- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Soydanayse
-
Ben seni haklı buldum bazı insanlar gerçekten iyilikten filan anlamıyorlarTapuyuda istemiyorlar ki bir sürü mülkleri var. Sadece benim artık diye önlerine geçersem en azından kafalarına dank eder diyorum yaptıkları. Kpderin çoğu seyden haberi yok. Kvde ne sömürebilsem çabasında. Anladınız mı. Salonda amcamın taktığı bir çeyrek üzerimde kalmıştı onu bile sahiplendi öyle bir karakter.. ben iyi olmadım değil iyi oldum ama baktım kötüye gidiyor dur dedim kendime.
Herkesin kv ile bir sorunu oluyor genelde
Eşlerin bize desteği önemli
Ben seni haklı buldum bazı insanlar gerçekten iyilikten filan anlamıyorlar
bu ne açgözlülük yahu allah doyursun kv gözünü
sırt dönmek değil ki buEşim destek oluyor ama onlardan da geçemiyor napabilir ki.. verme diyorum parada verme yüzde verme.. ama ailesi.. empati yapıyorum bende olsam aileme sırtımı dönemem..
Birde benim kimsem yok ondan başka. Ailem baska şehirde ben o yüzden evimi yakın tuttum iyi oluruz diye. Yaşadıklarım da bunlar olunca çirkef bir insan olmak veya sanılmak zor olmadı.
Evlenmeden önce bende öyle düşünüyordum kotu konuşan gelinleri dinlemez öyle ortamda bulunmazdim oğlunu seviyosan onlarida seveceksin hem ne olabilir ki sen iyi oldunmu herkes iyi olur yasli insanlar hal hatir sor hediyeler al arada islerini yap senden iyisi yok diyodum ki halt etmisim bir kizin annesine yapmayacagini kaynanama yaptim abartmiyorum gerçekten boyle. Ama takdir edildimmi asla. Sizden önemlisi yok ozsaygisi olacak bi kadinin kendinden taviz vermeyeceksin kimsenin de nazi geçmeyecek sana anladim ama geç anladimNe kadar kin ve nefret dolu bi yaziydi. Kayinvalide dedigin insan annen. Kusluk olur, her sey daha kotu olmamasi icin gorusmeme de olur hadi, tamam. Ama bu nefreti anlayamiyorum kusura bakmayin. Cok cirkin. Allah esinize sabir versin.
sırt dönmek değil ki bu
denge kurmak ve önceliklerini belirlemek
Evlenmeden önce bende öyle düşünüyordum kotu konuşan gelinleri dinlemez öyle ortamda bulunmazdim oğlunu seviyosan onlarida seveceksin hem ne olabilir ki sen iyi oldunmu herkes iyi olur yasli insanlar hal hatir sor hediyeler al arada islerini yap senden iyisi yok diyodum ki halt etmisim bir kizin annesine yapmayacagini kaynanama yaptim abartmiyorum gerçekten boyle. Ama takdir edildimmi asla. Sizden önemlisi yok ozsaygisi olacak bi kadinin kendinden taviz vermeyeceksin kimsenin de nazi geçmeyecek sana anladim ama geç anladim
Seni en iyi ben anlarım.
Eşin senn yanındaysa savaşı zaten sen kazanırsın :)
ay aynı gelecekteki kocamYanımda ama onlara yedirmekten vaz geçemiyor. Sürekli sen haklısın zımpırtılarını duymaktan bezdim. Ben artık herşeye herkese dönüm noktası olacak bir sey olsun istiyorum.
ay aynı gelecekteki kocam
oda böyle ben diyorumki inşallah sinir hasta olmam
napıcaz yavallahi evlenmeden biliyorm böyle yapacagını insan bile bile lades diyor
Kusura bakmayın ama kayıtsız kalamadım " kayınvalide dediğin insan annen " demişsiniz o her kayınvalide için geçerli değil..Sizin ki anneniz gibi olabilir ama bu herkes için geçerli değil ne yazık ki !Ne kadar kin ve nefret dolu bi yaziydi. Kayinvalide dedigin insan annen. Kusluk olur, her sey daha kotu olmamasi icin gorusmeme de olur hadi, tamam. Ama bu nefreti anlayamiyorum kusura bakmayin. Cok cirkin. Allah esinize sabir versin.
Bence tam süper yapmışsın. Kimse kusura bakmasın da burda kv ses çıkarmayan gelinleri topa tutuyosunuz hakkını arayana niye laf ediyosunuz?
Kimse durduk yere karşıdakinden befret etmez.
Ben evlenince özellikle eşimin anne babasına yardım etmek istedik asla kabul etmediler üstelik sonradan hediye gelen 50 lirayı bile kv ayırdı ve bana verdi bu sizin diyerek. Üstelik durumları da orta bu insanların. düşünüyorum da aynı şey bana olsa valla annesi falan demem hakkımı ararım.
Kendini kullandirsan hala iyi olurdun.. sesini cikarsan senden kotusu yok..birde 10 sene ayni etegi giymek marifet mi? Olmasa ok ama varken boyleyse marifet degil cimrilik.. senden aldiklariyla bi etek alamamis mi kendine? Bunlara iyilik yaramaz parazitler.. kimsenin altinda kalmaya gerek yok.. kiymet mi bilecekler sanki?
Hic ayip etmiyorsun bencede..onlara boylesi yarar.. lakin ne yuva kalir ne koca.. boyle boyle bitiyor evliliklerMaksat sadece laf olsun. Mülk benimdir demekte haksız mıyım şimdi ? 40 gün denilen altınım bir senedir dönmedi. Düğün paramız 60 binmiş öyle söylediler çünkü biz görmedik bile. Onlarda gitti. Ee daha şimdi ayıp eden ben miyim ?
Hic ayip etmiyorsun bencede..onlara boylesi yarar.. lakin ne yuva kalir ne koca.. boyle boyle bitiyor evlilikler
Aslinda bi cok evlilik baslamadan bitiyo altinlar dugun hep maddiyat girince araya.. dugunden sonrada surekli hep ayni kavgalar.. akli basinda insanlar olsalar boyle yapmazlar ama iste.. para anayi kizdan ayirir demislerBöylede olmuyor zaten sürekli tepemizde yürümüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?