Keyifle Kahve Falına Bakılir...

Bazı sorunlar ve beklentiler iiçindeyim o yüzden falımı merak edıyorum

SANIRIM BAZI ARKADASLAR YANLIS ANLAMIS FALA BAKACAGIM ZAMAN SESLENIYORUM VE ILK 3 KISIYE BAKIYORUM FOTO ATANLARA SESLENIYORUM ÖNCE SIRAYA GIR.ENIZ LAZIM CANCAGIZLARIM...
Bu arada instagramda kurduğum için ayrı bir yoğunluğum var çancağızlarım ondan 3 ki si ile sınırlı zaten...

Arkadaşlar balığım ile ilgili bir sorun yaşıyorum o iyi olsun da biraz kafam rahat olsun fal işi yoğunlaşma iai biliyorsunuz kafam öndeyken bakamam sizi de kandırmak istemem yazıp çizmek kolay yoksa ...

Arkadaşlar balığım ile ilgili bir sorun yaşıyorum o iyi olsun da biraz kafam rahat olsun fal işi yoğunlaşma iai biliyorsunuz kafam öndeyken bakamam sizi de kandırmak istemem yazıp çizmek kolay yoksa ...
Geçmiş olsun miniğe
Umarım kendine gelir

Evet dün 3 kişi vardı bunlardan biride bendim içtim kapattım çektim fotoları baktım yoksun bende sildim artik. Gercekten bakacaksanız bence önce dün sırada olanlara bakmanız lazım. Sırayla dıyosunzda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…