Aaa ne müthiş tarif bu şekerim süpersin canım ya gerçekden ..İlk oopsie denememi yaptım.Hata yaptığım için kabarmadı.Oopsie düşük karb diyetlerinde ekmek niyetine kullanılıyor.
2 yumurta,100 gr beyaz krem peynir(labne, ricotta, lor, pınar beyaz vb) , 1 çimdik tuz ve bazıları yarım paket kabarma tozu da koyuyor, bazısı koymuyor, ben koydum yine kabarmadı ama benim suçumdu.Şöyle ki:
Beyazları kaskatı krema olana kadar çırpıyoruz tuzla, kalan malzemeyi ayrı kapta blenderdan geçiriyoruz.Sonra karışımı beyaza kaşık kaşık alarak yavaşça yediriyoruz, ama ben naptım, mixerle daldım karıştırma işine ve köpük söndü.Dolayısıyla oopsie lerim kabarmadı, ben de onları pizzaya çevirdim :)n
Oopsie olsaydı ekmek yerine mi yiyecekdin tatlım??İlk oopsie denememi yaptım.Hata yaptığım için kabarmadı.Oopsie düşük karb diyetlerinde ekmek niyetine kullanılıyor.
2 yumurta,100 gr beyaz krem peynir(labne, ricotta, lor, pınar beyaz vb) , 1 çimdik tuz ve bazıları yarım paket kabarma tozu da koyuyor, bazısı koymuyor, ben koydum yine kabarmadı ama benim suçumdu.Şöyle ki:
Beyazları kaskatı krema olana kadar çırpıyoruz tuzla, kalan malzemeyi ayrı kapta blenderdan geçiriyoruz.Sonra karışımı beyaza kaşık kaşık alarak yavaşça yediriyoruz, ama ben naptım, mixerle daldım karıştırma işine ve köpük söndü.Dolayısıyla oopsie lerim kabarmadı, ben de onları pizzaya çevirdim :)n
Ben genelde sade kahve içmeyi seviyorum tatlım :) afiyet olsunkahveyi sütlü seviyor olduğumdan sütten aldığım carb yüksekti.Alternatif aradığımda süte tereyağ katanlar olduğunu gördüm ama cezbetmedi beni tabii ki :) Bugün kremalı mantar sosu yaparken deniim dedim ve süt yerine krema koydum kahveme, sütten daha güzel oldu, karb ı daha düşük ve yağı daha yüksek, evde krema oldukça böyle içeceğim sanırım.
Oopsie olsaydı ekmek yerine mi yiyecekdin tatlım??
Bir de pizza yaparken malzemeleri alttaki pişince mi ilave ettin , alttaki kosmı fırında mı pişiriyorsun oopsi leri mesela tavada olur mu ??
Oo süper olmuş kuzum afiyet olsun, bende diyetteyken omleti öle pizza gibi yapıyorum ama bu ekmek gibi de kullanılıyor süper deneme istiyorum inş müsait bir zamanda bende :)Oopsieler kabarsaydı hamburger yapacaktım, kabarmayınca pizza oldutabanlar pişmeye yakın kabarmasından ümidi kesip malzemeleri ilave ettim, son 5 dk yı beraber piştiler.Güzel oldu beğendim, fındık lahmacun ebatında oldular.Fırında yaptım ama tavada da olur sanıyorum.
8 yumurta çok değil mi?Bugün bende sabah 3 yumurtadan omlet, 12 zeytin, kibrit kutusuna yakın tam yağlı peynir ve şekersiz çay
Akşam 18' de
5 yumurtadan ortaboy soğanlı omlet ve tuzsuz büyükçe bir bardak ayran içdim , müthiş tokum :))
Hayır canım hiç çok değil, Canan Karatay da günde 10 yumurtaya kadar yiyebilirsiniz diyor.8 yumurta çok değil mi?
Hayır canım hiç çok değil, Canan Karatay da günde 10 yumurtaya kadar yiyebilirsiniz diyor.
Dün aslında fazla abarttım o kadar yemezdim ama evde sebzem kalmamışsı normalde sebzeli omlet yapıyorum akşamları o zaman en fazla 3 yumurta kullanıyorum canım :))
Bu sabah düne göre -1,100 gitti. Dün ödem çok vardı onlarda gitti çok şükür :)
74,900 üm :) tabii sporumunda etkisi büyük, hergün Insanity yapıyorum, epey kalori yakıyorum :)
Merak edip baktım, Insanity Jillian ın değilmiş.O nasıl bişey öyle yaa :) İzlerken yoruldumOhhh gitsin kilolar :))) Insanity dediğin Jillian Michaels programı değil mi? Ben de 'shred it with weights' başladım. 3 gündür yapıyorum.Bu programı sevdim, sıkılınca diğerlerini denerim diyorum.Adından anlaşıldığı üzere ağırlıkla yapılıyor, kardio+dayanıklılık birarada, kettlebell swingler squatlar filan.Insanity nasıl? Başka programlarını da denedin mi?
Evet tatlım tam çılgın bir program, adı da insanüstü demek zaten, çalıştırıcısı Schaun T' çok enerjik ve süper gaz veriyor adama :)Merak edip baktım, Insanity Jillian ın değilmiş.O nasıl bişey öyle yaa :) İzlerken yoruldumYapabilene bravo, bana çok çılgın geldi :)
Gayet güzel bir menü, ayy dut canım çekdi :)) afiyet olsun canım..37 gr carb gayet güzel, kilolar gidiyor mu :) ??Eki Görüntüle 1834059
Sabah: 5 fındık 4 badem 1 ceviz, dil peyniri, salatalık
Öğlen: ton balıklı zeytinyağlı salata
Akşam:mantarlı tavuk sote, pırasa
Aralarda 2 kremalı kahve, dutla blenderdan geçmiş ricotta peyniri yedim.
1 pors daha kuruyemiş ve 5 çilek-4 erik-7-8 tane kırmızı dut yiyeceğim.
Bugünü toplam 1282 kcal ve toplam 37gr carb ile kapatacağım.
Bir ay oldu sanırım başlayalı, 5 kg gitti.Birkaç gündür birkaçyüz gr aşağı yukarı oynadı, belirgin bir kayıp yok son günlerde, ama biliyorum ki ben yolumdan şaşmazsam eninde sonunda gidecek :) Bir de tuvalete çıkamıyorum, o yüzden de kaybı göremediğimi sanıyorum.Psyllium husks fiber aldım bu sebeple, umarım düzenler.Sende böyle bir sıkıntı oldu mu, bu konuda tavsiyen var mı bana?Gayet güzel bir menü, ayy dut canım çekdi :)) afiyet olsun canım..37 gr carb gayet güzel, kilolar gidiyor mu :) ??
Canım yeni başladım daha 3 gün yaptım, bugün 4 olacak.Jillian ın hangi programlarını önerirsin, body revolution ı yaptın mı?Evet tatlım tam çılgın bir program, adı da insanüstü demek zaten, çalıştırıcısı Schaun T' çok enerjik ve süper gaz veriyor adama :)
Ben 6 aydır spor yapıyorum sürekli
Jillian serilerini nerdeyse bitirdim
Kondüsyonum epey arttı bu arada sonrasında ;
Insanity Max30 2 aylık programı bitirdim
Şimdide ınsanity 2 aylık programın 2. Haftasındayım , bugün çok yorgun olmama rağmen inş yapacağım :)
Senin çalıştığın programı yapmadım ama görmüşdüm, Jillde harika bir koç ve programları çok etkili canım.. Sen ne zamandır spor yapıyorsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?