keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne mutlu hayatınızı düzene koyabilmeniz..Güçlü bir yapınız var.. Hayat da kendisine küsmek için çookk kısa..
Tek birşey var: Çocuğunuz sizden ayrı olmamalı..
Sadece sizin kokunuzla uyusa bile dünyanın en mutlu çocuğu olacaktır..GERİSİ BOŞ..

Arkadaşlar bu kadar yargılamak da neyin nesi!
Sonuç olarak konu sahibi de bir anne.

evlendiğiniz de kardeşiniz 9 yaşındaymış. Ben burda tüm suçu eşinizde buluyorum, küçüklüğünü bildiği bi inanla bu şekilde iğrençleşmesi. Böyle sapık bir zihniyet olamaz ya olmamalı.

Gerçekten erkek evlat yetiştirirken çok dikkatli olmalıyız!

oo konu eskiymiş hatta affetme olayları falan dönmüş sanırım, bi biz mazide kalmışız :KK51:

Konu sahibi biliyorum.okuyosun pirofiline baktım vucdann rahat mı bence birdaha cocuk yapmadan 2 kere düsun onada yazk etmeeee

Ne mutlu hayatınızı düzene koyabilmeniz..Güçlü bir yapınız var.. Hayat da kendisine küsmek için çookk kısa..
Tek birşey var: Çocuğunuz sizden ayrı olmamalı..
Sadece sizin kokunuzla uyusa bile dünyanın en mutlu çocuğu olacaktır..GERİSİ BOŞ..

Arkadaşlar bu kadar yargılamak da neyin nesi!
Sonuçta konu sahibi de bir anne.
iyi de nerdeyse 3 yıldrı çocuğuyla beraber oturmayan sadece h.sonları ve tatillerde gören bir anne..sebebi de ne yazık ki çaresizlik değil,önce kendini toparlaması ,sonra da yeni eşi ile kurdukları işleri geliştirmeleri.
benim bu kadar tepki verme sebebim ise;kendini haklı görmesi..
birçoğumuzdan kaliteli vakit geçirdiği,ve çocuğuyla ilgil olduğunu iddia etmesi..
okuldan geldi,babane karşılıyor,ğstğ başı yemesi içmesi babaneden,okulda neler yaşadıyla ilgilenmek babaneden,sorunu sıkıntıyı paylaşması,en başta anne baba ayrılığı psikolojisi atlatması babaneden.
ama h.sonları( o da her zaman değil anladığım kadarıyla,eşiyle cts gece çıkıp,pazar tüm gün film keyfi yağtığına göre) kaliteli vakit geçiren anne oluyor..
bir de anlamadığım şey şu;konu sahibi kardeşiyle eski eşi aldatıldıktan sonra çocuğu ababneye nasıl verdi? kim olsa kv yi görmek istemez,iadamla ilgili herhangi bir şey duymak görmek dahi istemzken,nasıl oldu merak ediyorum??

son kez yazıyorum...
artık hckımseye cevap vermıycem

ıcınız o kadar çürümüş ki kimsenın mutlugunu hazmedemiyorsunuz... hep ah vah dıyecegınız konular olsun sızden daha kotü olanları görün kendı halınıze bakıp şükredın mutlu olun bu sekılde siz...
ben oğlum hakkında en dogru kararı verdım evlenıpde vermedım cocugumu zaten oradaydı evlenmeden oncede... hepınızden daha ıyı ılgılendıgımden de gayet emınım...
haa bu arada ben elalem ne der ne konusur dıyerek yaşamayı bırakalı cok oldu... mutlu olmanın basangıcı burada... sızede tavsıye ederım... klavye basında ego tatmınınden çok daha ıyıdır...

burada öyle yorumlar yapımış ki ben çocugumu çocuk esırgeme kurumuna atmısım aramıyorum sormuyorum gıbı... evet tekrar söylüyorum uzaktan davulun sesı hoş gelıyor... burada benım cocuguma bakacak kımse yok ben 1 aydır yatıyorum mesela ayagımı sakatladım amelıyat oldum bana bıle bakacak kımse yok ... aksamları eşim yanımda sadece...bu durumda en basıt ornek olarak verıyorum benım cocugum burada okula gııdıyor olsa kım bakıcaktı??? cok bılmıs yorum yapan uyelemız mı ??? benım ailem bakabılecek kımse yok... burada hastanede 1 saat ısım bıle olsa cocugumu emanet edecegım kımse yok...
ama bunların hepsıne dahıce cozumlarınız vardır sızın... umarım kendı basınıza geldıgınde kullanırsınız bu cozumlerıde...
benim çocugumun benim yanımda devamlı kalabılmesı için zorunlu durumlarda kendını ıdare edebılecek duruma gelmesı sart...emınım kı zaten bircogunuzdan daha fazla kalıtelı zaman gecırıyoruz biz çocuklarımızla...

biyolojik kardeşim ile görüşmüyorum... ne durumdadır bilmiyorum umrumda da değil.. eski eşle iletişimim de yok gerekenlerı oglumun babaannesı ıle gorusuyorum ... babamla zaten aram çok ıyı degıldııhep hala da oyle... annem ben 10 yasımdayken öldü... yanı aılemden kımse yok ... sadece teyzelerımle gorusuyorum...

koca ne cabuk buldun dıyenler de olmus sız bulamıyorsanız o sızın sorununuz... ben hayata kusmedım 2 serefsız yuzunden... sanırım suu an buraya ''cok mutsuzum yasadıklarımı unutamıyorum çocugum yanımda ama perişan haldeyız'' yazsam cok mutlu olacaktı bazı uyeler...

gercekten sevınen benım adıma mutlu olan üyeleri tenzih ederim. kusurabakmayın...ben yeterince zor zamanlar atlattım... ben çocukluktan güçlü olmak zorunda kaldım... halada güçlüyüm.. karakterım sağlam . kolay kolay da yıkılmam.. tüm bayanlara da tavsıyem ayrıldıgınız erkek dunyanın sonu değil hayat devam edıyor... ve her erkek de aynı değil... şu an ki eşimle gecmısımı kıyaslayamam bile... ben mutluyum umarım herkes mutlu olur... önce kendi içinde kın nefret kıskanclıktan arınarak mutlu olur herkes umarım...
mutlu günler....

Orayı görmemişim.
İki çocuğu yaşlı başlı babaannelere bırakıp yeni çocuk derdine düşmüşler şaka gibi.
Eskiden kk'da tepkiler çok yumuşakmış. Şimdi olsa tefe konurdu. Evlenmesine sözüm yok genç kadın. Ama çocuğu babaanneye atmak ne? Annesinin bir suçu yok ama ben muhatap bile olmak istemezdim artik o aileyle.

Ikinci üzüldüğüm nokta sapık eniste 2012'de tutuklanıp 2013'te evlenmiş. Doğru düzgün hapis yatmamis bile.

Biri 15 yaşındaki çocuklar için “her şeyin bilincedeler internet var televizyon var evlenip çocuk bile yaparlar” yazmış kafalar pırıl pırılmış o zaman 🤦‍♀️

Konuya hakim olan biri kisaca özetlese keşke konu çok eski çünkü.
Ofa hepsini nasıl okucam şimdi.
Konu sahibinin kocasi 15 yasindaki baldizina musallat olmus. Konu sahibinin babasi durumu ifsa etmis. Konu sahibi boşanmış, 2 sene sonra evlenmiş. Çocuğuna babaanne bakiyor. Evlendigi adamin çocuğuna da babaannesi bakiyormuş. Çöpsüz üzüm olmuşlar. Kiz kardeşin durumu bilinmiyor. Konu sahibi onu da çok suclu görüyor. Anneleri bunlar çok küçükken vefat etmiş. Babayla da iliskiler kopukmuş. Baba dava işlerinden sonra kızını esirgemeye verecegini soylemiş. Bilinmiyor verilip verilmedigi. Sapik enişte tutuklanmis 1 sene sonra çıkmış ve evlenmiş. Cinsel taciz yokmuş herhalde ondan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X