- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
ikinci çocuk fikri saçma, bu adama bir çocuk daha vermem, adamın boşanmak istediği falan yok hepsi blöfmüş, ne olur fazla yıpratmayın beni, hepsi doğru anlattıklarımınAdam boşanmak istiyodu sen 2.yi yapmak istemiyomuydun?
Gece gece beyin fırtınası yaşadım valla
hataydıİyide boşanmak istiyodu zaten eşiniz. Şuanda bakan adam boşanıncada bakar, bohem hayata gerek yok.
Ve siz bu yılan dediğiniz adamdan 2.yi yapmak istediğinizi söylemiştiniz.
Bakın ben yalan demiyorum demeyede hakkım yok.ikinci çocuk fikri saçma, bu adama bir çocuk daha vermem, adamın boşanmak istediği falan yok hepsi blöfmüş, ne olur fazla yıpratmayın beni, hepsi doğru anlattıklarımın
kanka gibiyken mutluyuz, kendimi artık eşimin erkek arkadaşı gbi hissediyoruz, konuştuğumuz konuları bir bilsen sankierkek arkadaşı gibi normal zamanlarda, o kanka %80 evde(karakterinin%80'i), yılanlık zamanları çok yaman, tüm sırlarımı neden incindiğimi biliyor ona göre lafını söylüyo ve öyle acıyorki, bu adam öyle yılanki benim en savunmasız en zayıf yerlerimi biliyor ve tartıştığım an oradan vuruyor beni
sevimediğim yerde uyuyamam çokgüzel bir tabirsevilmedigim yerde duramam onla uyuyamam ne bilim.. tuhaf
sevildiğimi bilsem ve güvensem inan tedavi olurdum ama bu adam için değmezBakın ben yalan demiyorum demeyede hakkım yok.
Burada birilerinin cinsel hayatını konuşmayı sevmem ama siz adam çocuk istemiyken enteresan bi yolla hamile kalıyorsunuz. Cinsel anlamda tedavi olmuyorsunuz ve normal görüyosunuz. Adam boşanalım dediğinde kabul etmiyosunuz ve arkasından yılan diyosunuz.
Sizce çelişki sizdemi eşinizdemi?
Tavsiyem mutlu olacağınız hayata adım atın artık.
Çocuğunuz zaten hasta,sizde psikolojk olarak yıpranıyorsunuz. Bari kendinize bunu yapmayın yazıktr.
yine gelse boşanalım dese evet diyemem babamın evine migidicem, gidemem, ordan 4yıl önceçıktım ben dönemem heleki çocuklaBakın ben yalan demiyorum demeyede hakkım yok.
Burada birilerinin cinsel hayatını konuşmayı sevmem ama siz adam çocuk istemiyken enteresan bi yolla hamile kalıyorsunuz. Cinsel anlamda tedavi olmuyorsunuz ve normal görüyosunuz. Adam boşanalım dediğinde kabul etmiyosunuz ve arkasından yılan diyosunuz.
Çocuğunuz zaten hasta,sizde psikolojk olarak yıpranıyorsunuz. Bari kendinize bunu yapmayın yazıktr.
Biraz tarafsız bakarsak, sizde çocuk vrya evlilik için artık yaşınız çok geç diye evlenmiştiniz. Şartlar bi anlamda eşit gibi(dayak hariç tabiki)sevildiğimi bilsem ve güvensem inan tedavi olurdum ama bu adam için değmez
Kendi hayatınızı kurun. Madem maddi durumu iyi, nafakanızda iyi olur. Zaten memursunuzyine gelse boşanalım dese evet diyemem babamın evine migidicem, gidemem, ordan 4yıl önceçıktım ben dönemem heleki çocukla
ayrıca biz hayvan değilizki,cinsellik için önce güven ve sevgi gerekir, çünkü çok özel bişi.bizde ne sevgi var ne güvenBakın ben yalan demiyorum demeyede hakkım yok.
evin içinde tüm zayıflıklarımı bilen ve zayıf anımda arkadan vuran biri var ve bu berbat bişiBiraz tarafsız bakarsak, sizde çocuk vrya evlilik için artık yaşınız çok geç diye evlenmiştiniz. Şartlar bi anlamda eşit gibi(dayak hariç tabiki)
Onun blöf yapmasına bakmadan bukadar huzursuzken bitirme şansınız vardı istemediniz ki.
İlk adım olarak kendi eskilerinizi ve onun eksilerini yazın. Sonrada yeni hayat için adım atın.
30lu yaşlar çok güzel yaşlar, hergününüzü depresyonla heba etmeyin.
onun içinbekliyorum, ayrı eve çıkıcam, yalnız oğlum ve ben :)Kendi hayatınızı kurun. Madem maddi durumu iyi, nafakanızda iyi olur. Zaten memursunuz
sevimediğim yerde uyuyamam çokgüzel bir tabir
Evliliğinizin ilk gününden beri nasıl ilişkiue girdiğinizi kendiniz dememişmiydiniz? Madem öyleydi neden evlendiniz?ayrıca biz hayvan değilizki,cinsellik için önce güven ve sevgi gerekir, çünkü çok özel bişi.bizde ne sevgi var ne güven
Ya seviyorum demiyomuydunuz? Madem böyleydi boşanıcaktınız. Valla anlayamıyorum sizi.evin içinde tüm zayıflıklarımı bilen ve zayıf anımda arkadan vuran biri var ve bu berbat bişi
Umarım kendi iyiliğin için yaparsın. İmtihanın zor, ama kabul et sende zorsun.1
onun içinbekliyorum, ayrı eve çıkıcam, yalnız oğlum ve ben :)
aslında biliyormusun aşk evliliğine inanmıyorum, sürekli bişi değil, insnaların karakterleri değişebiliyor, aldatmak diye de bir olgu varken aşk evliliği de saçma geliyorhayata bir kez geliyorsun lütfen ayrıl ve değer göreceğin biri mutlak çıkacaktır sevilmek çok güzel bir olgu kendini kosedeki vazo gibi hissetmezsin..
bugün bana hainliğini yapınca sinirimbozulduEvliliğinizin ilk gününden beri nasıl ilişkiue girdiğinizi kendiniz dememişmiydiniz? Madem öyleydi neden evlendiniz?
Ya seviyorum demiyomuydunuz? Madem böyleydi boşanıcaktınız. Valla anlayamıyorum sizi.
Ve bu saatte bu konuyu açtığınız için mutlu olun bence diğer konuda cvplanmamış sorusu olan çok kişi vardı onlar burda olsa.. vuhhuuu tozu dumana katmışlardı
çocuk yapmak ve ailemolsun arkamda sağlam durulsun diye evlendim,aşk yoktu yaniEvliliğinizin ilk gününden beri nasıl ilişkiue girdiğinizi kendiniz dememişmiydiniz? Madem öyleydi neden evlendiniz?
Ya seviyorum demiyomuydunuz? Madem böyleydi boşanıcaktınız. Valla anlayamıyorum sizi.
Ve bu saatte bu konuyu açtığınız için mutlu olun bence diğer konuda cvplanmamış sorusu olan çok kişi vardı onlar burda olsa.. vuhhuuu tozu dumana katmışlardı
Siz onun isteklerini yapabilmek için adım atıyomusunuz?bugün bana hainliğini yapınca sinirimbozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?