Keşke sizler kadar cesaretli olsam...

PARIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
25
0
86
İstanbul
evet.. keşke sizler kadar cesaretli olsam da bibirine bağlantılı bir sürü derdime çare arayabilsem, değerli fikirlerinizden faydalanabilsem... terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler, doğruymuş. ve biliyorum ki ağlamayan çocuğa da meme vermezler. belki eleştirilmekten, belki kafamın içinde uçuşan kelimeleri artık bir araya getirememekten korkuyorum, bilemiyorum. bildiğim tek şey içinden çıkamadığım şeylerin varlığı ve beni artık boğmaya başladığı...
işin sırrı eğitim değil, deneyim. burada bir sürü deneyimli arkadaşım var ama ah bir açılabilsem

sorununuzun ne olduğundan bahsetmeişsiniz ki.
belki yazsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz.
hangi konuda cesarete ihtiyacınız var?

Eleştirilmek de faydalıdır.Korkmayın eleştiriden.
Siz anlatın derdinizi diliniz döndüğünce,elbet bir çözümü vardır.
Elbirliğiyle bulunur.

bir yerden başlayın gerisi gelir zaten yerimseniben

derdini anlatmayan derman bulamazmış! belki buradaki yorumlar sorunun neyse farklı bir pencereden bakmana yardımcı olur arkadaşım...:1hug:

detlerını sıkıntılarını üstünü örterek veya arkaya atarak kurtulamazsın.yüzleş bence. hasarlı yerlerını atar gerı kalanınla mutlu olmayı ögrenırsın şeker.

hadı açıklayın hadı, beklıyoruz, hem acıklaya acıklaya ogrenecek
ogrene ogrene kendınıze yetebıleceksınız, yetemedıgınızde yıne bız varız.
acıklayın da derdınıze çare olalım..

Sevgili Parıl arkadaşım,
Bende senin gibi dert yönünden dolu ama boşalacak cesareti olmayan biriyim. Sıkıntılarımı arkadaşlarımla yada ailemle paylaşmam. Mutluluk oyunu oynar dururum. Bu da beni haliyle çok yoruyor. Depresyon tedavisi görüyorum ama yorgunum.. yorgunum.. yorgunum.. Gücüm yok. Sadece bekliyorum ama neyi? Onu da bilmiyorum.
Arkadaşım ben kendimi kısaca şöyle ifade etmeye çalışayım.
Çalışıyorum ama parasızım..... Evliyim ama sevgisizim.... Hayatımdaki tek güzellik çocuklarım (Rabbim herkesin çocuğuna içinde de benimkilere uzun ömür versin ve çocuğu olmayanlarada tez zamanda bu güzelliği tattırsın inşallah)
Ben şimdilik bu kadar yazacağım sende ufak bir giriş yap istersen kimbilir belki elele vererek diğer arkadaşların da yardımıyla çözümler bulabiliriz...a.s.

kızlar ben ne kadar aptalım yaaa ve hala aptallıklarıma devam ediyorum senağlama bu konuda kendimden nefret ediyorummmmmmm. Annemmm dayanamıyorum artık beni yanına aaallllll senağlama

insan cekindigi bir konuyu konusmaktansa yazarken daha rahat olur.. bide kimse sizi tanımıyor kişiliginiz kimliginizle ilgili bişey bilmiyor sadece siteye düşmüş bir yazıyı okuyorken sizi degil burada var olan yazıyı yargılayıp eleştirebiliyorken neden cekiniyorsunuz ki.. buraya yazmak dünyanın en kolay işi inanın..

telefon saklayan erkekler genelde evli çıkıyor.burada pek çok örnek gördük.umarım yanılırım

Canım bu ailesinin zoruyla biriyle görüşüyo olmasın ısrar et telini açsın bak ne bilim bişeler yap ama böle sürerse bırak derim ben. Ne yaptığı belli değil tamam seni kaybetmek istemiyo demekki seviyo ama diğer yandan gizli işler çevirmesi nie bişe var bu işte takip et bişeler yap eğer hatası varsa vur tekmeyi daha önce msjıda yakalamışsın daha muzamma gösterme ona bişe çıkarsa eğer. Hakkında hayırlısı olsun

telefondaki kadının mesajı neydi. kadın ne yazmış..........

Son düzenleyen: Moderatör:
kızım bırakmaz onlar onu ben sana söyleyeyım,
en fazla evlerıne gelın gıdersın canlarını okurlar,
dedıgın gıbı PARA KAPISI, hiç bir gelin de begenmezler ...
bilemiyorum kolay değil.

Çok enteresan ve tutarsızmış erkek arkadaşın...
Hem evlenmeyi düşünüyorsunuz hem de,seninle buluşmaya yanaşmıyor....
Acaba birlikteyken( maddi anlamda) gezip dolaşırken masraflı olacak diye mi gelmiyor buluşmaya..
Bence evlenme kararını biraz ertele...
Kafandaki herşey netleşsin,gözünü karartıp dalma olaya....

Ama anlamadığım hem ev alıyor...hem sana araba almaya çalışıyor....
Niyeti ciddi gibi görünüyor ama ciddiyettiz de bir tutumu var...Şaştım
arkadaşının niyetini çözemedim...çok tutarsız

Bir süre ara vermeyi dene,sonra olaylar üzerinde analizler yap...

bak benim de öyle bir sevgilim oldu
bir b aktım kardesı ve annesıne para yediriyormuş aslında evi bu gecındırıyormuş ve yettıremıyormus ki mılyarlar kazanıyordu ozamanda,
neyse anladım bunu ve baktım ki gecınemeyız nasıl evlenecez vs dıyordu
puf dedım bunca parayı kazanıyor ama bunu düşünüyor hıc kounsmadan terkettım dogrusu.
bellı bır aksilik oldugu.

ayrıca ona ben ısmarladım paralr sarfettim demişsin,
erkek dediğin biraz agırlıgını koymalı maddi konularda da,
yok anam yok sıkma canını iş olucağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…