KEŞKELERİM VAR

Keşke zor olsa da herkes yapamasa
neden? seni neden rahatsız ediyor bir başkasının yükseklisans yapması ne zararı var sence sana, ne sakıncası olabilir
kısaca biri benyükseklisans yaptımdeyince ne hissediyorsun üzülüyormusunbu tepkine anlamadım
açıkçası ben ünv mezunu imiş doktoraimiş benimiçin çokdaönemli değil, bellibir süre sonra isterse dünyanın en çok okumuşinsnaıolsa anlaşamayınca çekilmiyor, o yüzden okadar da önemlideğil

....ne demek
..... yazarak nedemekistedin buçıkarımı nasıl yaptın

Artık gerçekleri öğrenme vaktin geldi...
Buradaki herkes zekandan şüphe etti.O nedenle yüksek lisans yapmana çok şaşırdılar.Herkes 'Nasıl olur yahu' dedi.
'Hani okuyanlar bilinçliydi' dedi .Hani 'Eğitim bizi kurtaracaktı ülkeye örnek vatandaşlar olacaktı' dedi.

Herkes hayatı sorguladı...

Acaba algılayabildi mi çok merak ediyorum...

kendinizi mükemmel olarakmı görüyorsunuz, ne demekzekanda şüphe edildi vs, siz kendinizi nerede görüyorsunuz Allahaşkına?Sizin burada yaptığınız hiç doğru bir davranışdeğil, bunu öğretmesi gereken bendeğilim ve kimse kimseden de üstün değil

Ben diyorum ankara sen diyorsun ... be mandalina.
Söylediğim lafı anlayıp yerinde ve mantıklı cevap veremiyorsun sen nasıl yüksek lisansta verilen ödevleri tezi vs yapabildin? İşte sorulan soru bu

Atalarımız ne demiş,iğneyi kendine çuvaldızı kendine batır, yani diyorum önce kendinizi eleştirin, karşı tarafı aşağıda görmeyin, hepimiz eşitiz

Sen arkadaşın Yok diye arkadaşmı arıyon bacım
Ne içiyon sen içtiğin şeyi söylede bizde içelim

ne demek trol

troll ne demek türkçe konuşun, yalan mı konuşuyorum, hikayeyi kafamdan mı uyduruyorum, bu üyelik aktif tek üyeliğimdir

Troll Ne Demek?
İngilizce bir kelime olarak bilinen troll kelimesi fiil ve isim olarak kullanılmaktadır. İsim olarak kullanıldığında “muzip cüce ya da trol” ve ”olta yemi” anlamlarına gelirken fiil olarak kullanıldığında ise “oltayla balık tutmak,” şeklinde tanımlanmaktadır. Troll ve trol kelimeleri sıkça karıştırılan kelimeler olarak karşımıza çıkmaktadır. Trol kelimesinin Türk Dil Kurumu sözlüğündeki karşılığı ”gemilerde balık ya da deniz ürünleri yakalamak için kullanılan bir çeşit ağa” verilen isim iken Troll kelimesinin Türkçe anlamı“yem atmak” ya da “zarf atmak” şeklinde tanımlanır ve İngilizce Trolling kelimesinden türemektedir.

İnternet ve Sosyal Medya Ortamında Troll Nedir?
Troll kelimesini tanımlamak oldukça zor olsa da bu tanımlardan birinin günümüzde en çok karşılaşan haline yani İnternet Trollüğüne değineceğiz. Kendini troll olarak adlandıran bu kişi ya da kimseler internet ortamında insanların keyfini kaçırıp, rahatsız etmek, birilerini küçük düşürmek, dışlamak ya da münakaşa ortamı oluşturmak için paylaşımlarda bulunmaya özen gösterirler. Bu kişiler yani troller normal olmayan bir paylaşım türü sergileyerek uyguladıkları bu yöntemle insanları tahrik etmeyi ve bu kimselerin kızgınlıkla verilmiş cevaplar yazacaklarını amaç edinirler. Bu şekilde karşıt görüşü ya da kişiyi olabildiğince herkesin gözü önünde küçük düşürmeye, sinirlendirmeye çalışırlar.

*alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…