Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

Baştan mesafenizi koysaydiniz özellikle sen de vermesiydin altınları lafindan sonra daha az üzülürdünuz. Erkekler için aileleri önemli evet eşimiz için sabredelim diyoruz hep ama biz de kendi aileniz için önemliyiz bizi ailemiz de bizim uzulmemizi istemez. Biraz kendimize sahip çıkalım. Karşımızdakinin kötülüğüne kötülükle cevap vermeyelim ama sınırlarımız olsun o sınırları kimse geçemesin ne kv, n esimiz ne de ailemiz.

üslubunuz böyleyse kayınvalide az bile yapmış.

Evet doğru bu kadar iyi olup vermemeliydim hayır demeyi bilmeliydim. Yok benim kv sınır tanımıyor.

Üslubum ilk günden böyle değildi yorum yapmadan önce yorumlara göz gezdirin olur mu.

gerek yok yorumlara göz gezdirmeye. anlatışınızdan belli. kocamın parasını yiyosunuz ne demek. senin kocansa onun oğlu. kendi paranı kazan kendin ye. milletin parasına ne karışıyosun.

Başlığı görünce istemsizce güldüm ama hemen hemen yaşadıklarımı sende gördüm. Altın konusunda ve iyi niyeti sömürme, saf yerine konulma konusunda. En güzelini yapıp kademe atlamışsın ve kendini ezdirmemeye baslamissin. Ayıbı gayibi yok bu işin. Saygı başka, enayi yerine koyup ezmek başka. Sen ufak ufak ev bakmaya başla. İnternetten bak sitelerden bak. Akşamları tv izlerken eşinin yanında bak aaaa burası ne güzelmiş felan gibi eşine göster ki niyetinin halaa devam ettiğini görsün. Bence uzaklaş yapacak birşey yok. Kork korkmazdan, utan utanmazdan demişler.

gerek yok yorumlara göz gezdirmeye. anlatışınızdan belli. kocamın parasını yiyosunuz ne demek. senin kocansa onun oğlu. kendi paranı kazan kendin ye. milletin parasına ne karışıyosun.
Cok koniksiniz ya milletin parasi dediginiz kocasinin parasi karisina bakmakta kocanin gorevi tamm ailesine yardm edicek etmicek diye bsy yok ama bu kadarda abartili olmaz takilari almakta ne herhalde sz evli deglsiniz de boyle yorum yapiyorsunuz

Canim valla cok iyi yapmissin.hak ediyor lar malesef.kimsenin annesi kizina bunlari yapmıyor anne diyenlere diyorum.yuzsuz kadin uzak dur mesafe mesafe.
Ayrica tavsiyem kocasiyla da bu konulari konusma o da senelerdir bu kadinla yasadigina gore muhtemelen ona benzemistir iyice yuz goz olursun.

Ahahah siz çok komiksiniz. Kocam babasına 5 bin lira vericem diye su faturasını ödeyememiş insan. Kim kimin parasını yiyo. Konumdan çıkın

Cok koniksiniz ya milletin parasi dediginiz kocasinin parasi karisina bakmakta kocanin gorevi tamm ailesine yardm edicek etmicek diye bsy yok ama bu kadarda abartili olmaz takilari almakta ne herhalde sz evli deglsiniz de boyle yorum yapiyorsunuz

Kendini yorma lütfen böyleleri sadece suçlamayı bilir. Açarsın bakarsın profile tek olumlu yorum yoktur emin ol.

Evet sanada anlatmıştım bir kaç şey hatırladın mı :))

Fazlasiyla cevapta vermissiniz ama iciniz rahatlamamis neler yasadiniz Allah bilir artik.

Taşinin, az gorusun, mesafe koyun, maddi bir alisverisiniz olmasin...

Ben semi çok iyi anlıyorum bekara karı boşamk kolay olur yasamayan bilmez heyy gidi heyy Allah sabır versın bacım

Evet sanada anlatmıştım bir kaç şey hatırladın mı :))
Aaaaaa evet pardon şimdi hatırladım. Kullanıcı adına bakmadım direk konuyu okuyup yoruma daldım kusura bakma.

Bide şu yalan söyleme meselesi vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam.

Aaaaaa evet pardon şimdi hatırladım. Kullanıcı adına bakmadım direk konuyu okuyup yoruma daldım kusura bakma.

Bide şu yalan söyleme meselesi vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam.

Evet çok aşırı işine geldiği gibi yalan söyler. En ufak şeye bile, yaprağa sararken limon sıkar çocuklar ekşi olmuş deyince yaprak küçüktü ilk toplanan yaprak ekşi olur der anne limon koymuşsun derler inkar eder bunu bile inkar eder. Kadına dedim ki evlendiğim gecenin sabahı kolumdan hediyelik bir bilerziği aldın dedim aa kim ben mi ben almadım ne saçmalıyosun dedi inkar etti sonra eşiminde şahit olduğunu hatırlayınca duraksadı tamam sus yaptırcam ben herşeyini dedi ne gelen var ne giden. Ya dediğim gibi ben artık onların iğnesini bile istemem başlarına bir iş gelirsede benim kapımı çalmaya yüzleri olmaz en azından. Mesele bana yaptıklarını hazmedememem ve ders vermek istemem. Böyle ders mi olur ? Olur. Napalım eşimle güzelce konuştuk anlamadı, biraz küstüm gitmedim anlamadı, sürekli bana hizmet ettirip kendini yüceltiyordu eltilerine karşı bunuda fark edince ben iyice darıldım. Bir gün bir yere gidecekmiş aradı saat 2de 4de eve gelicez yemek yap dedi, böyle havadan konuşuyorlar ya anlatıyım bilsinler, neyse evimden götürüyorum herşeyi çünkü yemek yapcak malzeme bile yok ve bana liste veriyo şunu yap diye nasıl olsa benim evimde var ve benden ne yerse kâr. O gün sen yatmışsın 11e kadar, yemekte yapar bir insan o saate kadar uyumak yerine temizlikte yapar evide pislik götürüyor. Neyse yemeği söylene söylene yaptım çünkü zoruma gitti bu resmen iyi niyetimi kullanmak, yanında görümcesiyle geldi eee görümce diyecek ki bak geline nasıl söz geçiriyor yemeğini bile yaptırıyor onlar geldiler ben eşyalarımı alıp gittim evime tek kelime etmeden. Ardımdan 3 gün kapıma geldi noldu diyecekmiş bana bende kırgınım konuşmak istemiyorum, üçüncüsünde açtım, utanmadan derdin ne bilmem ne diyo ne olacak sizsiniz tüm sorun yeter artık dedim ( konuşmuştuk birde eşim çağırma artık demişti ona rağmen sizin lafınız değil benim lafım geçer nisbeti yaparak çağırmaya devam etti ben hep huzursuzluk çıkmasın kafasındaydım eşim üzülmesin diye alttan alıyordum ) o gün tartıştık ilk kez ve bana ne dese benim bir suçum yok siz kocanla kendiniz birbirinizi yemişsiniz. Buz gibi soğudum o gün ondan. Yalancı, inkarcı ve riyacı. Bir insan oğlu çağırma huzurumuz kaçıyor demesine rağmen niye çağırır gelini ? Kocasına bile binbir tane yalan söyleyen kadından ne beklersin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…