- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Bunlar kocamin ailesine ve kendisine bi ders mi Allah tarafından ve bu durumlardan dolayı kocamdan sogudumanlattıklarınızda kafanızı karıştıran nedir?
Allah kocanın ailesine ders vermek için ishal salgını göndermiş bütün ülke kırılıyor. Neyse ki veba falan göndermedi kocana ders içinBunlar kocamin ailesine ve kendisine bi ders mi Allah tarafından ve bu durumlardan dolayı kocamdan sogudum
Çok basit çözümü..Merhaba arkadaşlar sorunlarım var
kocamla akşamları iletişim kuramıyorum
telefonla oynuyor
annesinin ağzına bakıyor
ailesi yüzünden sürekli tartışiyoruz
Annem gülden dolayı bakmicam onlara gitmicem hiç bir şeylerini istemiyorum diyip duruyor
Ailesi dolduruyor
Beni istemiyor sevmiyorlar ailesi
2 yıl boyunca kaynanam annemi ve beni sürekli aradı 3 üncü kişi olarak iliskimizdeki sorunara müdahale etti şimdi ise kocamla bir yere gitmek istemiyorum onun ailesine de gitmek istemiyorum 1 bebeğimiz var
Nsil cikcam bu durumdan kocamin ailesi yüzünden kocamdan nefret ediyorum beraber bi aktivitemiz yok
O kadar bakmicam annen gile derken 1 haftadır kocamda ve ailesinde isal kısma var alayinda 1 haftadır kocam hasta 1 gece hastanede kaldı ve benim ailem baktı gelince napcam ben
Ama kocamda bağırsak enfeksiyonu çıktıAllah kocanın ailesine ders vermek için ishal salgını göndermiş bütün ülke kırılıyor. Neyse ki veba falan göndermedi kocana ders için
Ben annem gile yakınım kayinvaldem gile 20 dakika uzaklıktaÇok basit çözümü..
Onlardan uzak olan bir yere taşınmanız...
Hangi durumlardan dolayı kocanızdan soğudunuz ? Cümleleri "ve" bağlacıyla bağlayınca, kocanızdan soğuma nedeniniz ishal olması ve kusması gibi anlaşılıyor.Bunlar kocamin ailesine ve kendisine bi ders mi Allah tarafından ve bu durumlardan dolayı kocamdan sogudum
Gerekirse başka şehire taşınınBen annem gile yakınım kayinvaldem gile 20 dakika uzaklıkta
Annem gile 5 dakikalık mesafeyim ama kocamim ailesini aramıyorum gitmiyorum
4 gündür hasta olmamın nedeni konu sahibinin kocası ailesiymiş meğersemAllah kocanın ailesine ders vermek için ishal salgını göndermiş bütün ülke kırılıyor. Neyse ki veba falan göndermedi kocana ders için
ÝBen annem gile yakınım kayinvaldem gile 20 dakika uzaklıkta
Annem gile 5 dakikalık mesafeyim ama kocamim ailesini aramıyorum gitmiyorum
Hayir kocam surekli ailesini savunuyor benim aileme hasta vs olunca bakmicam sen gitceksin bakcaksin vs diyip duruyor ve kendi hastalandı annem gil gitti bakti hastaneye artık kocamla bir yere gitmiyoruz beraber o kendi geziyor ben kendim geziyorum eve gelincede fazla konuşmuyorHangi durumlardan dolayı kocanızdan soğudunuz ? Cümleleri "ve" bağlacıyla bağlayınca, kocanızdan soğuma nedeniniz ishal olması ve kusması gibi anlaşılıyor.
Allah allah çok ilginç. Dünyada bağırsak enfeksiyonu geçiren ilk insan kocanız sanırım. Allahın sopası yok işteAma kocamda bağırsak enfeksiyonu çıktı
Ben tek çocuğum gidemem ailemin benden başka cocugu yokGerekirse başka şehire taşının
Kocayı ve ailesini bulup hemen ortadan kaldırmalıyız. Bir halk sağlığı sorunu bu4 gündür hasta olmamın nedeni konu sahibinin kocası ailesiymiş meğersem
BoşanBen tek çocuğum gidemem ailemin benden başka cocugu yok
Bu evlilik degil kiÝ
Hayir kocam surekli ailesini savunuyor benim aileme hasta vs olunca bakmicam sen gitceksin bakcaksin vs diyip duruyor ve kendi hastalandı annem gil gitti bakti hastaneye artık kocamla bir yere gitmiyoruz beraber o kendi geziyor ben kendim geziyorum eve gelincede fazla konuşmuyor
Hayir kocam surekli ailesini savunuyor benim aileme hasta vs olunca bakmicam sen gitceksin bakcaksin vs diyip duruyor ve kendi hastalandı annem gil gitti bakti hastaneye artık kocamla bir yere gitmiyoruz beraber o kendi geziyor ben kendim geziyorum eve gelincede fazla konuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?