Keşke sizler kadar cesaretli olsam...

aynen öyle arkadaşım, bunun ben de farkındayım aslında... gel gidelim nüfus idaresine dediğinde bile "hayır tc numaranı bana vermen yeterli" dememin sebebi de buydu zaten.

tc numarasını bilmen bir işe yaramaz ki. nüfus kayıt örneğini yakın akrabalar dışında kimseye vermezler. onunla gidip alabilirsin ancak. yada o sana yeni tarihli bir belge getirip gösterecek. bu kadar şüpheye düştükten sonra bence için öyle rahat eder. ama nişalıysa onun tespiti zor. ancak otudugu yerden çevreden soruşturabilirsin, yada ailesiyle iletişime geçip öğrenebilirsin. ama bunları düşündüğün kişiyle gelecek planı yapman ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.

tc sini sen de öğrenirsin ya zor bi şey değil ki. alt tarafı ana baba adı doğum tarihi doğduğu il ?

aslında ben de öyle düşündüm ama internetten tc numarası olmadan hiç bi bilgiye ulaşamıyorsun. en azından araştırmama rağmen ben bulamadım. nüfus idaresinde de tanıdığın olacak ki BİR VATANDAŞIN KİMLİK BİLGİLERİNE ulaşabilesin. benim ise henüz böyle bi imkanım yok((

canım 7 yıldan bahsetmişsin, elbetteki az değil ama geri kalan hayatını paylaşacağın kişi bu. 7 yıldan çok daha fazlası demek. benim de 3 yıl süren bir ilişkim oldu ve ben nelerden taviz vermedim ki. aileme karşıçıkıp onun için şehir değiştirdimaynı senin gibi. ama gel gör ki o hiçbirşey yapmadı. biteceğne asla ihtimal vermezken bakıyorum 2 yıl omuş bitireli. bitmesin diye çok yalvardı, hala da arıyor ama sevgiyi tüketmiş gitmiş onun halleri. çok kızdım kendime ama şimdi çok iyi yapmışım diyorum. hayatımın kalanı bana ait en azından. o yüzden vediğin emeğe üzülürken geleceğini de düşün.

haklısın. acıdan büyük acılar var ve emin olun ben bundan daha ağır acı şeyler yaşadım (ölüm, hastalık vs) dünkü travmatik halimi atlattım. şu an daha çok öfke doluyum. sadece tc kimlik numarasına ulaşmak, sakladığı şeyin evli olup olmadığı mı yoksa ne bileyim kötü bi sicili olup olmadığı mı.. bunları öğrenmek ve gönül rahatlığıyla kıçına kesin bir tekmeyi vurmak istiyorum. muammalar, bilinmezlikler inan çok yıpratıyor insanı. yaa sen benden tc numaranı saklıyorsun ama yakında da evlenmek istiyorsun, bunasıl bişey, sakladığın bişiy varsa şimdiden söyle, sonradan çıkarsa işler değişir diyorum. yok sakladığım bişiy tamam vereyim diyor ama vermiyor. kafayı yiycem yaa.
Biraz önce internet üzerinden nüfus müdürlüğünden yine aradım ama elimdeki bilgilerle bi türlü sonuç alamıyorum

ALLAH RIZASI İÇİN YOK MU İSTANBUL'DA NÜFUSTA ÇALIŞAN Bİ TANIDIĞI OLANNN(

canım çalışan biriyse ssk kaydına girip sicil numarsı da öğrenebilirsin. orada tc kimlik no yazıyor genelde. ve sicil numarası için ad, soyad, doğum yılı ve baba adı gerekiyor.

elimdeki bilgilerle internetten tc numarasını sorguladım saatlerdir. yok yok yok...
uyuyamıyorum......

elimdeki bilgilerle internetten tc numarasını sorguladım saatlerdir. yok yok yok...
uyuyamıyorum......

parılcım sevgilinin adı, soyadı, baba adı ve doğum yılını bilmen yeter. ama bunları da sana yanlış vermişse bulamazsın kesinlikle. dün baktım mesela ssk sitesinde, herkesin kaydında tc kimlik numarası bulunuyor. bunu bağkur için de yapabilirsin. ssk içn linki verdim aşağıda. istersen kendi ailenden çalışan birileri için dene bak, tc kimlik numarası yazıyor

Sigortalılık Tescil Kaydı Tespiti Uygulaması

canım arkadaşım, verdiğin bilgiler ve link için teşkkür ederim, gerçekten. ona da bakacağım. bu gün yaklaşık 36 saattir uykusuzum, uyuyamadım, bu gün nüfus müdürlüğüne gittim. tanıdığım yok, birini gözüme kestirdim, derdimi anlattım, beni kız kardeşinin yerine koymasını rica ederek söz konusu bilgiyi istedim. bendeki bilgiler doğru imiş, internetten sorguladığımda çıkmıyor ama MERNİSten girdi baktı. sonuç ne oldu biliyor musunuz.................... benimki temiz çıktı. yani bekar görünüyor ve memurun dediğine göre isterse evlenirken nüfus cüzdanını yeniletmesin, hiç önemli değil, evlilik bilgileri MERNİSe kesinlikle eklenir. şimdi buna sevinemiyorum bile. ağzımı öyle bi yaktı ki, artık yanmak istemiyorum ve nişanlı olabilme ihtimalini de düşünüyorum. şimdi paronaya geliştirme diyeceksiniz ama adamı ve tavırlarını anlattığımda hemen hemen hepinizin aklına tek birşey gelmişken şimdi benim NİŞANLI OLABİLME İHTİMALİNİ düşünmem pek de paranoya sayılmaz diil mi? acımı içime göme göme iz peşinde olmaya devam edeceğim. tamamen temiz çıkarsa, yani herşey yoğun iş temposundan kaynaklı ise ve bazı şeylere de artık mantıklı açıklama getirebilirse elbette ki ne ala. ben yine de aksi ihtimal için açık kapı bırakmaya devam edeceğim. dualarınız benimle olsun dünyanın en kutsal varlıkları kadınlar...

Canım, insanın içine şüphe düşmeyegörsün.. Hiçbirşey eskiden olduğu gibi kalamayacağından üstüne gitmek gerek, yoksa insanın içini kemirir ve onu tüketir. Sen doğru olanı yapmışsın ve temiz çıktı diyorsun. Resmen evli olmasa da senin de dediğin gibi nişanlı olabilme ihtimali var. O da olmasa bile senin aklına bunları düşürecek kadar pervasız bir tavır segilemesi seni çok da hakettiğini göstermiyor bence. Bunlar şahsi kanaatim tabii, senin ona karşı sevgine sözüm olamaz. ınşallah hakkında hayırlısı olur. Dualarım seninle..

hiçbirşey anlamadım 7 yıllık beraberliğin var ve evli oldugundan mı şüpheleniyorsun yok artık mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…