KEŞKELERİM VAR

neden boşanmayı denemiyorsun ??
şu an çalışmıyorum sadece tartışmalar oluyor zaman zaman, onun dışında rahatımaslında, bunu fark ettim ben, başımda ne kaynana var ne de başka biri,kendi başımayım, çocuğumu en iyi şekilde büyütüyoruz, çocuğun yediği önünde yemediği ardında, sadece eşimle bir güven ve sevgi eksikliği var ve hayatı yavanlaştırıyor, söz gelimi birbirimize sırrımızı veremiyoruzi her ikimiz dehemen dışarı yumurtlayan insnalarız, güvenilmezizbelki birbiriimize karşı, birbirimizin arkasında durmayız, bu da sinir bozucu

Kadınlar kulübünün kerameti midir konu konu arkasına sayfalarca dert yanan üyemiz şimdi bize kendimizi iyi hissetme yollarını anlatır oldu. Aman kızlar dışarı çıkalım dışarı önemli.

Kadınlar kulübünün kerameti midir konu konu arkasına sayfalarca dert yanan üyemiz şimdi bize kendimizi iyi hissetme yollarını anlatır oldu. Aman kızlar dışarı çıkalım dışarı önemli.
sadece iyi hissettim dedim o kadar, evet dışarı çıkmak önemli, nefes almakkadar güzel hele istanbuldaysan üsküdardan eminönüne vapurla gitmeksüper heleki çayda olursa, bütün dertleri unutturur

Dertlerini unutmak bu kadar kolaysa bir sonraki konunda hatırlatacağıma emin olabilirsin
Madem sana gösterilen yolları umursamayıp bize mutluluk dersi vermeye kalkışıyorsun. Hadi bakalım

sadece iyi hissettim dedim o kadar, evet dışarı çıkmak önemli, nefes almakkadar güzel hele istanbuldaysan üsküdardan eminönüne vapurla gitmeksüper heleki çayda olursa, bütün dertleri unutturur
ALLAH'ım sana geliyorem

bunu aklımda tutmalıyım. şimdi ne zamanlar dışarı çıkıyoruz

tam olarak ne konuda tavsiye istiyorsun. ya da sadece içindekileri dökmek için mi yazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…