çok teşekkürler güzel bilgiler için.. ben de yapmaya çalışıyporum.. başta çok güzel kilo verdim 2 haftada 3.5 kilo.. 2-3 gündür ara verdim 500 gr geri geldi. şimdi yeniden başladım
bu sabah kilom 66.5 cuma günü tekrar atartılacağım.. menülerimizi paylaşabiliriz burada[
Hoşgeldin İspanyol :)
Çok güzel kilolar vermişsin gördüğüm kadarıyla, devamını da başaracağına eminim :)
Menülerim hep aynı genelde, ana öğünlerde bir şekilde sebze ve proteini kombinliyorum, aralarda badem fındık, peynir yiyorum.Sütlü kahve ve diet cola içiyorum.Nadiren biraz bitter çikolata yiyip diğer carb lardan kıstığım oluyor.Zeytinyağı kullanıyorum yemek ve salatalara.
Sen neler tüketiyorsun? Ketojenik diyete uygun değişik menü keşiflerin var mı? Walden farms diye bir kanada markasının karbsız, yağsız çikolata sosu varmış aradım ama bulamadım.Myfitnesspal veya benzeri uygulamalar kullanıyor musun?
Kabızlık sorunun oluyor mu, nasıl çözüyorsun? İlave bilgi ve tavsiyelerini bekliyorum :) Sevgiler
Tariflerinizi takip ediyor olacağım :)Kimselerin yüz vermediği güzel diyetim, canım diyetim :)
Zeytinyağlı pırasa pirinçsiz de gayet güzel oluyor, lezzetinden birşey kaybetmiyor.
Şu sıra bir de lowcarb pancake yapıyorum arada canım çekince, bugünkü kahvaltım da oydu mesela.1/2 muzla 1 yumurtayı blenderdan geçirip 1er kaşık olacak büyüklükte tavaya döküyoruz, 2 tarafını güzelce kızartıyoruz, nefis oluyor :)
Oopsie diye unsuz ekmek tarifi ve karnabahar pizzası tarifleri buldum, en kısa zamanda deneyip paylaşacağım :)
Harikasınız :) Eminim devamı da gelecektir.Myfitnespal uygulamasını şiddetle öneririm, yediklerinizi girdiğinizde kaç gr protein kaç gr carb aldığınızı net bir şekilde görüp hataları düzeltiyorsunuz.Tariflerinizi takip ediyor olacağım :)
Zira ben ortaya karışık birşeyler yapıyor olsamda diyet anlamında ; geçdiğimiz gün sadece protein diyetiyle 5 günde 2,700 gr verdim.. Karbonhidrat diyeti, sizin dediğiniz Lowcarb diyeti ile fazla karbonhidrat almamaya çalışıyorum.. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl sonuçlar alıcaz, sizi takipdeyim :))
Sağol tatlım bir deneyim bakalım ben pek öyle sıkıya gelemem gr falan ölçme işerine, karbon değerlerini az çok biliyorum besinlerin, ama genede bakiim pratik bir programsa neden olmasın canım :)Harikasınız :) Eminim devamı da gelecektir.Myfitnespal uygulamasını şiddetle öneririm, yediklerinizi girdiğinizde kaç gr protein kaç gr cafb aldığınızı net bir şekilde görüp hataları düzeltiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?