Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

Ben sana hak verdim.

Bazıları alışveriş yapma demiş. Neden? Varsa paran yapacaksın tabi. Kime ne?

Sömürülmen de eşinin suçu. Bu kadar pasif olmasa seni ezdirmez kendini de kullandırmaz.

Havalar güzelken hem dolaşıp hem de netten ev ara. Bu fısatı kaçırma. Eşine de dersin kiralık ev buldum hadi bakalım. Biraz emrivaki yap kurtul o mahalleden.

Eşimin olduğu kadar benimde suçum ben bunu inkar edemem ki. Gel dediler geldim git dediler gittim iyilik olsun diye saygı sevgi görüyim diye. Ama bunun yanlış olduğunu anladığımızda artık 5 aylık evliydik. Ve annesi önüne geçilemeyecek bir insan. Diyorum ya ne yaptıysak olmadı, bende bu şekilde paçamı kurtarmayı düşünüyorum işin açığı. Tabii o zamanda kocamı arayıp arayıp neler ister kim bilir. Ben yedirsin demiyorum annesi babası mecbur yapacak ama birazda onlar bize yapsın yeter biz mi enayiyiz ? Benim ailem başka memleketten gelirken bile eli boş gelmeyelim diye mutfak alışverişi ya da evin eksiğini alıp geliyorlar, kayınpeder ise daha bir gün olsun beni arayıp birşeye ihtiyacın var mı demiş insan değil..

Siz çok fenasın diyenler kv sıkıntısı yaşamamış ya da kendisi çektirenler sanırım. Siz hiç enayi yerine kondunuz mu ? Toplumda rezil edildiniz hakkınız yendi mi? Saf yerine konudunuz mu , ben yaşadım hepsini kadın terzileri basan sorunlu biri kimbilir neler var daha . Ya hu her şeyde bosanın diye ahkam kesenler burada fenasın demiş. Az insaf vicdan .
Kesin ceza yerim bu mesaj üzerine

Konu sahibi eleştiriye açık değilsin niye konu açtın derler diye bunları söylemedim. Kkda böyle bir kesim var neden bilinmez. Ben yaşamamış olanlara çok görmüyorum, evlenmeden önce kvdemi annemden çok severim diyende bendim. Yaşadıkca hayal kırıklığını bu cümlem ile annemin gönlüne bir çentik düştüyse diye çok zaman üzüldüm çünkü benim kvdem annemin tırnağı bile olamaz. Benim annem asla yalan söylemez en büyük sebepte bu, babamada çok sadıktır. Eşinin arkasından 7 bin lira borç yapmaz kvdem gibi. Neden bilmiyorum kvdem çok paraya meraklı bir insan, eşimin iki teyzesi var ve birinde 2 bin lira alacağı vardı kvdem onu gizli gizli alıp yine borç ödedi dışarıdan bakıncada namazlı abdestli nereye yaptı bu borcu anlamıyorum, neyse eşimin haberi yok ben anladım bana da diyor ki teyzenin kızından aldım gidip kocama desem ispat edemem kızından aldım der o yüzden araya girmedim gün geldi kocam annesini arayıp teyzemden paramı iste dedi alıp yedim demedi kvde, bende yanındaydım öteki teyzeden eşim adına iki bin lira borç istedi sonra bide onu ödedik düşünün. Daha hâlâ buna anne diyenler var. He he anne insan bile değil o. Anne olsa evladını düşünür ve aylık 500 liralık güne girmez giripte parayı oğlundan istemez ben kocamın durumu yok giremem dediğim halde. Benim annem yediğinden ayırıp yolluyor be.
Ha birde eşiniz niye yediriyor derseniz varmış önceden bekardı tabi yedirmiş, şimdi evliyiz işindede sıkıntı var ve ailesi bunu alışkanlık edinmiş istedikleri zaman çeviremiyor işte bir iki haftadır yenmeye başladı bu huyunu.

Son düzenleme:

Senin yine iyi benim ailemin taktığı sadece 10 bindi bizim düğün takısıyla ki 100 e yakındır 60 bin düğün takısı varmış içinde benim tarafımda var ve bir çeyrek bile görmedim hani yine onlarınkini asla istemem en azından benim tarafımı verselerdi. Ve kvde evlendiğimiz ilk günler gözümün önünde o çeyrekleri bozdurup yedi bir ay sonrada hepsi gitti zaten. 32 günlük gelindim nereden bilebilirdim onların böyle insanlar olacağını ?

Allahım ya ne cahil insanlar var. Evet 17 yaşında ikinci çocuğa hamile kalmak marifet çünkü ilkide oyun oynarken oldu herhalde. Ne ayıp, ne yazık. Bebeğiniz için üzülmeyin zorlamış sizi gelmesi kazanmışken meleğinizi dünya umurunuzda olmasın eşiniz evde yokken kapınızı bile açmayın.

Ne diyim ki canım valla bilemiyorum. Yalan işi çok zor iş. Çok tehlikeli işler. Aman kendini uzak tut. Seni, bu derdi yaşayan anlar. Nasrettin hoca ne demis.
Bana damdan düşeni getirin. Yani bilmeyen çok eleştirir seni cirkef görür. Sen boşver. Ben anlıyorum ne psikolojide olduğunu. Çünkü damdan düştüm ben. Yasamayan bilemez.

Sen yine erken anlamışsın. Benimki 1 buçuk sene sonra dank etti. Temmuzda 2 seneyi doldurduk. Baya geç kendime geldim

Aynen oyle canm cahil insanlara laf anlatmak zordur bu dunyada oyuzden yuz goz olmuyorum en iyisi uzak durmak

hemen hemen senle ayni seyi yasadim gibi bisi bana borcumuz dediler ama o kina gunu insanlarin icinde elime kattigi ceyregi bile sonradan geri aldiklarndan bu yana zerre kadar guvenim yok onlara ben esimle bu eve geldigimde annemin taktigu taki olmasa ac kalicaktik annemin taktigi takiyi verip bununla evin masrafini yaparsiniz dediler ayy aklima geldikte nefret ediyorum onlardan

Hah işte seninkilerde insanlık varmış. Benim evimde bir sürü eksik vardı paspasından tut halısına kadar eksikti yerde yiyorduk yemeği herşeyi alamamıştık vaktimiz yoktu ben başka şehirde oturuyordum iki gün kalabilmiştim gerisini düğünden sonra alırız dedik düğünden sonrada durumumuz olmadı. Ben tam dokuz ay yerde yedim yemeğimi. En azından benim takılanımı verip evinin eksiğini gör diyebilirlerdi. Anne diyorlar ya o anne gelinini geç oğlunun bu durumuna rağmen sürekli para tırtıkladı. Aklıma geldikce cinnet geçiriyorum. Nasıl sabrettim.

Konuştukca hatırladıkca bunaldım.

O neki sohpen bile evimizde yoktu afedersin dusunsene kocanla beraber olcan gusul alamican ya :) ne cektik be

Ay keşkeeee ışınlansalar art niyetli olanlar Sen eşinin yüzüne gül onu kendine inandır. Önemli olan burda koca da iş bitiyor. Ay Allah yardımcın olsun. Okurken sinir oldum Bende de var öyle kaynana artı laf sokan trip atan görümce

Eşim hak veriyorda nereye kadar ? Annesi yine bildiğini okuyor. Valla ben anlatırken içime fenalık geldi gerçekten nasıl dayanmışım bilmiyorum hepsi şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…