keşke hiç mesaj atmasaydım.

Seni kafese sokmak için gayet uygun yöntemler işte.. Adam sevgili değil hayvanat bahçesinde terbiyeci! Bir insan birşeye bozulur okey ama buna günlerce yaptırım uygulama insanlık dışı bir durum.Böyle bir adamla evlendim ve 6 cehennem yılı geçirdim. Sakın ha sakın. Ne gereksiz bir canlıymış oysaki benim kimliğimi yok etmek üzere programlanmış şekilde hareket ediyordu sürekli. Neyseki boşandımda kurtuldum. Bunların istekleri ve yaptırımları bitmez bitmeyecek. Manipülatör bu! Kaaaaaç!

Burcu nedir? Ben cok anlamam ama aslan falan mi acaba?

Diger arkadaslara katiliyorum, cok yipranabilirsiniz bu arkadasla

Kesın bende aslan burcu mu dıye dusundum, sorunlular mıdır bu burcun erkeklerı nedir,
Siddet gordugum eski erkek arkadasımda basta bundan cok daha kucuk kıskanclıklar yapıyordu ama kıskanclık sevıyesı sıddete kadar geldı en sonunda
Umarım kurtulmussundur o cocuktan...

Cirillaya harfliyen katılıyorum
Yerinde olsam bu kisiyle asla goruşmezdim. Psikolojini yer bitirir bu, ufak tefek bir sorun değil bunlar.
Evli olup ayni evin içinde günlerce hatta aylarca küs kalanlar var, psikolojik şiddet resmen, sonunuz öyle olur.

Gecmis olsun.

Evet aslan burclari sanirim ilgiyi seviyor. Karsisindaki ne bilim özür dilesin, pohpohlasin onu istiyor :)

Gecmis olsun.

Evet aslan burclari sanirim ilgiyi seviyor. Karsisindaki ne bilim özür dilesin, pohpohlasin onu istiyor :)
Benim eşim aslan ama böyle değil annem kaynım da aslan ama böyle değiller.
Akrepler böyleydi benim hayatımda.

Canım kontrol manyağı, pislik adamın tekiymiş. Aynen düşündüğün ve uyandığın gibi pislik, kadın katleden zihin. Uzak dur. Kızdırma, tahrik etme ama güzel bahane bulup sav başından. Bir daha da biriyle tanıştın baktın sana böyle terbiye vermeye kalktığı anda, ilk seferde cart diye kesersin.

Canım çekilecek çile deil.Bununla evlendıgını düşünsene evlerden ırak .Sal gıtsın .

Arkadaş lisede kalmış.

zamansiz_ konu üstünden zaman geçmiş ama ben merak ettim ne yaptın bu ruh hastası ile? Bir de fiziksel olarak sen ona göre daha mı ilgi çeker birisin kıyaslama yapacak olursan? Bir de bu adam kova mı?

İnanamıyorum ya :/ yuh yani.
Demekki kendi zihniyeti böyle adamın.
Ne yaptınız bu durumu konu sahibi?
Bu olaydan sonra iletisimi kestim. Sonrasinda arayıp yanlis anladigimi soyleyip ozur diledi ama yanlis anlamadığıma o kadar eminim ki keske yanlis anlasaydim. Devam etmedim elbette.

zamansiz_ konu üstünden zaman geçmiş ama ben merak ettim ne yaptın bu ruh hastası ile? Bir de fiziksel olarak sen ona göre daha mı ilgi çeker birisin kıyaslama yapacak olursan? Bir de bu adam kova mı?
Yuz yuze görüşmeden dram oldu ya. Adam doktorun erkek olmasina tepki gosterdi saka gibi :)))) yani fiziksel olarak beni guzel bulurlar ama bence o da dikkat cekici yani ben beğeniyorum. Es degeriz bence o da etrafinda ilgi goren biri. Yay burcu :)
Gorsen ne cool adam dersin ama gel gor ki altından magara adami cikti.

Oyle boyle manyak degil hemde. Hepsine okey ama bu da olur olacak is degil.
Ciddi anlamda hasta ve tedavi olmasi gerektigini dusunuyorum. Kimseye zarar vermeden tedavi olur umarım

Büyük bir darbe mi yemiş?
Kontrolü elde tutmaya çalışıyor ve onun gözünde siz kontrolden çıkınca cezalandırıyor. Normal değil uzak durmak lazım.
Yedigini soyluyor ne kadar dogru bilmiyorum. Hepimiz kotu tecrübeler yasiyoruz psikopat mi olalim bu da bahane degil elbette. Kendisi icin de zor tabi neler kuruyordur kafasinda kimbilir.
Kesinlikle uzak durulmasi gereken bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…