Kavisli olmuş ama burun ucu çok kötü. Moralinizi iyice bozmak için söylemiyorum. Objektif olup sizi kandırmamak için söylüyorum.Bu burnu beğenenlerde görsellik ve yalancılık sorunu var. Aynısı benim başımda da var. Ameliyat oldum sözde ama hiç memnun değilim sonuçtan. Beğeniyorum güzel vs diyenlere inanmayın aklınızla oyun oynatmayın
Cilt yapım orta kalın olduğu için ödem diyor . Elle muayene etti farklı doktor oda ödem var biraz dedi ben elimle dokununca evet içinde yuvarlak bir şişlik var gibi offf ofŞöyle mükemmel güzellikte diyemem fakat 1.foto ile 2.foto arasında cidden bence bariz fark var açı çok farkediyor ilk fotoğrafta mükemmel güzel diyemem fakat bence güzel bir burun ama 2.fotoğrafta alt kısmı biraz büyük duruyor yani değişik duruyor biraz o yüzden 2.fotoğraftaki halini çok beğendim diyemem ama gerçekte nasıl bilemem 1 deki gibi ise kafanıza takmayın 2deki gibi ise doktorunuzla konusun bence tekrardan çünkü 4.ayda o kadar ödem olmaz bence
şuan nasılsınız ? Özelden mesaj atar mısınız
Açıkçası moralinizi bozmak istemem ama bende beğenmedim ins fbb diye bir yer var estetik oraya bir bakın derim oradaki burunlar gercekten cok güzel
Açıkçası moralinizi bozmak istemem ama bende beğenmedim ins fbb diye bir yer var estetik oraya bir bakın derim oradaki burunlar gercekten cok güzel
Insallah ödemdir canım 2. Ameliyat olmayin bence yani artikolan olmus biraz bekleyin bunu yapan doktorunuzla konustunuz mu peki yani siz mi boyle istediniz yoksa kendi mi yaptiBeklemekten başka çarem yok2. Bir ameliyat kaldıramam gerçekten Allah yaşatmasın bilmiyorum ne olacak ..
Insallah ödemdir canım 2. Ameliyat olmayin bence yani artikolan olmus biraz bekleyin bunu yapan doktorunuzla konustunuz mu peki yani siz mi boyle istediniz yoksa kendi mi yapti
Tamam canimözelden atıyorum
Burun deliklerin eşit mi?
Birde yer çekim meselesi var yıllar sonra aşağı doğru kayma yapar mı acaba? Çünkü ünlü bir yabancı sanatçının yerçiminden dolayı burnu kaymadan dolayı genişleyip, ufacık kalmıştı, bu sanatçının ismi michael jackson du
Yoo bence kötü değil, kimsenin burnu dört dörtlük olmuyor zaten, dört dörtlük olan bir burunda uzun vadede sorun da çıkabiliyor. O yüzden sorun soruşturun tabiki ama canınızı da sıkmayın. Ölüm yok ya ucunda:) kendim de memnun değilim burnumdan ama napayımmMerhaba arkadaşlar bir kaç gündür konu açıyorum cevaplayanlara çok teşekkür ederim .. 4. Ayımdayım burnumda beğenmediğim yer ucu doktor ödem diyor ama bilmiyorum kendi doktorum hariç 2 doktora muayen oldum biri ödeme diğeri kıkırdağa benzetti fakat çok beğendiler ya bende mi sorun var ??
Yoo bence kötü değil, kimsenin burnu dört dörtlük olmuyor zaten, dört dörtlük olan bir burunda uzun vadede sorun da çıkabiliyor. O yüzden sorun soruşturun tabiki ama canınızı da sıkmayın. Ölüm yok ya ucunda:) kendim de memnun değilim burnumdan ama napayımm
Ben 2 aya giriyorum ama benim şişliğim falan hiç olmadı alçı 15. Günde hepsi indi.... 15.gün neysem hala oyum gibi geliyor :)kaçoncı aynız? Değişim oldu mu
Ne mutlu size ,Ben 2 aya giriyorum ama benim şişliğim falan hiç olmadı alçı 15. Günde hepsi indi.... 15.gün neysem hala oyum gibi geliyor :)
İnşallah, evet şişlik konusunda ve değişikliğe alışma konusunda bir sorun yaşamadım. Çünkü değişim az oldu, tabii az olması biraz canımı sıktıNe mutlu size ,darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?