Keşke sizler kadar cesaretli olsam...

Peki arkadaşın şu anda ailesiyle mi yaşıyor?
Yaşadığı evi,ev tel no?biliyormusun?
Evlendiyse buralardan yakalayabilirsin....

valla ttatlım bende herzaman yanıma gelmıo buluşma saatlerinde kararlaştırdığımız yerde olmuo ve telefounu kapatıo demenden işkillendim.. bunları iice bi araştır.. madem seni okadar sevıo neden buluşmaşlara gelmıo.. ve neden sana gelir gelmez telini kapatıoo bunlar çook lafa kurcalıyıcı.. :bbo:

evli mi değilmi?Bir yolunu bulup nüfus memurluğundan öğrenmeye çalış.

buluşma zamanı sorunu olmayan bir kızla bir erkek niçin buluşmak istemez değil mi?

PARILcım sana okadar şey yazdık yorumlara yorum getir sorular var cevaplamaya çalış... 3 sayfa yazıda 3 mesajın anca var...

senin adına üzüldüm parıl. bence ailesinin zoruyla biriyle görüşüyo olabilir. evlendiğini sanmıyorum. bence takip et neler yapıyo bi öğren. en mantıklıısı bu geliyo bence. çok fedakarlık yapmışsın umarm ki karşılığını alırsın.

ayrıca konuyu açan kişinin de sorununu çok merak ettm. bi daha yazmamş?

bir erkek evlenmeyi düşünecek, iyi bir işi olacak, ama kenara 2 kuruş koyamayacak..
sebep; evli barklı ablasına, ona, buna , şuna habire para verecek..
para verdiği insanlar bu kadar yıllık sevgilisini kabul etmemiş olacak..
ki bu sevgili parasız dönemde hem nakdi hem kıyafet vs.. tarzında yardım etmiş olacak..
aradan süre geçecek; evlenmek için adım atmadığı gibi kendisi de buharlaşmaya başlayacak..
bi kadından mesaj gelecek..
habire ekecek...
ve ben hala iyiniyetli olamya çalışıcam...

pehhh...

bence bu iş yaş..
ama hikaye mi yaş, yoksa birliktelik mi ona karar veremedim.
zira konu sahibi karabatak gibi; bir görünüyor bir kayboluyor..
bulsak da sorsak kendisine..

aynen katılıyorum...a.s.

arkadaşlar çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmıyor, destek olmaya çalışıyorsunuz. cvp yazamadım kusuruma bakmayın. akşam çağırdım, nüfus cüzdanını da getir bakacağım dedim. yalnız bunu istemem, seninle beraberliğimi sürdürmek istediğim anlamına gelmiyor, sadece bunca sene nasıl bi oyunla karşı karşıya kalmış olduğumu öğrenmek istiyorum dedim. tamama geliyorum ve n.cüzdanımı da getiriyorum dedi. 1 saat sonra geldi. ver bakayım dedim. bizimkileri aradım nüfus cüzdanım evde bakıp bulsunlar getireceğim dedi. sen karşında çocuk mu var sanıyorsun diye çıkıştım. ailesini aradı yanımda, buldunuz mu n.cüzdanını dedi (telefonun hoparlöründen duyuyorum tabi) hayır daha bulamadık diye bi cvp geldi ablasından. tc kimlik numaranı ver ben gidip bakarım nüfus idaresinden dedim. birlikte gidelim tamam, eğer cüzdanım kaybolmuşsa çıkartmış oluruz beraber hem de dedi. beni manyak olmakla suçladı. ne kadar yoğun çalışıyorum hala anlamıyorsun, ikimiz için geleceğimiz için geberiyorum felan dedi. benim kadınlarla işim yok, işten güçten kafamı kaşıyamıyorum görmüyormusun diye devam etti. seni anlamıyorum, derdin ne diye zeytin yağı gibi üste çıktı. uzun lafın kısası karşılıklı tartıştık ama beni yine de anlamadığını, niçin mutsuz ve şüpheci olduğıumu anlamıyor ya da anlamak istemiyor. başka sorular da sordum tabi aklıma takılan ama tatminkar cvplar alamadım tabi. sonra yolladım kendisini. bu gün 5. keredir arıyor ama henüz açmadım tlfnu.

evet akşam bldui online oldum, bi çıktım. çünkü gelen yorumlardan dolayı evli olabileceğini Artık bende ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım. hoş hala da öyleya. ne yazacağımı bilemiyordum, habire ağlıyordum. bu yüzden lütfen karabatak gibi bi benzetme yapmayın. şu an akşamki kadar panik olmasam da elbette üzgün, endişeli ve kızgınım. elbette öncelikle bu konuyu (evli olup olmadığını) açığa çıkarmaya çalışacağım. eğer evli değilse de sakladığı bişeyler muhakkak var((

hassasiyetinizi anlıyorum ama ben karabatak benzetmesini hakaret amaçlı ya da kötü anlamlı yapmadım.

bildiğiniz gibi karabatak denizin üzerine ördek gibi yüzerken bir anda batar ve 20-30 metre bazen daha da ilerinden çıkar.
bu yüzden bir görünüp bir kaybolma durumlarında karabatak gibi benzetmesi yapılır.
siz de, sizin de yazdığınız gibi bi online olup bir çıkınca ben de karabatak gibi dedim.

bu kadar national geographic bilgisinden sonra konuya dönersek;
ben kimliğimi evde unuttum deyip arkasından kimlik numarasını da vermemesinden bayağı işkillenirdim.
nedense bu ilişkinin sizin için hayırlı olmadığını düşünüyorum.
eğer evli değilse bile ortada büyük sorunlar gene de..
daha ne kadar bu şekilde kangren bir ilişkiyi yürütebilirsiniz?

canım erkek arkadasın gercekten cok tutarsız gorunuyo bır oyle bır boyle ..ev alıyo demıssın bundanda emınmısın su nufus cuzdanı ve tc numarasıda gercekten cok ıskıllendırıcı ayrıca telı kapatması falanda.sakın ha sakın kafandakı sorularla devam etme .bırde kadın msjı yakaladıgını yazmıssın ne yazmıstı kadın ???

tc sini sen de öğrenirsin ya zor bi şey değil ki. alt tarafı ana baba adı doğum tarihi doğduğu il ?

Şayet evli değilse tutarsız tavırlarına tatmin edici bir yanıt bulmalı ki,sende ikna olabilesin...

bahsettiğim msjı bu kışın yakalamıştım ve msjda şöyle diyordu: "canım biz 9 gibi çıkıcaz, kuzenim Ece de gelicek sakıncası yoksa. unutma parfümleri almaya gidecektik. işin biter bitmez ara"
Elbetteki aptal değilim, bunun çok özel bi msj olduğunu biliyorum. ben gereken cvbı msj çekerek o kıza verdim, bu insanın nişanlı olduğunu ve yakasından düşmesi gerektiğini vs söyledim msjda. bu kız o gece intiharlara kalktı, allahım felaket bi geceydi, bu bana yalvarıyor beni bırakma o kızla hiç alakam yok, başıma musallat ettiler, dengesizin biri zaten, 1 kere olsun görüşmedim zaten diye. ortalık karıştı felaket bi geceydi. hala hatırladıkça sinir oluyorum. diyeceksiniz ki herşey ortada hala ne bekliyorsun bu ilişkiden. ama ortada başka bişiy var ben çözemiyorum farklı bişiy...((

parıl yazılanları okudum, ben de okurken acaba başkası mı var diye düşünmeden edemedim. senin yakaladığın mesaj da zaten bu düşünceyi doğruluyor. evli değildir belki de nişanlanmış olabilir. ama her ne olursa olsun ortada var olan bir güvensizlik varken ilişkinin gidişatı hakkında iyi şeyler hissedemiyorum. umarım ben yanılırım

bu arada parıl onun evli olup olmadığından emin olmak istiyorsan nüfus cüzdanıyla yetinme, nüfus kaydı örneği görmen mantıklı olan. çünkü evlensen bile nüfus cüzdanının değiştirmen gerekmiyor. evli olup berkar yazaılı cüzdanlarla gezenler çok

kendimi konu hakkında o kadar aptal hissediyorum ki, konuyu anlattığım msjı sildim. beni anlayın nolur. işte başlangıçta anlatamamamın, açılamamamın sebebi de sorunum hakkında ne kadar aptal olduğumu görmek istemememdendi belki de. ben sadece seven bi yüreğin çırpınışıyım. ters giden şey ya da şeylerin sebeplerini bir türlü çözemeyen, belki gördüğünü görmek istemeyen belki de gördüğüne inanmayan biriyim. belki de aslında başka şeyler var da ben farkına varamıyorum. bildiğim bişey var ki 7 yıl emek verilmiş bi sevgiden, ilişkiden kimse kolay vazgeçemez... siz de olsanız... tüm aptallığım bundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…