- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
....ne demekBir laf vardır. Ziya paşa söylemiştir hani.Okumak cehaleti alır ...... baki kalır.
çok zor değil, sen de yüksek lisans yapabilirsin, inan banaYüksek lisansı bu kafayla mı yaptın?Daha okuduğunu anlamlandıramadın
Keşke zor olsa da herkes yapamasaçok zor değil, sen de yüksek lisans yapabilirsin, inan bana
neden? seni neden rahatsız ediyor bir başkasının yükseklisans yapması ne zararı var sence sana, ne sakıncası olabilirKeşke zor olsa da herkes yapamasa
....ne demek
..... yazarak nedemekistedin buçıkarımı nasıl yaptın
Artık gerçekleri öğrenme vaktin geldi...
Buradaki herkes zekandan şüphe etti.O nedenle yüksek lisans yapmana çok şaşırdılar.Herkes 'Nasıl olur yahu' dedi.
'Hani okuyanlar bilinçliydi' dedi .Hani 'Eğitim bizi kurtaracaktı ülkeye örnek vatandaşlar olacaktı' dedi.
Herkes hayatı sorguladı...
kendinizi mükemmel olarakmı görüyorsunuz, ne demekzekanda şüphe edildi vs, siz kendinizi nerede görüyorsunuz Allahaşkına?Sizin burada yaptığınız hiç doğru bir davranışdeğil, bunu öğretmesi gereken bendeğilim ve kimse kimseden de üstün değilArtık gerçekleri öğrenme vaktin geldi...
Buradaki herkes zekandan şüphe etti.O nedenle yüksek lisans yapmana çok şaşırdılar.Herkes 'Nasıl olur yahu' dedi.
'Hani okuyanlar bilinçliydi' dedi .Hani 'Eğitim bizi kurtaracaktı ülkeye örnek vatandaşlar olacaktı' dedi.
Herkes hayatı sorguladı...
Ben diyorum ankara sen diyorsun ... be mandalina.neden? seni neden rahatsız ediyor bir başkasının yükseklisans yapması ne zararı var sence sana, ne sakıncası olabilir
kısaca biri benyükseklisans yaptımdeyince ne hissediyorsun üzülüyormusunbu tepkine anlamadım
açıkçası ben ünv mezunu imiş doktoraimiş benimiçin çokdaönemli değil, bellibir süre sonra isterse dünyanın en çok okumuşinsnaıolsa anlaşamayınca çekilmiyor, o yüzden okadar da önemlideğil
Ben seninle eşit olmayı reddediyorumAtalarımız ne demiş,iğneyi kendine çuvaldızı kendine batır, yani diyorum önce kendinizi eleştirin, karşı tarafı aşağıda görmeyin, hepimiz eşitiz
Atalarımız ne demiş,iğneyi kendine çuvaldızı kendine batır, yani diyorum önce kendinizi eleştirin, karşı tarafı aşağıda görmeyin, hepimiz eşitiz
küçümser gibi tavırlarınız var, küçümseyen kendini küçümserBen diyorum ankara sen diyorsun ... be mandalina.
Söylediğim lafı anlayıp yerinde ve mantıklı cevap veremiyorsun sen nasıl yüksek lisansta verilen ödevleri tezi vs yapabildin? İşte sorulan soru bu
demek istediğimbuydu, senin problemin bu,kibirlisin. ben bu mantelitede insanlara yaklaşan biriyle konuşmamı sonlandırırım,Ben seninle eşit olmayı reddediyorum
küçümser gibi tavırlarınız var, küçümseyen kendini küçümser
Mandalina suyuSen arkadaşın Yok diye arkadaşmı arıyon bacım
Ne içiyon sen içtiğin şeyi söylede bizde içelim
Mandalina suyuyla olacak iş olsa teheeeeee içine greyfurt bile ekliyorum ben,Mandalina suyu
Tüh fazla C vitamini sandımdı ben yaMandalina suyuyla olacak iş olsa teheeeeee içine greyfurt bile ekliyorum ben,
fayda etmiyor
ne demek trol
troll ne demek türkçe konuşun, yalan mı konuşuyorum, hikayeyi kafamdan mı uyduruyorum, bu üyelik aktif tek üyeliğimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?