Ketum olabilmek

Dilaraj

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
52
14
3
32
Merhaba arkadaşlar :)
Ben kendimi bildim bileli ilişkiler konusunda garip bir durum yaşıyorum, diyelim biri benden hoşlanıyor onu fark ediyorum( zaten 2 kişiden hoşlandım tüm hayatım boyunca), bir kız arkadaşımla paylaşıyorum, sonra ne oluyorsa herşey tepetaklak oluyor, 2 dir böyle oldu, zaten burada konusunu açmak yasaktır nazarın vs ama bıktım artık, kimseye anlatmasam da içimde patlar, nasıl ketum olmayı beceriyorsunuz sevindirik olunca ...

Oluyorum ama elimde değil onu da görüyorlar :) Ketum olanları merak ettim napıyorsunuz nasıl susturuyorsunuz kendinizi ?

Vay vay vay kimse ilişki yaşamıyor sizden başka nazar falan
Konuşmayacağım ketum olacağım diyorum ama olmuyor dayanamıyorum
İlk cümlenizi anlamadım ya da anlamak istemedim, öyle bişi mi dedim ayrıca hele bu devirde çıkarlar için ilişki çokken hele aç kadınlar para için erkeklere koşarken iki birbirini seven insanın birlikte olması genelde nadir durum...

Aç kadınlar terimini hiç beğenmedim ne demek bu
Sizin ilişkinizi aç kadınlar mı bitiriyor
Bence aç kadınlardan çok ilişki yaşayacağınız adamı iyi seçin

Aç kadın nasıl da talihsiz bir tanımlama...
Belki de patavatsızlık sebebiyle sizden uzaklaşıyorlardır olamaz mı ?

Valla ben denedim olunmuyor :)) başımads neler geldi neler. O değil içimden geçinide lap diye söylüyorum alıncak mı kırılcakmı yok anasını satim yada mal sanıyorlardır beni.. üf şöyle her derdni içine atan biri olaydım sanırım hayatım huzurlu geçerdi.

Yok be o zaman da çürürdük

Yalancı gibi değil de ama paylaşmayı seviyorum ve ben de senin gibi çok aradım çaresini ama en sonunda kendimi böyle sevdim

A
Mesela benim yüzümde güller açıyor, fark ediliyor, ne var diye sorduklarında yok bişi deyince kendimi yalancı gibi hissediyorum...

Oluyorum ama elimde değil onu da görüyorlar :) Ketum olanları merak ettim napıyorsunuz nasıl susturuyorsunuz kendinizi ?
Ben arkadaşlarımla paylaşmam ama iş bozulduktan sonra o şahsa ait kufurlerimi paylaşırim:) Bu konuda nazara inanmam ama negatif enerji baska bi şeydir.

Ben burada da okudum da, millet araba alacağı zamanı , terfi aldığını, evleneceğini en yakınına dahi son anda söylüyormuş artık...

Ben arkadaşlarımla paylaşmam ama iş bozulduktan sonra o şahsa ait kufurlerimi paylaşırim:) Bu konuda nazara inanmam ama negatif enerji baska bi şeydir.
Anlatmamak lazım da işte bir yere yazacağım günlük gibi o yöntemi tuttum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…