Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

valla baslıga istinaden al benim kaynanayıda uzaya yolla bilezik bozar gene yollarım onu yeterki gelmesin :)))))))))

Hepsini toplucak gönderim için hazırlıklara başlamak lazım talep çok :)) insanı delirtiyorlar işte sonra böyle uzay yıldızlar beyninde dolaşıp duruyor.

Ne dersen haklisin boyke kadina.

Sizde suan en az benim kadar yanlis bir genelleme yapiyorsunuz o zaman. Bu gozler annesinin ogluna sarilmasini, aramasini kiskanan gelinler gordu. Benim kayinvalidemle bir sorunum olmadigi icin boyle dusunuyorum belki. Ama dedigim gibi erkeklerin rolu cok onenli. Kadinlar kapisirken erkekler napiyor?

Anlatamiyorum galiba. Kocanizada bu sekilde, bu uslupla anlatiyor musunuz annesini? O ne tepki veriyor? Zulum goruyorsaniz kocanizin halletmesi gerekiuor bunu. Habire kayinvalideye bilenerek bir sey degismeyecek. Esiniz izin vermese bu saygi sinirini ikinizde gecemezdiniz zaten.

Yemin ederim ayni bnm kayinvalidem bnde 4 senede tedaviyle hamile kaldim hamilelik kiyafeti aldim elaleme dedikodumu yapiyo o 6 yildr ayni etegi giyiyormus bnmde dugunde takilarimi aldi bana bi yazma dahi vermedi gorumcemin eski yazmasini verdi buyugumdur dedim saygi gosterdim hp kotuledi tamm dedim bsy demedim hp alttan aldim ama bu en sonki olaydan sonra affedemicegim bnmle gorumcem hamileyiz bn tup tedaviyle hamile kadm gorumcem dogl yolla bu ikinci gebeligi bn 26 yasindayim gorumcem 17 yasinda neymis gorumcem hp is yapiyormus hopluyo zipliyormus bn agirmisim hp yatiyormusum abartiyormusum bn nasil anne olucakmisim kizi hersey biliyormus bn bilmiyormusum bn ceviz badem yiyomusum kizi yemiyomus abartiyormusum yahu bntup bebekle hamile kaldim biraz riskli gecti ilk baslarda hp yattim suan da doktorum agir is yapma diyo kendime dikkat ediyorum ama gecen en kucuk bekar kaynimi doldurmus bana yollamis oda bnle kacga etti dovucekti esim kovdu onu bir gun sonra sebepsz kayinvalidem dovmeye geldi neymis bana terbiye verecekmis bayram geliyo bayraminada gitmicem evimiz cok yakinn bizde evi satip biraz uzaktan ev almayi dusunuyoruz yakin olunca olmuyo Allah yardimcimiz olsun canm yani alniycagin yalniz degilsn

Yok yere hayatı hem bize hem kendilerine zehir ediyolar, günahımıza giriyolar.Sonrada tahammülsüz insanlar olup çıkıyoruz, adımız arsız gelin oluyor, tabi biz yine şanslı olanlardanız , susup konuşamayıp neler çeken kardeşlerimiz var.

Kocam konuştu, eşimi rahatsız etme gel git deme o naif bir insan sen ağır konuşuyorsun kırılıyor demiş, ne değişti ? Aynı.

Sakin kp sikayet etme kv ayni seninki gibi bende kp makul insandir halden anlar dedim bana bir dondu.kv kredi cekin de bana ev alin demistin kendi 3+1 evi okdugu halde ben de alaman dedim siz o kadar maasi napcaksiniz en fazla 2 3 milyarini yersiniz kalaniyla benm evn kredisini odersiniz dedi cok sinirlendim esime dedin bir sey yapmadi kp gittim soyledim Vay efendm o babasi olene kadar maasini eline saymis senin benim yapmamislar kiskanc degillermis bir de utanmadan esime sikyet ettiler beni dusun boyle bi konuda bile kendilerini hakli goruyorlar.ki kp aram cok iyiydi.Sunu unutma ne olursa olsun onlar aile sen eln kizisin asla sana sen haklisin demezler.Sen birine bir sey dedgin zaman birlik olurlar sen suclu olursun.O tip insanlari doverken hastanelik etsen bile huylarindan vazgecmezler onbir sey dedginde sen de cevp ver sonra da takma yapck bir sey yok esine de verdirme para

Haklısınız öyle gelinler de olabilir ama benim çevremde inanın yok,kayınvalidenizle muhabbetiniz daimi olsun inşAllah,evet eşimede çok şey düşüyordu ama ilk zamanlar annesinin duygu sömürüleri ağlamaları ve doldurmalarıyla bir hayli evliliğimiz yıprandı,eşim de toydu oda ilk defa evlenmişti aslında onada kızmıyorum çünki kayınvalidemi biliyorum,onu hiç kimse durduramaz :) şimdi sakin herkes birbirni çok iyi tanıdı ama ben bu konuda çok hassasım, en güzel günlerim kaynanamın hırslarıyla geçti gitti.

Olmuyor malesef olmuyor,o dediğiniz olmuyor, eşim uyardı oğlumu dolduruyosun bize değiştirdin dedi.Sen gelmiyosun oğlum da gelmiyor, bizden uzaklaştırdın dedi, kocama oturup gelinin ağzıyla konuşuyosun gelin doldurmuş yollamış seni dedi..Karşıma geçip oğlum adam olsaydı sen böyle olmazdın dedi ( adamlıkdan kastı ağzıma bitane vursaymış, lafını bana geçirirmiş ) böyle olmaZdın derken tek kabahatim, beni istediği gibi yönetememesi, yoksa ne bir saygısızlığım oldu şimdiye kadar ne de kötü bir sözüm..

Mune bacım oku lütfen üçüncü yıl ödülü yazıyorda ödül ne arkadaş kuru kuru kutlama
İstemem arkadaş...bari pro üyelik verin
Kaynanalık yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…