıkmak ıstedıgınde
bıraz cınnet gecırıp yeter arkadaslarınla evlenseydın madem her gece her gece mumu onlarla sondurecektın yettı canıma
dıye sesınızı duyuracaksınız
o arada babası da gelecek eger dedıgınız gıbı sızı sevıolarsa o arada duzelme ıhtımalı var
bu tarz erkeklere ortalık karısıp huzur kacırtmak lazım
balık bastan kokar

Selam bu yazıyı okuyunca kendi kendime "acaba bu yazıyı ben mi yazdım?" Oldu. Çünkü senin yaşadıklarının aynısını ben yaşamaktayım. Benim bir oğlum var. Ahh keşke olmasaydı diyorum. Çünkü çekip gitmesi kolay oluyor. İnan bende ayrılmayı o kadar düşünüyorum ki çoğunlukta annemlerde kalıyorum. Hiç eve dönmek istemiyorum. Eve döndüğüm zaman sanki azap çekiyorum. Bilmiyorum... Ne yapmak istediğimi ! Allah yardımcımız olsun.

Ablacim dua et namazini kil kuran oku..imanini kuvvetlendir rabbim sabrinin sonunu selamet eylerr..bunlar imtihanin zor ama geçecek

Eşine söyle adam olsun, insan olsun, koca olsun. Ne halt yemeye evlenmiş böyle yapacaksa, Allah korkusu olan zaten karısını böyle yalnız bırakmaz.. valla acayip kızdım , Saçmalığa bak ya çok ciddi bi tepki koyman gerek

20 yaşına kadar baba baskısıyla büyümüş ve tam özgürlüğünü eline alacakken evlenip bekarlığını yaşayamamış bir adam. Bence çok normal.
Tartışmalarınız da onun evden kaçmasına sebep oluyor olabilir.

Sabrınız varsa biraz daha bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…