• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin kocasi 15 yasindaki baldizina musallat olmus. Konu sahibinin babasi durumu ifsa etmis. Konu sahibi boşanmış, 2 sene sonra evlenmiş. Çocuğuna babaanne bakiyor. Evlendigi adamin çocuğuna da babaannesi bakiyormuş. Çöpsüz üzüm olmuşlar. Kiz kardeşin durumu bilinmiyor. Konu sahibi onu da çok suclu görüyor. Anneleri bunlar çok küçükken vefat etmiş. Babayla da iliskiler kopukmuş. Baba dava işlerinden sonra kızını esirgemeye verecegini soylemiş. Bilinmiyor verilip verilmedigi. Sapik enişte tutuklanmis 1 sene sonra çıkmış ve evlenmiş. Cinsel taciz yokmuş herhalde ondan.
Vay...

Biri 15 yaşındaki çocuklar için “her şeyin bilincedeler internet var televizyon var evlenip çocuk bile yaparlar” yazmış kafalar pırıl pırılmış o zaman 🤦‍♀️
Konu sahibi de ayni fikirdeymiş. Ben onun yaşındayken evliydim diyor. Hiç düşünmüyor ben 15 16 yaşındayken bana elini sürebilmişti diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X