ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

Miryem

Süüüüpriz bebiş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.311
6
116
İstanbul
kayınvalidem memleketten geldi dün akşam annemler bizdeler bir sürü misafir dayımlar amcalar falan o ara şakalaşırken eşim bana ne getirdin annenin evinden dedi (evde kaşıktan buz dolabına kadar her şeyi ben yaptım eşim askerden geldi düğünümüz oldu pek bir katkısı olamadı) kayınvalidem o arada lafa atladı iki terazi bir arazi sen ne getirdin bir kırık anten o an evde bir seszizlik hemen eşim konuyu değiştirdi sonra annesini mutfağa çekti kadın demesinmi yabancımı var?bu kişiliksiz kadına ne demeli?

(kırık anten derken eşimin spermleri düşük ameliyat oldu onu ifade etmek istiyor)

ayrıca gece yatak odamıza girdi e havalar sıcak malum cam acık kısacık gecelik giymişim kadın pikeyi çekti üzerimden oğlunu iyice sarmaladı çıktı odadan şok oldum hemen kalktım kapıyı kilitledim sabahda demesinmi oğluuum:ecrin_bebek:iyi uyudunmu töbe töbe

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok: :1shok: :1shok:
nasıl odaya girer yaaa yuh artık
bi de bezleseymiş bari oğlunu

oda ne ya kadındakı edepsizliğe bak sen :bbo:
tuhaf bu ınsanlar ya gece neden gelıokı ne gormek ıstyo densiz şey
sende kaynanacgım sız nasıl uyudnz deseydın yasakkelime

oda ne ya kadındakı edepsizliğe bak sen :bbo:
tuhaf bu ınsanlar ya gece neden gelıokı ne gormek ıstyo densiz şey
sende kaynanacgım sız nasıl uyudnz deseydın yasakkelime

anne sen gece evin için gezinip durdun yatak rahatsızmıydı dedim İstanbulun havası bana dokunuyor dedi

şaka gibi lafı tam bu konuya uyuyo:1shok:
evlenirkenki eşyalar konusunda tipik olabilir ama yatak odasına girip oğlunun üstünü örtmesi enteresan
ne işin var anne burda deseydin ya arkadaşım:1shok:

iki terazi bir arazi sen ne getirdin bir kırık anten ?
Kötü birşeymiki bu?
Betimlemeyide anlıyamadım..
Ama gece yatak odanıza girmesi Terbiyesizlik.Kapınızı Kilitleyin..

:1shok:

o ne bee..

bu erkek anneleri ne zaman seviyeyi koruyabilecekler acaba

eşinize söyleyin annesiyle uygun bir dille konuşsun...

kayınvalidem memleketten geldi dün akşam annemler bizdeler bir sürü misafir dayımlar amcalar falan o ara şakalaşırken eşim bana ne getirdin annenin evinden dedi (evde kaşıktan buz dolabına kadar her şeyi ben yaptım eşim askerden geldi düğünümüz oldu pek bir katkısı olamadı) kayınvalidem o arada lafa atladı iki terazi bir arazi sen ne getirdin bir kırık anten o an evde bir seszizlik hemen eşim konuyu değiştirdi sonra annesini mutfağa çekti kadın demesinmi yabancımı var?bu kişiliksiz kadına ne demeli?

(kırık anten derken eşimin spermleri düşük ameliyat oldu onu ifade etmek istiyor)

ayrıca gece yatak odamıza girdi e havalar sıcak malum cam acık kısacık gecelik giymişim kadın pikeyi çekti üzerimden oğlunu iyice sarmaladı çıktı odadan şok oldum hemen kalktım kapıyı kilitledim sabahda demesinmi oğluuum:ecrin_bebek:iyi uyudunmu töbe töbe
:

hönk. nasıl yani. siz yatarken yatağa yanınıza gelip oğlunumu örttü. hemde sizin üstünüzdekini. alıp,..yuhhhh.
benimannem bir melek dizisi gerçekleri yansıtıyormuş demek. :1shok::1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
iki terazi bir arazi sen ne getirdin bir kırık anten ?
Kötü birşeymiki bu?
Betimlemeyide anlıyamadım..
Ama gece yatak odanıza girmesi Terbiyesizlik.Kapınızı Kilitleyin..

terazi derken benim göğüslerimi kastediyor kırık antende eşimim malum yerini

bence sen kapıyı gece gündüz kilitle, söylediğin gibi bi insansa gündüzde odaya girmek isteyecektir, kilitli olduğunu görünce illaki bunu dile getirir, sende özelimiz olduğu için 3. şahısların girmesini istemiyorum dersin, eee herhalde anlar o zaman hatasını

senin ki yine iyiymiş benim kayınvalide hanım bana ilk evlendiğimiz gece "aman ..... dikkat et ne olur oğlumun kolu molu çıkar" demişti. ne yapacaksak oğluna zaten aynı evde oturuyorduk 1 hafta ilk evlendiğim zaman bıraktı onu da tembihleye tembihleye. oğlunun kolunu çıkarakmışım..... neyse başbaşa bıraktım onları...

ha bir de sabahları gözümü açtığım da eşimle aramda eşime masaj yapan bir kaynana görmüşlüğümde vardır.

senin ki yine iyiymiş benim kayınvalide hanım bana ilk evlendiğimiz gece "aman ..... dikkat et ne olur oğlumun kolu molu çıkar" demişti. ne yapacaksak oğluna zaten aynı evde oturuyorduk 1 hafta ilk evlendiğim zaman bıraktı onu da tembihleye tembihleye. oğlunun kolunu çıkarakmışım..... neyse başbaşa bıraktım onları...

demekki böyle kendini bilmez insanlar çok

bu durumda arazinin ne olduğunu sormak dahi istemiyorum. :bbo:

:roflol::roflol:

ya kadın densizmiş.
senin yerinde olsam salağa yatar iki terazi ne, ne anteni anlamadım ki ben derdim.
hangi arazi derdim..
üstümdeki pikeyi de çekince arazi kontrolüna mi bakacaktın derdim..

Back
X