- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
- 103
- Konu Sahibi Soydanayse
-
O zaman dediğim gibi yapacaksınız tabi ödeyecek durumları yoksa almazlar heraldeAnlatayım hemen. Altınlarımı başka birine alıyoruz diye tam 40 gün sonra yapılacak diyerek aldılar, eşimde öyle biliyordu, daha sonra ortaya çıktı ki borçlarını ödemişler. Bir yıl oldu gelmedi. Anlıyor musunuz ?
o zaman altınlarım gelirse tapuyu devrederim diyeceksinAnlatayım hemen. Altınlarımı başka birine alıyoruz diye tam 40 gün sonra yapılacak diyerek aldılar, eşimde öyle biliyordu, daha sonra ortaya çıktı ki borçlarını ödemişler. Bir yıl oldu gelmedi. Anlıyor musunuz ?
O zaman dediğim gibi yapacaksınız tabi ödeyecek durumları yoksa almazlar heralde
o zaman altınlarım gelirse tapuyu devrederim diyeceksin
kv kendini çok zeki zannediyor heralde kısasa kısas yap
Anne ve babalar genellikle haklı cıkar ne anlatırsan anlat.Sonuçta eşinin annesi nereye kadar dur diyebilecekki...birgün olacak eşin sana "cok büyütüyorsun hıhı deyip alttan alıver" bunlar yasanmıs seyler.SONUNDA SEN KAYBEDERSİN BENDEN SÖYLEMESİ..
Siz de az değilsiniz he :)
bence ugrasmaniz gereken kisi esiniz. 400 tl faturayi odemeyip kp borc veren es problemlidir. ne koca olur ne baba..
Cevap vermese neden cevap vermedin verse se nasıl gelinsin konuştugun kişi bir anne diyolar ben böyle yorumlara çok gülüyorum. O anneyse karşısındakide bir evlat o zaman ve hiç bir anne evladını bu randeye getirmemeli değil mi?
Kadını nasıl delirtmişse artık tahammül toleransı kalmamış .
İyide esinizle konussaydiniz bunu dugun oncesinde o zaman. Kayinvalideniz aliyorsa, kocanizda veriyor demektir. Butuuun bu ofkenizi sadece kayinvalidenize kusmaniza anlam veremiyorum. Evli oldugunuz insan kocaniz. Sozunuzu annesine degil, kendisine gecirmeye calisin.Sizde evlendiğiniz günün sabahı kayınvalideniz düğünde tam 10 15 tane takılan hediyelik bilerzikten bir tanesi kolunuzda kaldı diye onu sizden istemeye gelseydi aynı kini yaşardınız.
İyide esinizle konussaydiniz bunu dugun oncesinde o zaman. Kayinvalideniz aliyorsa, kocanizda veriyor demektir. Butuuun bu ofkenizi sadece kayinvalidenize kusmaniza anlam veremiyorum. Evli oldugunuz insan kocaniz. Sozunuzu annesine degil, kendisine gecirmeye calisin.
Sana şöyle söyleyeyimSize bayramda kp 100 lira verip iki gün sonra kvde bir şekilde geri para istese siz de bu duruma gelmez miydiniz.. isteyerek olmadı ama kendime artık saygım azalmaya başladığı için kendime böyle duvarlar ördüm.
Çok tatlısınız güldüm okurken. Hiç bir zaman anne gibi davranmadı, evimde hasta yattığım halde akrabalarını misafirliğe kabul etmediğim için bana bir sürü laf saydı büyüktür dedim ses etmedim ama şimdilerde aklıma geldikçe üzülüyorum. Hak etmedim ki.. Burada çoğu insanın yapmayacağı şeyleri yaptım, evimde iki olan herşeyi paylaştım cehizime kadar istedi verdim hep iyi olalım annem gibi olsun diye.
Canım ben 24 yaşındayım 8 kardeşim 3 tane ablam 2 kız kardeşim var.
3 ablam evli . Sana neden bunları anlatıyorum dersen onların hayatında gördüklerimden edindiğim bir tecrübe var,
naparsan yap ama kimseye birşey yapma özellikle iyilik hiç yapma. çünkü kimse kıymet bilmiyor ,
boşuna yani o kendini sevdirme çabaları falan ah ben neler gördüm senin yaptıgın bir şeymi.
Bende nişanlıyım geçen bayram kayınvalidemi aradımı bayramını kuutlamak için kadının bana verdiği tek cevap,sağol seninde diyip suratıma dan diye kapattı. Şimdi ne dersin buna döver misin söver misin? Naısl ben bu kadını öz annem yerine koyayım :))
Şimdi böyle söyledim diye ben kötü gelin olurum ama benim bir felsefem var bırakın ben kötü olayım siz iyi olun ama benden cehennem kadar uzak olun
Yani bende evlenince kaynana görümce elinden çekicem belli :)
Sana şöyle söyleyeyim
Biz eşimle evlenirken
eşime ait arabayı evimize getirmeyelim diye
arabanın anahtarını ve ruhsatını saklayan bir kv var.
eşime sen de evlendin ya artık kimseye güvenim kalmadı d,yen bir kv var
karına maaşının tamamını söyleme diyen bir kv var
evlendik ve evimize 9 ay sonra gelen bir kv dem var
ve evime her geldiğinde de ağlar oğlum benim canım kıymetlim diye
ben de nefret ediyorum kv demden ama takmıyorum kafama
bana uzak olsunlar yeter
Herkesin kv ile bir sorunu oluyor geneldeYanlış anlamayın ama bi çeken ben değilmişim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?