Keyifle Kahve Falına Bakılir...

Portakalcicegim Instagram hesabiniz tam olarak nasıl geçiyor bulamadım sizi Instagram'da .

Camcazimm burda müsait olduğum zamanlar sesleniyorum yazan ilk 3 kişiye bakıyorum...
Maalsef yoğunluğum sebebi ile her gönderene bakamıyorum
Vaktim olsa da bakabilsem keşke...
Bana da baksanız Özel mesaj attım, benim için çok önemli...

Herkese keyifli bir gün diliyorum öncelikle...
Sevgili arkadaşlar sürekli mesaj geliyor sanırım sistemi anlatamadım ben bir türlü
Tekrardan aciklama tapma ihtiyaci duydum cunki mesajlar sldi basini gidiyor....herkese bakmıyorum bakamıyorum çünkü yoğunluğum çok fazla ...
1. Anneyim
2.Ev hanımıyım
3.Eşim
4. İnstagram hesabim var ve orada takıpcilerim var onlara bakıyorum
Buraya da geri kalan zamanimda müsait olduğum anlar girip sadece 3 kişiye ve ilk yazan 3 arkadaşa bakabiliyorum...
Kimse darilmasin ama mesajlar atmaniz bir anlam ifade etmiyorum bu sebeple bakamıyorum çünkü
Anlayışınız için teşekkür ederim ...
Burada yazılanlara ce ap veriyorum ama özel mesajlara pek dönme fırsatım hiç olmuyor söylemek isterim ...

Yeni fal kabul etmeyin gonderenlere bakın belli bir süreye kadar.ondan sonra yenileri alırsınız başka care yok gibi.bekleyenlere haksızlık etmemiş olursunuz bence
Bugün zaten açmayacağım ... Arada girip bakıyorum ama. Uzun süre duramıyorum malum yaz ve çok fazla evde geçirilmiyor zaman bugün de dışarda olacağımdan kabul etkiden ama bu öneriyi düşünebiliriz... Ya da daha komplike bir şey bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…