- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
şu an çalışmıyorum sadece tartışmalar oluyor zaman zaman, onun dışında rahatımaslında, bunu fark ettim ben, başımda ne kaynana var ne de başka biri,kendi başımayım, çocuğumu en iyi şekilde büyütüyoruz, çocuğun yediği önünde yemediği ardında, sadece eşimle bir güven ve sevgi eksikliği var ve hayatı yavanlaştırıyor, söz gelimi birbirimize sırrımızı veremiyoruzi her ikimiz dehemen dışarı yumurtlayan insnalarız, güvenilmezizbelki birbiriimize karşı, birbirimizin arkasında durmayız, bu da sinir bozucuneden boşanmayı denemiyorsun ??
Kadınlar kulübünün kerameti midir konu konu arkasına sayfalarca dert yanan üyemiz şimdi bize kendimizi iyi hissetme yollarını anlatır oldu. Aman kızlar dışarı çıkalım dışarı önemli.bazen sorunları görmezden gelmek gerekiyor, yoksa tıkanıyorsun, o zaman için çözümü yoksa, sorunları bir süre dondurmak gerekiyor belki, dışarı çıkmak bu kadar iyi gelmemişti ruhuma...Ve kış olsun yaz olsun insan bir fırsatını bulup dışarı çıkmalı ve insan içine karışmalı...
sadece iyi hissettim dedim o kadar, evet dışarı çıkmak önemli, nefes almakkadar güzel hele istanbuldaysan üsküdardan eminönüne vapurla gitmeksüper heleki çayda olursa, bütün dertleri unuttururKadınlar kulübünün kerameti midir konu konu arkasına sayfalarca dert yanan üyemiz şimdi bize kendimizi iyi hissetme yollarını anlatır oldu. Aman kızlar dışarı çıkalım dışarı önemli.
Dertlerini unutmak bu kadar kolaysa bir sonraki konunda hatırlatacağıma emin olabilirsinbazen sorunları görmezden gelmek gerekiyor, yoksa tıkanıyorsun, o zaman için çözümü yoksa, sorunları bir süre dondurmak gerekiyor belki, dışarı çıkmak bu kadar iyi gelmemişti ruhuma...Ve kış olsun yaz olsun insan bir fırsatını bulup dışarı çıkmalı ve insan içine karışmalı...
ALLAH'ım sana geliyoremsadece iyi hissettim dedim o kadar, evet dışarı çıkmak önemli, nefes almakkadar güzel hele istanbuldaysan üsküdardan eminönüne vapurla gitmeksüper heleki çayda olursa, bütün dertleri unutturur
Yarıldım ya :)Ay pardon mandalina kardes konuyu biz acmistik zaten
Ay pardon mandalina kardes konuyu biz acmistik zaten
sorunlar geçmiyor tabi ki ama onları daha az görüyorsun, birazcık görünmez oluyorlar, o arada sen kendine daha çok zaman ayırıyorsun, sorunları düşünmek yerine dondurmak daha iyi sanki en azından bir süreiçingit bi çay iç, geçer
Yarıldınmı nasıl yaniYarıldım ya :)
benim sorunlarım bitmicek bunları en az sizin kadar iyi biliyorumAy pardon mandalina kardes konuyu biz acmistik zaten
Hıhım hani şu gülmekten dolayı olan yarılma biçimi.Yarıldınmı nasıl yani
o(eşim) bizi avm ye bıraktı, biz gezdik, akşam da bizi avm den aldı, yanieşim evdeydi.neden sordun?Hıhım hani şu gülmekten dolayı olan yarılma biçimi.
Eeee çok üyelikli kk'nın guzide gadını n'aber ?
Yılan eşin nasıl o da aldı mı bi Üsküdar havası
Kısaca biz o kadar gezip tozarken dün bütün gün eşim evdeydi, neden sordun anlamadım.Hıhım hani şu gülmekten dolayı olan yarılma biçimi.
Eeee çok üyelikli kk'nın guzide gadını n'aber ?
Yılan eşin nasıl o da aldı mı bi Üsküdar havası
Yılan demedi bu sefero(eşim) bizi avm ye bıraktı, biz gezdik, akşam da bizi avm den aldı, yanieşim evdeydi.neden sordun?
bunu aklımda tutmalıyım. şimdi ne zamanlar dışarı çıkıyoruzKadınlar kulübünün kerameti midir konu konu arkasına sayfalarca dert yanan üyemiz şimdi bize kendimizi iyi hissetme yollarını anlatır oldu. Aman kızlar dışarı çıkalım dışarı önemli.
Kısaca biz o kadar gezip tozarken dün bütün gün eşim evdeydi, neden sordun anlamadım.
tabi tabiYılan demedi bu sefer
İyi iyi Üsküdar havası çok iyi gelmiş belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?