- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Soydanayse
-
Onlar kocamdan para alsın hibe edelim, kocam onlardan alınca geç öderse sorumsuz, onursuz, borcuna sadık olmayan, akılsız olsun.
valla mıSiz de cok fenasiniz ama. Allah kv 'nizi sizin gazabinizdan korusun.
Vallavalla mı
Tam eşimle bir şeyleri oturttuk derken birde bu..
Arkadaşlar ne kadar iyi niyetli bir insan olduğumu, kayınvalidemin, eşimin ailesinin benden neler sömürdüğünü anlatmama gerek yok. Düğün takılarıma, kolumda ki altınlara, cebimdeki paraya kadar gidince bende herşey koptu geç oldu ama uyandım.
Ama hâlâ kayınvalidem o kadar konuşmamıza rağmen, eşim kaç kere konuştu ben konuştum yetmedi kavga ettim gelme gitme dedim bunların hepsine rağmen evimde kendi sözünü geçirmeye çalışıyor, herşeye karışıyor, herşeyi soruyor sorguluyor, herşeye dil uzatıyor. Onlar kocamdan para alsın hibe edelim, kocam onlardan alınca geç öderse sorumsuz, onursuz, borcuna sadık olmayan, akılsız olsun. Bunları hep annesi söylüyor. Ne kadar görüşmeyelim desemde yakın oturuyoruz bi şekilde yüz yüze bakmamız gerekiyor, mesela yarın bir davet var gitmem gerekli gidince yine aynı ortamda olucaz bik bik konuşacak ve benim artık görmeye o iğrenç sesini duymaya tahammülüm bile yok.
Bugüne gelelim saçma sapan mevzuulardan bana laf dokunduruyor ( yeni bir kıyafet almıştım ki asla çok alışveriş yapmam evlenili bir yıl oluyor nerdeyse aldıklarım elle tutulur 3 4 parçadır, terziye götürdüm peşimden ne almışım diye gidip terziyi sorgulamış bakmış, banada kocalar savruk olsada eşler tutumlu olmalı ben ben 10 senedir aynı eteği giyiyorum felan diyor ) sen misin savaş açan dedim veee açtım ağzımı yumdum gözümü kocamı yiyorsunuz hâlâ burda laf yapıyorsunuz herşeyiniz yalan dolan dedim en son çarptım kapıyı çıktım. Eşime anlattım tamam konuşuruz dedi telefonu kapattı. Bayadır taşınmak istiyorum eşim tamam deyip deyip oyalıyor.
Birde şey var annesinin bana yaptıklarını hazmedemiyorum ! Kendimi kullandırmış olmamı hazmedemiyorum ! Bu da çok ağır. Böyle olunca gözüm artık hiç bir şeyi görmüyor bana yapılanın hesabını versinler istiyorum. Bende tapulu bir mülkleri var bundan sonra karşılarına geçip bu mülk benim altınlarıma sayın demek bile geçiyor aklımdan. Alnımın teri olmadığı halde. Evet ayıp ama, onlarında bir aylık gelinin kolundan emanet diye alıp yalan söylemeleride ayıp.
Not ; önceleri iyi oldum saf yerine koyuldum, sonra konuşmayı denedim olmadı, çirkefleştim kavga ettim yüzü kızarmadı, en son çok sivri dilli bir insan olduğu için böyle her yerde laf sokar utandırır, bende zamanla anlasın diye aynısını ona yaptım, insanların içinde benden aldıklarını söyledim, lafına cevap verdim susturdum, olmadı hep aynı.
En son çare olarak kpder ile konuşmak istiyorum, belki karısını dizginler. Bu doğru olur mu ?
Siz de cok fenasiniz ama. Allah kv 'nizi sizin gazabinizdan korusun.
Konu sahibi "kv benden altınlarımı aldı, bana kötü davranıyor, sinsi, bir şey demeye çekiniyorum" dese herkes "OMG NASIL SUSARSIN, VERSENE AĞZININ PAYINI, BEN OLSAM ASLA BENİMLE ÖYLE KONUŞAMAZDI" derdi, şimdi kadın hak ettiği gibi davranınca "SEN DE TAM KV'YE BEMZEMİŞSİN, AZ DEĞİLSİN."
İkiyüzlüsünüz arkdşlr...
Ben de buna benzer birşey yazacaktım. Dediğiniz dogru. Yalnız konuş sahibi biri e kendini ezdirmemeye çalışırken kenDi saygı ve seviyenizi de korumanız lazım. Siz tam onun seviyesine inmiş ve fazla yüz göz olmuşsunuz. Zaten ise de yaramamış. En iyisi hiç muhatap olmamak. Eğer sizin altınlarınızi geri verme şartı ile aldılarsa en fazla alana kadar tapu bende diyebilirsiniz ki cabalasinlar diye. Onun dışında zaten vermeseler bile el koyma hakkınız olmadığını düşünüyorum. Onların yaptığını yapacaksanız farkınız kalmaz.Konu sahibi "kv benden altınlarımı aldı, bana kötü davranıyor, sinsi, bir şey demeye çekiniyorum" dese herkes "OMG NASIL SUSARSIN, VERSENE AĞZININ PAYINI, BEN OLSAM ASLA BENİMLE ÖYLE KONUŞAMAZDI" derdi, şimdi kadın hak ettiği gibi davranınca "SEN DE TAM KV'YE BEMZEMİŞSİN, AZ DEĞİLSİN."
İkiyüzlüsünüz arkdşlr...
Ne kadar kin ve nefret dolu bi yaziydi. Kayinvalide dedigin insan annen. Kusluk olur, her sey daha kotu olmamasi icin gorusmeme de olur hadi, tamam. Ama bu nefreti anlayamiyorum kusura bakmayin. Cok cirkin. Allah esinize sabir versin.
O zaman o gezegende birbirlerini yerler ama:)Kayinvalideler gezegeni tek olamaz. Gelinler de gitmeli.
Maddi alisverisi kesin, gorusmeyi de minimuma indirin.
Ben de buna benzer birşey yazacaktım. Dediğiniz dogru. Yalnız konuş sahibi biri e kendini ezdirmemeye çalışırken kenDi saygı ve seviyenizi de korumanız lazım. Siz tam onun seviyesine inmiş ve fazla yüz göz olmuşsunuz. Zaten ise de yaramamış. En iyisi hiç muhatap olmamak. Eğer sizin altınlarınızi geri verme şartı ile aldılarsa en fazla alana kadar tapu bende diyebilirsiniz ki cabalasinlar diye. Onun dışında zaten vermeseler bile el koyma hakkınız olmadığını düşünüyorum. Onların yaptığını yapacaksanız farkınız kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?