İlk cümlenizi anlamadım ya da anlamak istemedim, öyle bişi mi dedim ayrıcaVay vay vay kimse ilişki yaşamıyor sizden başka nazar falan
Konuşmayacağım ketum olacağım diyorum ama olmuyor dayanamıyorum
Anlatmayınca da biri sorunca mesela, kendimi yalancı gibi hissediyorum...Ay benim de başım belada aynı şey en saklım düğün yerindedir ama ne yaptım konuşmayu seviyorum
Aç kadınlar terimini hiç beğenmedim ne demek buİlk cümlenizi anlamadım ya da anlamak istemedim, öyle bişi mi dedim ayrıcahele bu devirde çıkarlar için ilişki çokken hele aç kadınlar para için erkeklere koşarken iki birbirini seven insanın birlikte olması genelde nadir durum...
İlk cümlenizi anlamadım ya da anlamak istemedim, öyle bişi mi dedim ayrıcahele bu devirde çıkarlar için ilişki çokken hele aç kadınlar para için erkeklere koşarken iki birbirini seven insanın birlikte olması genelde nadir durum...
Yalancı gibi değil de ama paylaşmayı seviyorum ve ben de senin gibi çok aradım çaresini ama en sonunda kendimi böyle sevdimAnlatmayınca da biri sorunca mesela, kendimi yalancı gibi hissediyorum...
Günlük iyi fikir ya kesinlikle faydalı olur, teşekkür ederim güzel niyetli yorumunuza :)Çok sevindirik olunca baskasina anlatmak yerine kendine anlat; günlük yaz
Yok be o zaman da çürürdükValla ben denedim olunmuyor :)) başımads neler geldi neler. O değil içimden geçinide lap diye söylüyorumalıncak mı kırılcakmı yok anasını satim yada mal sanıyorlardır beni.. üf şöyle her derdni içine atan biri olaydım sanırım hayatım huzurlu geçerdi.
Mesela benim yüzümde güller açıyor, fark ediliyor, ne var diye sorduklarında yok bişi deyince kendimi yalancı gibi hissediyorum...Yalancı gibi değil de ama paylaşmayı seviyorum ve ben de senin gibi çok aradım çaresini ama en sonunda kendimi böyle sevdim
A
Ben arkadaşlarımla paylaşmam ama iş bozulduktan sonra o şahsa ait kufurlerimi paylaşırim:) Bu konuda nazara inanmam ama negatif enerji baska bi şeydir.Oluyorum ama elimde değil onu da görüyorlar :) Ketum olanları merak ettim napıyorsunuz nasıl susturuyorsunuz kendinizi ?
Ben burada da okudum da, millet araba alacağı zamanı , terfi aldığını, evleneceğini en yakınına dahi son anda söylüyormuş artık...Valla ben denedim olunmuyor :)) başımads neler geldi neler. O değil içimden geçinide lap diye söylüyorumalıncak mı kırılcakmı yok anasını satim yada mal sanıyorlardır beni.. üf şöyle her derdni içine atan biri olaydım sanırım hayatım huzurlu geçerdi.
Anlatmamak lazım da işte bir yere yazacağım günlük gibi o yöntemi tuttum ben...Ben arkadaşlarımla paylaşmam ama iş bozulduktan sonra o şahsa ait kufurlerimi paylaşırim:) Bu konuda nazara inanmam ama negatif enerji baska bi şeydir.
Mesela benim yüzümde güller açıyor, fark ediliyor, ne var diye sorduklarında yok bişi deyince kendimi yalancı gibi hissediyorum...[/QUOTEBilemedim ama yaş kaç merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?