- Konu Sahibi Portakalcicegimm
-
Mesaj yazdığımız alanın ustünde şekiller var orada emojinin yanındaki yere tıklayın ordan yükleyin resimleriniziDünden ben demiştim yarın bende atarım diye lakin nereden resim atacagimi beceremiyorum☹
Yapıyorum olmuyorMesaj yazdığımız alanın ustünde şekiller var orada emojinin yanındaki yere tıklayın ordan yükleyin resimlerinizi
Olması lazım ama altta dosya ekle yazıyor ordanda yukleyebilirsinizYapıyorum olmuyor
Ben ozeĺden resimleri attim nezaman bakicaksinAslında cooook eskiden beri bakıyordum ama profesyonel olarak tekrardan yeni başladım...yeni ınstagram falan açtım burada da böyle bir topik açmak istedim...
Hayır sadece takıp beğeni ve etiketleme karşılığındaİnstada ücretli mi yapıyorsun bakım?
Bana nezaman bakicaksinHayır sadece takıp beğeni ve etiketleme karşılığında
Aynn ama ben resim gönderemiyorumHayır sadece takıp beğeni ve etiketleme karşılığında
Camcazimm burda müsait olduğum zamanlar sesleniyorum yazan ilk 3 kişiye bakıyorum...Bende istiyorum Lütfennn gondermistim özelden
Ama dün ben söz aldım sanırımCamcazimm burda müsait olduğum zamanlar sesleniyorum yazan ilk 3 kişiye bakıyorum...
Maalsef yoğunluğum sebebi ile her gönderene bakamıyorum
Vaktim olsa da bakabilsem keşke...
Gerçekten ben bilmiyorum burd nasıl oluyor ..Yok maalesef yapamıyorum resim yukleyemiyorum URL adresi istiyor oraya ne yazmam lazim
Suan cevrimicisin bak hadiCamcazimm burda müsait olduğum zamanlar sesleniyorum yazan ilk 3 kişiye bakıyorum...
Tamam cnmGerçekten ben bilmiyorum burd nasıl oluyor ..
Bana nezaman bakicaksin
Banada nasıl resim paylastiginiizi analtirmisin senden rica etsemSuan cevrimicisin bak hadi
Anladım canım o zaman musait olduğun zabani yakalArım inşallahCamcazimm burda müsait olduğum zamanlar sesleniyorum yazan ilk 3 kişiye bakıyorum...
Konu sahibinin profiline girip özel mesaj kısmını acip orda dosya ekle yazar ordan gondercenBanada nasıl resim paylastiginiizi analtirmisin senden rica etsem
Dosya ekleye ne yazacağım yazmadigim şey kalmadıKonu sahibinin profiline girip özel mesaj kısmını acip orda dosya ekle yazar ordan gondercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?