- Konu Sahibi Masal the end
- #1.301
dejavu,senin anlatımına ve mesajlarına bayılıyorum.Bu kadına hak veremiyorum veremem hiçbir bahane hiçbir zorluk bir çocuğun hem de anne varlığına ilgisine bu kadar muhtaç yaşta bir çocuğun annesinden ayrı yaşatılmasını haklı gösteremez bana. Ellerim titriyor gerçekten yazaarken o çocuğun yerine koyuyorum kendimi ve çok zor. Önce kendi işimiz var yoğun çalışıyoruz vakit yok deniliyor sonra ayağımı kırdım yatıyorum 1 ay yatıcam 1 ay o çocuğa kimse bakamaz mı bakıcı alınacak güç mü yok onu geçtim zaten okul çağında bu çocuk yarım gün kendisi evde duramaz mı. Zaten 1 sene geçmiş daha da geçecek peki bu vakit ne zaman gelecek oğlunuzun artık anne ilgisine bakımına ihtiyacı kalmadığı zaman mı. Benim annem babamdan ayrıldı iki çocuk kardeşim 6 yaşında ben 11 yaşımda. Tek kalırdık evde annem çalışırdı ve çok çok zor şartlarda büyüdük bir kere babama vermeyi düşünmedi bilirdi biterdik hasretten. Yazın hiç olmazsa tatil yerine geçsin diye köye anneanneme gönderir her akşam arar telefonda ağlar, 2 ay için gittiğimiz köyde en fazla 1 ay kalabilirdik çağırırdı. Yani yok bir anne nasıl evladını görmeden sarılmadan uyuyabilir, gezebilir, kursağından yemek geçer bir ekmeği bölüş çocuğun yanında olsun onun iyi bir yaşama değil anneye ihtiyacı var sevgi her şeyin üstündedir. Eşinizin çocuğu da onun ailesinde ohh ne güzel hayat yazık çok yazık..
ve tabii sonuna kadarda katılıyorum.