Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

Soydanayse

her nasip vaktine esirdir '
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
969
1.156
33
Tam eşimle bir şeyleri oturttuk derken birde bu..

Hâlâ kayınvalidem o kadar konuşmamıza rağmen, eşim kaç kere konuştu ben konuştum bunların hepsine rağmen herşeye karışıyor, herşeyi soruyor sorguluyor, herşeye dil uzatıyor. Onlar kocamdan para alsın hibe edelim, kocam onlardan alınca geç öderse sorumsuz, borcuna sadık olmayan olsun. Ne kadar görüşmeyelim desemde yakın oturuyoruz bi şekilde yüz yüze bakmamız gerekiyor, mesela yarın bir davet var gitmem gerekli gidince yine aynı ortamda olucaz bik bik konuşacak ve benim artık görmeye o sesini duymaya tahammülüm bile yok.
Bugüne gelelim saçma sapan mevzuulardan bana laf dokunduruyor. Eşime anlattım tamam konuşuruz dedi telefonu kapattı. Bayadır taşınmak istiyorum eşim tamam deyip deyip icraate geçmiyor..

Son düzenleme:

valla savaş ilan edersen kaybeden sen olursun, o yüzden iyiliği kötülüğü umrunda olmasın, terziye gidip ne almış demek nedir ya, bi yaşıma daha girdim, şerlok kaynana

Konu sahibi "kv benden altınlarımı aldı, bana kötü davranıyor, sinsi, bir şey demeye çekiniyorum" dese herkes "OMG NASIL SUSARSIN, VERSENE AĞZININ PAYINI, BEN OLSAM ASLA BENİMLE ÖYLE KONUŞAMAZDI" derdi, şimdi kadın hak ettiği gibi davranınca "SEN DE TAM KV'YE BEMZEMİŞSİN, AZ DEĞİLSİN."

İkiyüzlüsünüz arkdşlr...

Siz de cok fenasiniz ama. Allah kv 'nizi sizin gazabinizdan korusun.

Allah gazabımdan mı korusun ? Size yaptığı ufak birşeyi anlatayım mı ? Evimde gün düzenlemek istedi ben giremem borcumuz var dedim çünkü yeni evliydik bana yalan söyleyerek güne değil oturmaya geleceklermiş dedi bende kabul ettim, kadınlar geldi paralar çıktı ben kabul etmedim al al benim borcum var dedi paralar toplandı ben bu paraya dokunmam borç bu bunu şuraya koyup her ay ordan alıp geri götürcem dedim istemesin diye, iki gün sonra aradı ve borcunun olduğunu parasının olmadığını kocasının haberi olmadığını söyledi iyi niyetimden o parayı verdim, sonra benim yemediğim gün parasını kocamdan istedi tam 500 lira parası olmadığı için veremedi adam gitti her ay kayınbabamdan gelinin gün parası diyerek para istedi kendim yedim diyemedi. Hangimiz fenayız ? Ben bunu kayınbabama söyleseydim kıyamet kopardı. Yapmadım. Bilmeden eleştimeyin rica ederim.

Teşekkür ederim. Merak etme hepsine bir bir anlatacağım detayları. Kim neymiş bilecekler.

Ben de buna benzer birşey yazacaktım. Dediğiniz dogru. Yalnız konuş sahibi biri e kendini ezdirmemeye çalışırken kenDi saygı ve seviyenizi de korumanız lazım. Siz tam onun seviyesine inmiş ve fazla yüz göz olmuşsunuz. Zaten ise de yaramamış. En iyisi hiç muhatap olmamak. Eğer sizin altınlarınızi geri verme şartı ile aldılarsa en fazla alana kadar tapu bende diyebilirsiniz ki cabalasinlar diye. Onun dışında zaten vermeseler bile el koyma hakkınız olmadığını düşünüyorum. Onların yaptığını yapacaksanız farkınız kalmaz.

Ne kadar kin ve nefret dolu bi yaziydi. Kayinvalide dedigin insan annen. Kusluk olur, her sey daha kotu olmamasi icin gorusmeme de olur hadi, tamam. Ama bu nefreti anlayamiyorum kusura bakmayin. Cok cirkin. Allah esinize sabir versin.

Sizde evlendiğiniz günün sabahı kayınvalideniz düğünde tam 10 15 tane takılan hediyelik bilerzikten bir tanesi kolunuzda kaldı diye onu sizden istemeye gelseydi aynı kini yaşardınız.

Offfffffff ne gereksiz isler
Ise bulun kendinize dusun birbirinizin yakasindan

KV iyilikten kıymet bilmiyorsa kötü ol arkadaşım sende. Bak elinde koz varmış o tapulu mülk her neyse de ki eğer bunu geri almak istiyorsanız altinlarimi takilarimi vereceksiniz yok vermiyorsunuz satıp içinden kendi hakkimi alır geri kalanını veririm de bak nasıl tutusuyorlar. Valla hiç alttan al yumuşak davran o senin annen sayılır laflarina giremeyecegim ezdirme kendini hakkını da Söke Söke al

Anlatayım hemen. Altınlarımı başka birine alıyoruz diye tam 40 gün sonra yapılacak diyerek aldılar, eşimde öyle biliyordu, daha sonra ortaya çıktı ki borçlarını ödemişler. Bir yıl oldu gelmedi. Anlıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…