telefon saklayan erkekler genelde evli çıkıyor.burada pek çok örnek gördük.umarım yanılırım
bir erkek evlenmeyi düşünecek, iyi bir işi olacak, ama kenara 2 kuruş koyamayacak..
sebep; evli barklı ablasına, ona, buna , şuna habire para verecek..
para verdiği insanlar bu kadar yıllık sevgilisini kabul etmemiş olacak..
ki bu sevgili parasız dönemde hem nakdi hem kıyafet vs.. tarzında yardım etmiş olacak..
aradan süre geçecek; evlenmek için adım atmadığı gibi kendisi de buharlaşmaya başlayacak..
bi kadından mesaj gelecek..
habire ekecek...
ve ben hala iyiniyetli olamya çalışıcam...
pehhh...
bence bu iş yaş..
ama hikaye mi yaş, yoksa birliktelik mi ona karar veremedim.
zira konu sahibi karabatak gibi; bir görünüyor bir kayboluyor..
bulsak da sorsak kendisine..
bir erkek evlenmeyi düşünecek, iyi bir işi olacak, ama kenara 2 kuruş koyamayacak..
sebep; evli barklı ablasına, ona, buna , şuna habire para verecek..
para verdiği insanlar bu kadar yıllık sevgilisini kabul etmemiş olacak..
ki bu sevgili parasız dönemde hem nakdi hem kıyafet vs.. tarzında yardım etmiş olacak..
aradan süre geçecek; evlenmek için adım atmadığı gibi kendisi de buharlaşmaya başlayacak..
bi kadından mesaj gelecek..
habire ekecek...
ve ben hala iyiniyetli olamya çalışıcam...
pehhh...
bence bu iş yaş..
ama hikaye mi yaş, yoksa birliktelik mi ona karar veremedim.
zira konu sahibi karabatak gibi; bir görünüyor bir kayboluyor..
bulsak da sorsak kendisine..
evet akşam bldui online oldum, bi çıktım. çünkü gelen yorumlardan dolayı evli olabileceğini Artık bende ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım. hoş hala da öyleya. ne yazacağımı bilemiyordum, habire ağlıyordum. bu yüzden lütfen karabatak gibi bi benzetme yapmayın. şu an akşamki kadar panik olmasam da elbette üzgün, endişeli ve kızgınım. elbette öncelikle bu konuyu (evli olup olmadığını) açığa çıkarmaya çalışacağım. eğer evli değilse de sakladığı bişeyler muhakkak var((
canım erkek arkadasın gercekten cok tutarsız gorunuyo bır oyle bır boyle ..ev alıyo demıssın bundanda emınmısın su nufus cuzdanı ve tc numarasıda gercekten cok ıskıllendırıcı ayrıca telı kapatması falanda.sakın ha sakın kafandakı sorularla devam etme .bırde kadın msjı yakaladıgını yazmıssın ne yazmıstı kadın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?