ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

annesinin yemeklerini özlemiş:mymeka:
sanki evde yemek pişmiyor aç kalmış gibi konuşuyor

:1shok:nasıl yaaa yemek içinmi geliyor bu kadın şimdi.yaa bu kocalar adamı rezil eder:mymeka:Çok üzgünüm çoookmadem çok seviyomuş evlenmeseymiş hep anası yapsın yemeklerini.ayyy çok sinirlendim.ben olsaydım ortalığı yıkardım

yeni evlenen bir karı koca her akşam yemeklerinde takışırlarmış evin hanımı eşi çok sevdiği için her gün pilav yapar emek zahmet tam güzelce tutturur pilavı sofraya getitir kocası da yerken derki ahhhhhh anamın pilavı ah anamın pilavı. kadın ertesi günü daha da özenle yapar adam gene ah anamın pilavı ah anamın pilavı kadın her gün böyle en iyisini yapıyım diye uğraşırken bir gün pilavı yakar tam da yemek vaktidir ve utana sıkıla sofraya getirir. adam yine pilavdan bi kaşık alır ve derki işte tam anamın pilavı gibi çok güzel :)))

BANA BUNU KAYNANAM ANLATMISTI :)

yeni evlenen bir karı koca her akşam yemeklerinde takışırlarmış evin hanımı eşi çok sevdiği için her gün pilav yapar emek zahmet tam güzelce tutturur pilavı sofraya getitir kocası da yerken derki ahhhhhh anamın pilavı ah anamın pilavı. kadın ertesi günü daha da özenle yapar adam gene ah anamın pilavı ah anamın pilavı kadın her gün böyle en iyisini yapıyım diye uğraşırken bir gün pilavı yakar tam da yemek vaktidir ve utana sıkıla sofraya getirir. adam yine pilavdan bi kaşık alır ve derki işte tam anamın pilavı gibi çok güzel :)))

:roflol:
ha işte tam benim eşimi tarif etmişsin

kapıyı kırarsa ne yaparım:sm_confused:

artık arkasına ne bulursan dayıcaksın masa sandalye sehpa koltuk falan
olmadı pencereden girmeye kalkarsa aynı şekilde pencereleride sağlamlaştır
baktın bacadan girmeye kalkıyo işte orda kesin sıkışır kalırdelikafadulden
sende hava çok soğudu deyip sobayı yaktın mı bu iş tamamdır:jeyyar:
kaynana pof diye havaya uçar gider :sm_cool:
bütün topik kurtuluruz mutlu sona.s.
yaşasın kötülük hahahakötükedihüso

güzlemiş hakkatten ayrıca bunu kaynanın anlatması ayrıca güzelkaydirigubbakcemile3

artık arkasına ne bulursan dayıcaksın masa sandalye sehpa koltuk falan
olmadı pencereden girmeye kalkarsa aynı şekilde pencereleride sağlamlaştır
baktın bacadan girmeye kalkıyo işte orda kesin sıkışır kalırdelikafadulden
sende hava çok soğudu deyip sobayı yaktın mı bu iş tamamdır:jeyyar:
kaynana pof diye havaya uçar gider :sm_cool:
bütün topik kurtuluruz mutlu sona.s.
yaşasın kötülük hahahakötükedihüso

kötükedihüso

Back
X