- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Portakalcicegimm
-
Resim gönderen ordanDosya ekleye ne yazacağım yazmadigim şey kalmadı
Maalesef beceremedimResim gönderen ordan
Önceden resim atanlara baksın bence ilk önce yoksa haksızlık oluyorAma bu böyke çok zor senin müsait zananına denk gelebilmek, o an yakalayan baktırıyo
Bana da baksanızCamcazimm burda müsait olduğum zamanlar sesleniyorum yazan ilk 3 kişiye bakıyorum...
Maalsef yoğunluğum sebebi ile her gönderene bakamıyorum
Vaktim olsa da bakabilsem keşke...
@sizinfalci cancazımPortakalcicegim Instagram hesabiniz tam olarak nasıl geçiyor bulamadım sizi Instagram'da .
Üzgünüm bakamıyorum yaGirdigin zamanlari yakalayamiyoruz ki valla falim bayatlicak artik
Üzgünün ama öyle yapabileceğim bir şey yok...Ama bu böyke çok zor senin müsait zananına denk gelebilmek, o an yakalayan baktırıyo
Yok cancazim...Şu anda sıra oluşturacak mısınız:)
Ayy cancazimm yaa herkese bakabilsem keşke...Bana da baksanızÖzel mesaj attım, benim için çok önemli...
Oyy afiyet olsun kuzuya:))Yok cancazim...
Kızımla ilgileniyorum si,e sadece seslenmek istedim..
Hatta anne anne diyip duruyor mama istiyormuş
Bugün zaten açmayacağım ... Arada girip bakıyorum ama. Uzun süre duramıyorum malum yaz ve çok fazla evde geçirilmiyor zaman bugün de dışarda olacağımdan kabul etkiden ama bu öneriyi düşünebiliriz... Ya da daha komplike bir şey bilemedimYeni fal kabul etmeyin gonderenlere bakın belli bir süreye kadar.ondan sonra yenileri alırsınız başka care yok gibi.bekleyenlere haksızlık etmemiş olursunuz bence
Teşekkür ederiz teyzesiOyy afiyet olsun kuzuya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?