Eki Görüntüle 1837997
Aynı burçdanız haa :))
Bende doğru değil diye hiç bakmıyorum yağ kas ölçümlerine bi bakayım bakalım bir süre takip edeyim değişim olacak mı .. Bir ara ha bire aynı rakamları gösteriyordu da hadi beee demişdim :)
Bugün karnabahar kısır yaptım :) uzun zamandır dolabımda duruyordu, birazı neredeyse bozulacakmış kesip attım .. Çiçeklerini bıçakla incecik doğradım miktar fazla olmadı ama bol salata ve baharatlarla kosırdan farksızdı canım.. Kısır hastasıyım ben ama bulgur bende 1,5 2 kilo şişlik yapıyor.. O yüzden iyi oldu denemem .. Resmini de paylaşayım :)
Hem boydaş hem burçdaş çıktık :)
Eski yüzdelerini hatırlıyorsan bu kadar diyet ve spordan sonra mutlaka farkı görürsün diye düşünüyorum tartıda.
Eline sağlık canım kısır nefis görünüyor.Ben de bayılırım kısıra.Migros ta karnabahar yoktu gittiğimde, olsa denerdim.Yaz geldi diye bitiyor mu acaba zamanı.Karnabahar püresi yapmıştım bir defa, o da güzeldi, karnabaharları haşlayıp tereyağ ve eritme peynir (ja nın schmelzkase chester ını kullanmıştım) ile belderdan geçirip tuz karabiber eklemiştim.Karnabahar bulabiliyorsan onu da deneyebilirsin.Bulabilsem karnabahar pizzası da denemek istiyordum, nette tarifini bulabilirsin.
Bu sabah itibarıyla tartı 71.2 gösteriyor :) Dün sonunda wc ye çıkabildim, karnım da ağrımadı ilacı tek yutunca. Ama ilacı aldıktan 20 saat sonra fln çıkabildim anca.
Ayy şu 60lı kiloları bir görebilsem :)