Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

Anne ve babalar genellikle haklı cıkar ne anlatırsan anlat.Sonuçta eşinin annesi nereye kadar dur diyebilecekki...birgün olacak eşin sana "cok büyütüyorsun hıhı deyip alttan alıver" bunlar yasanmıs seyler.SONUNDA SEN KAYBEDERSİN BENDEN SÖYLEMESİ..

O zaman dediğim gibi yapacaksınız tabi ödeyecek durumları yoksa almazlar heralde

o zaman altınlarım gelirse tapuyu devrederim diyeceksin
kv kendini çok zeki zannediyor heralde kısasa kısas yap

O zaman dediğim gibi yapacaksınız tabi ödeyecek durumları yoksa almazlar heralde

Yoo gayette durumları var baya zenginler yapmıyorlar. Kayınvalidem nasıl olsa gelin ses etmez diye diye yaptırmadı. Bin kerede söyledim birisini kayınbabama söylemedi.

o zaman altınlarım gelirse tapuyu devrederim diyeceksin
kv kendini çok zeki zannediyor heralde kısasa kısas yap

Tapuyuda istemiyorlar ki bir sürü mülkleri var. Sadece benim artık diye önlerine geçersem en azından kafalarına dank eder diyorum yaptıkları. Kpderin çoğu seyden haberi yok. Kvde ne sömürebilsem çabasında. Anladınız mı. Salonda amcamın taktığı bir çeyrek üzerimde kalmıştı onu bile sahiplendi öyle bir karakter.. ben iyi olmadım değil iyi oldum ama baktım kötüye gidiyor dur dedim kendime.

Eşim annesini bildiğinden şuan hep hak veriyor sonrasını bilmiyorum ne olur..

bence ugrasmaniz gereken kisi esiniz. 400 tl faturayi odemeyip kp borc veren es problemlidir. ne koca olur ne baba..

Cevap vermese neden cevap vermedin verse nasıl gelinsin konuştugun kişi bir anne diyolar ben böyle yorumlara çok gülüyorum. O anneyse karşısındakide bir evlat o zaman ve hiç bir anne evladını bu raddeye getirmemeli değil mi?
Kadını nasıl delirtmişse artık tahammül toleransı kalmamış .

bence ugrasmaniz gereken kisi esiniz. 400 tl faturayi odemeyip kp borc veren es problemlidir. ne koca olur ne baba..

Evet orası da var haklısınız. O aktarıyor sürekli parayı anneside böyle yüz buluyor. Şu sıralar kesti gibi takip ediyorum hesapları.

Çok tatlısınız güldüm okurken. Hiç bir zaman anne gibi davranmadı, evimde hasta yattığım halde akrabalarını misafirliğe kabul etmediğim için bana bir sürü laf saydı büyüktür dedim ses etmedim ama şimdilerde aklıma geldikçe üzülüyorum. Hak etmedim ki.. Burada çoğu insanın yapmayacağı şeyleri yaptım, evimde iki olan herşeyi paylaştım cehizime kadar istedi verdim hep iyi olalım annem gibi olsun diye.

Sizde evlendiğiniz günün sabahı kayınvalideniz düğünde tam 10 15 tane takılan hediyelik bilerzikten bir tanesi kolunuzda kaldı diye onu sizden istemeye gelseydi aynı kini yaşardınız.
İyide esinizle konussaydiniz bunu dugun oncesinde o zaman. Kayinvalideniz aliyorsa, kocanizda veriyor demektir. Butuuun bu ofkenizi sadece kayinvalidenize kusmaniza anlam veremiyorum. Evli oldugunuz insan kocaniz. Sozunuzu annesine degil, kendisine gecirmeye calisin.

Ha bu arada altınlarımın mevzuusu olduğunda sen de safsın rızanla verdin geri istiyorsun dedi iki aylık evliydim dona kaldım saygısızlık olmasın diye birşey söylemedim. Annen diyenlere ithafen evet annem :)

Bunlar düğünden sonra olan şeyler bu bir, ikincisi eşimlede konuştum eşim annesiylede konuştu ama sizin eşinizi arayıp çok sıkıştık para dese annesi babası reddeder mi sizce ?
Kayınvalideme kusuyorum çünkü eşimide benide iyi niyetimizle sömürdü / sömürüyor.

Size bayramda kp 100 lira verip iki gün sonra kvde bir şekilde geri para istese siz de bu duruma gelmez miydiniz.. isteyerek olmadı ama kendime artık saygım azalmaya başladığı için kendime böyle duvarlar ördüm.
Sana şöyle söyleyeyim
Biz eşimle evlenirken
eşime ait arabayı evimize getirmeyelim diye
arabanın anahtarını ve ruhsatını saklayan bir kv var.

eşime sen de evlendin ya artık kimseye güvenim kalmadı d,yen bir kv var

karına maaşının tamamını söyleme diyen bir kv var

evlendik ve evimize 9 ay sonra gelen bir kv dem var

ve evime her geldiğinde de ağlar oğlum benim canım kıymetlim diye

ben de nefret ediyorum kv demden ama takmıyorum kafama

bana uzak olsunlar yeter

Canım ben 24 yaşındayım 8 kardeşim 3 tane ablam 2 kız kardeşim var.
3 ablam evli . Sana neden bunları anlatıyorum dersen onların hayatında gördüklerimden edindiğim bir tecrübe var,
naparsan yap ama kimseye birşey yapma özellikle iyilik hiç yapma. çünkü kimse kıymet bilmiyor ,
boşuna yani o kendini sevdirme çabaları falan ah ben neler gördüm senin yaptıgın bir şeymi.
Bende nişanlıyım geçen bayram kayınvalidemi aradımı bayramını kuutlamak için kadının bana verdiği tek cevap,sağol seninde diyip suratıma dan diye kapattı. Şimdi ne dersin buna döver misin söver misin? Naısl ben bu kadını öz annem yerine koyayım :))
Şimdi böyle söyledim diye ben kötü gelin olurum ama benim bir felsefem var bırakın ben kötü olayım siz iyi olun ama benden cehennem kadar uzak olun
Yani bende evlenince kaynana görümce elinden çekicem belli :)

Birde benim kimsem yok ondan başka. Ailem baska şehirde ben o yüzden evimi yakın tuttum iyi oluruz diye. Yaşadıklarım da bunlar olunca çirkef bir insan olmak veya sanılmak zor olmadı.

Yanlış anlamayın ama bi çeken ben değilmişim dedim

Bu arada eleştiriler için teşekkür ederim, kendimi de görmemi sağlıyor benim için sorun değil. Ama benim bir çözüme ihtiyacım var, çözüm odaklı olursak daha faydalı olur benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…