Tabi ki %100 güvenmiyorum ama aldattigini ya da aldatacagini sanmam. Bana her zaman senden saklasam allahtan korkarim der aldatma konusuyla ilgili.Ben bu evliliğin kurtarılabileceğine inanmıyorum, hem anlaşamayan bir çift, hem hala bekar hayatı yaşayan adam,eğer aldatmadıysa bile aldatacağı %100 olan erkek profili..
Bir insan aşık olduğunda ; hep o insanı görmek ister , arkadaşlarını değil..çıkar tabiki dışarı ama dozu var
Arkadaslarinin ortamindan uzaklasmasi icin mi diyosunuz. Suan kendi evimizde oturuyoruz. Daha iyi bir eve geçme düşüncemiz var ama bu hemen olacak bişey değil ne yazik kiEvinizi değiştirseniz bir değişiklik olur mu acaba ?
Tabi ki %100 güvenmiyorum ama aldattigini ya da aldatacagini sanmam. Bana her zaman senden saklasam allahtan korkarim der aldatma konusuyla ilgili.
Aslinda anlasamiyor değiliz birbirimizin huyunu alana kadar cok zorluk cektik. Ama evliligin ilk aylari rüya gibiydi cok mutluyduk. Ama son 1-2 aydir en başa dönmüş gibiyiz
Evet güven konusunda haklisiniz. Zaten dediğim gibi tamamiyla güvenmiyorum guvenmem de.Aldatılan hiçbir kadın zaten aldatılacağını sanmıyor ve aldatan tüm erkekler bu cümleleri söylüyor, gözü kapalı güvenmeyin üzülürsünüz.Bahsettiğiniz erkek prototipi baya aldatma kapasitesi yüksek gruptan.Ben sadece tecrübelerim doğrultusunda (ki oldukça güvenirim) yazmak istedim yoksa illaki aldatıyodur diye birşey zaten olamaz.
Cicim aylarında herkes iyi. Adı üzerinde cicim ayı..yani arası iyiyken herkes mutlu,bir çiftin anlaşıp,anlaşamadığı sorunlar belirdiğinde ve o heycan gittiğinde belli olur.Anlaşamıyormuşsunuz birde kültür farkı varmış..adam evlere girmiyor.benim açımdan oluru yok çünkü öyle bir sihirli değnek yok
Ya tabii ki olacak şey değil ama bazı evlere büyü falan yapıyorlar evde huzursuzluk olsun falan diye ya da evinizi sirke su ile bi silin. Bi de keşke arkadaşlarına eşim evde beni bekliyor diyebilse de biraz erken gelseArkadaslarinin ortamindan uzaklasmasi icin mi diyosunuz. Suan kendi evimizde oturuyoruz. Daha iyi bir eve geçme düşüncemiz var ama bu hemen olacak bişey değil ne yazik ki
Ona göre zaten geceleri görüşüyoruz sürekli benim dizimin dibinde olmasini beklememeliymisimBu adam niye evlenmis onu cozemedim.
Babasinin evinde rahat degilmis evleniyimde daha rahat disarida fink atiyim dedi heralde.
Teşekkür ederimEvlenmeseymiş o zaman
Böyle evlilik olur mu
Allah sabır versin
sorunlu bi evlilige cocugu ben de dusunemiyorum haklisinizBuyuk konusmak istemem ama neden insanlar daha sevgiliyken bu kadar kavga edip kendini orta yol bulmaya zorlar? Ustune birde evlenir...Bir hatadir de gec ama sakin eve baglarim, ben oyalanirim diye cocuk yapma. Yasin daha cok kucuk Allah iyilerle karsilastirsin guzellikler versin
Gece gezmelerini sürekli babasina bagliyordu ve nisanliyken sevgiliyken beni 10 dk görebilmek için nerelerden gelirdi böyle olacagini hiç dusunmemistimHani evlenmeden vakit gecirin, taniyin diyorlar ya, siz 5 sene bu adami tanimissiniz zaten. Gece gezmelerini de gormussunuz, sinirli yapisini da. Bile bile niye lades?
Gecmise donmek maalesef mumkun degil; bence once bir is bulup gelecege odaklanin.
allah korusun öyle seylerden korkarim olacagini da sanmam ama onerinizi dikkate alacagimYa tabii ki olacak şey değil ama bazı evlere büyü falan yapıyorlar evde huzursuzluk olsun falan diye ya da evinizi sirke su ile bi silin. Bi de keşke arkadaşlarına eşim evde beni bekliyor diyebilse de biraz erken gelse
Iste onu nasil yapacagimi bi bilsemArkadaşlarından koparman lazım
Beraberde cikiyoruz nereye istersem götürür ama sürekli peşine nasil takilayim. Bi de şöyle bu durum var o kadar gicik arkadaslari var ki mesela gelemem dediginde arkasindan kac gün hanimkoylu kilibik diye dalga konusu yapiyorlar.Ya da akşam dışarı çıkmak isterse beraber dışarıya çıkın.
Meslegim, ugruna şehir degistirecek bi sektör değil malesef.En mantikli cozum sizin baska sehirde is bulmaniz gibi. Mecbur o da gelecek.
Uyuz oluyorum bunun da evde karisi, bir ailesi var demeyen, bos gezenin bos kalfasi arkadas musvettelerine.
Maalesef benim erkek arkadaşım arkadaşları da öyle söylüyorlar ve acayip kıl kapıyorum. Akşam yapacağız bir etkinlik veya kurs vs olsa arkadaşlarına da kursa gidiyorum vs. dese. Gelemeyeceği için bir sebep sunmuş olursunuz ve arkadaşları böyle söylemler yapamaz. Ya da arkadaşlarını da alıp ve eşlerini hep birlikte bir evde otursanız bir süre sonra sıkılıp vazgeçebilirler. Sonuçta siz onun hayat arkadaşınız arkadaşları hanımköylü bile dese arkadaşlarına laf geçirebilmeli. Hani birgün maymunla aslan otuyormuş. Aslan kalmış masadan bana müsade beyler diye. Maymun bozmak için sen ormanın kralısın hanımdan mı korkuyorsun ? Aslan cevap vermiş seni evde bir maymun beklerken beni aslan bekliyor.Ona göre zaten geceleri görüşüyoruz sürekli benim dizimin dibinde olmasini beklememeliymisim
Teşekkür ederim
sorunlu bi evlilige cocugu ben de dusunemiyorum haklisiniz
Gece gezmelerini sürekli babasina bagliyordu ve nisanliyken sevgiliyken beni 10 dk görebilmek için nerelerden gelirdi böyle olacagini hiç dusunmemistim
allah korusun öyle seylerden korkarim olacagini da sanmam ama onerinizi dikkate alacagim
Iste onu nasil yapacagimi bi bilsem
Beraberde cikiyoruz nereye istersem götürür ama sürekli peşine nasil takilayim. Bi de şöyle bu durum var o kadar gicik arkadaslari var ki mesela gelemem dediginde arkasindan kac gün hanimkoylu kilibik diye dalga konusu yapiyorlar.
Onun grubundan 2 arkadasinin karisiyla görüşüyorum onlarda bu konudan cok şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?