- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
sevmediğini söyleyeli, 2,5 yıloldu, 7 aylık hamileydim, şimdi evin içinde sakin sessiz, sadece yılanlık yapmakla meşgul, çokkızdırınca ona anlattıklarımı başa vuruyor yaniyılanlık yapıyorSevmediğini söylediği halde neden çekiyorsunuz bu zorbayı?
Geç değil yarın çıkın gidin neden bitirmiyorsunuz?
2yıldır dayak yok vuramazSevse ama yine de dövse sorun yok yani, öyle mi?
ne tedavisiSuçun büyüğü adamda degil sizde aslında.Ve bunu biraz biraz görmeye başlamanız iyi bi adım.Dilerim ikinci adımınız bu adamı defedip tedavi olmak olur
güveni şefkati hissetmek isterdimyuvamda, ama ne güveni, yılana güven olur muDiyorlar ki Allah önce sağlık ve sonra huzur versin. Ama huzursuz bir ortamda yaşayamayınca hasta olur insan. Dünyaya bir kere geliyoruz ve mutlu yaşamak hakkımız. Mutlu olmamızı engelleyenlere de dur diyeceğiz elbet...
Arkadaşım, En azından kafanda bitirmişsin birşeyleri, bu da güzel. Sonraki adım için biraz cesaret...
Allah kolaylık versin...
Bacım, vuramaz da geçmişte vurmuş ama...2yıldır dayak yok vuramaz
Adam boşanmak istiyodu sen 2.yi yapmak istemiyomuydun?güveni şefkati hissetmek isterdimyuvamda, ama ne güveni, yılana güven olur mu
kanka gibiyken mutluyuz, kendimi artık eşimin erkek arkadaşı gbi hissediyoruz, konuştuğumuz konuları bir bilsen sankierkek arkadaşı gibi normal zamanlarda, o kanka %80 evde(karakterinin%80'i), yılanlık zamanları çok yaman, tüm sırlarımı neden incindiğimi biliyor ona göre lafını söylüyo ve öyle acıyorki, bu adam öyle yılanki benim en savunmasız en zayıf yerlerimi biliyor ve tartıştığım an oradan vuruyor beniUyarayım kırıcı olabilirim .
Sürekli birisinden medet umduğun için şuan bu haldesin !
Kendin çalışıp çabalasan olmaz mı ?
Evet belki hayat standartların biraz düşecek ama sende bir şeyler başarmış olacaksın .
Mutlu olacaksın ve daha bir sürü şey ...
doğru bacımUyarayım kırıcı olabilirim .
Sürekli birisinden medet umduğun için şuan bu haldesin !
Kendin çalışıp çabalasan olmaz mı ?
Evet belki hayat standartların biraz düşecek ama sende bir şeyler başarmış olacaksın .
Mutlu olacaksın ve daha bir sürü şey ...
burada bohemhayatı yaşamıyorum, sabahtan akşama kadar evde ikimizinoğluna bakıyorum, markete bile gidemiyorum, ben sadedce iş düzenim oturunca boşanacağımdmeişti, parası için evliklmak çok büyük bir ithamSen parası için evli kalmıyomuydun benmi yanlış hatırlıyorum.
Yani doğru hatırlıyosam duana onu ekle, eksik yapma duanı dicektim
İyide boşanmak istiyodu zaten eşiniz. Şuanda bakan adam boşanıncada bakar, bohem hayata gerek yok.burada bohemhayatı yaşamıyorum, sabahtan akşama kadar evde ikimizinoğluna bakıyorum, markete bile gidemiyorum, ben sadedce iş düzenim oturunca boşanacağımdmeişti, parası için evliklmak çok büyük bir itham
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?