KEŞKELERİM VAR

çocuk yapmak ve ailemolsun arkamda sağlam durulsun diye evlendim,aşk yoktu yani
Ozaman sevgisiz cinsellik olmaz tedavi olmuyorum o yüzden diyemezsiniz. Evlilikte yüzde kaç bilmiyorm ama önemli bir kısmı, evliliği ayakta tutmak için önemli bi etken.

Sizinle kanka gibi konuşmasına bozulmıcaksnz ozaman. Siz zaten o şekilde olsun istiyosunuz.

kankalığa bozulmuyorum, yılanlığına kızıyorum

Neyse ne karşılıklı anlaşılamıyoruz.

Nolursa olsun ilk olarak psikoloğa gidin içinde yaşadığınız çelişkiler buradan bile gözlemleniyo.

Önce bi karar verin sevip affedip çabalıcakmısınız,
Yoksa nefret edip hayırsız bi kocayı boşayacakmısınız!!

Hayırlı geceler

aslında biliyormusun aşk evliliğine inanmıyorum, sürekli bişi değil, insnaların karakterleri değişebiliyor, aldatmak diye de bir olgu varken aşk evliliği de saçma geliyor

değişir karakter meselesi biraz göreceli canim biyerleede hala aşk olduğuna inaniyorum inanmak istiyorum mantık da aşk ta önemli bak mantıken bu adamdan bi hıyar olmaz mesela... Aşk bitse sevgi saygı kalmalı..

açıkçası resmi eşimde olsa güvenmeden sevilmeden cinsellik çok afdersiniz şey gibi hissettiriyor ve içinden gelmiyor, mide bulanıyo falan, istemiyorum
Ya ozaman niye evlendinki arkadaşım. Senin sorunun 1-2 sene sonra başlamamışki, ilk günden başlamış.
Madem öyle niye evlendin.

Ya ozaman niye evlendinki arkadaşım. Senin sorunun 1-2 sene sonra başlamamışki, ilk günden başlamış.
Madem öyle niye evlendin.
ne biliyim ilk cinsellik deneyimini eşimle yaşadım ben, eşimden ötesi yok, ve ne biliyim sonra cinsellikten de soğudum kesin bir dille istemiyorum hele ki güvenmediğim bir adamla yani eşimle, güvensem sevgi olsa katlanırım ma midembulanıyo, yapılabilir bişi değil benim için,

Ben sana güvenmediğin insanla neden evlendin diyorum.
Hadi ilk gece sorunu anladın ve evlendiğinde güveniyordun diyelim..
Peki onda neden tedavi olmadın.

Evliliğinin ilk haftasında güven uçtu gitti yada sen zaten hiç sevmeden güvenmeden evlendin?

Hangisi?

başta da güvenmiyordumamaaile oluncadüzelir dedim, çocuk yapmam lazımdı, yani bizim uyuyan neşeliyüzlü şirin keratayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…