- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
güvenmem korunmam kollanmam, sevilmem gerek adım atmam içinSiz onun isteklerini yapabilmek için adım atıyomusunuz?
Öylece kenarda durup bütün iyi şeyleri kendinize beklemek bencillik değilmi?
Ozaman sevgisiz cinsellik olmaz tedavi olmuyorum o yüzden diyemezsiniz. Evlilikte yüzde kaç bilmiyorm ama önemli bir kısmı, evliliği ayakta tutmak için önemli bi etken.çocuk yapmak ve ailemolsun arkamda sağlam durulsun diye evlendim,aşk yoktu yani
kankalığa bozulmuyorum, yılanlığına kızıyorumOzaman sevgisiz cinsellik olmaz tedavi olmuyorum o yüzden diyemezsiniz. Evlilikte yüzde kaç bilmiyorm ama önemli bir kısmı, evliliği ayakta tutmak için önemli bi etken.
Sizinle kanka gibi konuşmasına bozulmıcaksnz ozaman. Siz zaten o şekilde olsun istiyosunuz.
Ozaman boşanın. Sevmeyen kollamayan yılan bi kocayla niye evlisiniz.güvenmem korunmam kollanmam, sevilmem gerek adım atmam için
şuan gideceğimyer yok paramyok, onun içinOzaman boşanın. Sevmeyen kollamayan yılan bi kocayla niye evlisiniz.
aslında biliyormusun aşk evliliğine inanmıyorum, sürekli bişi değil, insnaların karakterleri değişebiliyor, aldatmak diye de bir olgu varken aşk evliliği de saçma geliyor
açıkçası resmi eşimde olsa güvenmeden sevilmeden cinsellik çok afdersiniz şey gibi hissettiriyor ve içinden gelmiyor, mide bulanıyo falan, istemiyorumOzaman boşanın. Sevmeyen kollamayan yılan bi kocayla niye evlisiniz.
Ya ozaman niye evlendinki arkadaşım. Senin sorunun 1-2 sene sonra başlamamışki, ilk günden başlamış.açıkçası resmi eşimde olsa güvenmeden sevilmeden cinsellik çok afdersiniz şey gibi hissettiriyor ve içinden gelmiyor, mide bulanıyo falan, istemiyorum
ne biliyim ilk cinsellik deneyimini eşimle yaşadım ben, eşimden ötesi yok, ve ne biliyim sonra cinsellikten de soğudum kesin bir dille istemiyorum hele ki güvenmediğim bir adamla yani eşimle, güvensem sevgi olsa katlanırım ma midembulanıyo, yapılabilir bişi değil benim için,Ya ozaman niye evlendinki arkadaşım. Senin sorunun 1-2 sene sonra başlamamışki, ilk günden başlamış.
Madem öyle niye evlendin.
ben sorunum olduğunu ilk geceye kadar bilmiyordumYa ozaman niye evlendinki arkadaşım. Senin sorunun 1-2 sene sonra başlamamışki, ilk günden başlamış.
Madem öyle niye evlendin.
Ben sana güvenmediğin insanla neden evlendin diyorum.ne biliyim ilk cinsellik deneyimini eşimle yaşadım ben, eşimden ötesi yok, ve ne biliyim sonra cinsellikten de soğudum kesin bir dille istemiyorum hele ki güvenmediğim bir adamla yani eşimle, güvensem sevgi olsa katlanırım ma midembulanıyo, yapılabilir bişi değil benim için,
başta da güvenmiyordumamaaile oluncadüzelir dedim, çocuk yapmam lazımdı, yani bizim uyuyan neşeliyüzlü şirin keratayıBen sana güvenmediğin insanla neden evlendin diyorum.
Hadi ilk gece sorunu anladın ve evlendiğinde güveniyordun diyelim..
Peki onda neden tedavi olmadın.
Evliliğinin ilk haftasında güven uçtu gitti yada sen zaten hiç sevmeden güvenmeden evlendin?
Hangisi?
eşimyeni bir yılanlık yaptı sinirden uyuyamıyorumYeni konu açacağına iki gün önceki konunu okusaydın. Hani sayfalarca sana dil dökülen ama senin sallamadığın. Yada daha öncekileri. Forumu da yormamış olurdun boşuna. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorsun. Değişen birşey var mı?
bugünkü olay farklıYeni konu açacağına iki gün önceki konunu okusaydın. Hani sayfalarca sana dil dökülen ama senin sallamadığın. Yada daha öncekileri. Forumu da yormamış olurdun boşuna. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorsun. Değişen birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?