- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Merak ettim. maaşım bu, şu markayı da alıyim falan dediğin marka hangisi? English home zara falan deme bayıltma da beni.
yok değil şimdilik belli etmemek için elimden geleni yapıyorum teşekkürler yorumunuz içinBence bunun farkında olup öz eleştiri yapabilmeniz bile cahil biri olmadığınızı gösteriyor.
Belki bilinçaltınızda bu tarz şeyler yerleşmiştir önceden yaşadıklarınızdan dolayı. Bu hırsınızı törpülemek sizin elinizde. İnsanları kıracak boyutta değil sanırım?
Merak ettim. maaşım bu, şu markayı da alıyim falan dediğin marka hangisi? English home zara falan deme bayıltma da beni.
Bizim gelınımız aynen sizin gbihanımlar bu bir öz eleştiri yazısı gibi olacak. eminim sizlerinde zaman zaman böyle düşündüğünüz oluyordur. bazen özellikle eşimin ailesine karşı içten içten küçümseme onlara hava atma duyguları hissediyorum. şunuda alayımda kıskansınlar bunuda alayım havam olsun gibi iç konuşmalarım oluyo gün içinde. benim zaten maaşım var tabikide eşyam şu marka olacak gibi. bu kibir duygumu yenmeye çalışıyorum. dışarıdan nasıl görüyo onlar bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. bu duyguyu yenmek için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
teşekkür ederim cevabınız için insanız işte nefis terbiyesi yapmak gerekiyo. pek hoşlanmıyorum ailesinden gerçekten iğneliyorlar belkide bu yüzdenBu dıygunun kaynağını bulmaya çalışın. Karşı taraftan bi gıcıklık almadıkça bu duygu pek oluşmaz heleki sizin gibi özeleştiri yapabilen mantıklı birinde hiç oluşmaz belliki kötü biri değilsiniz. Demekki bi iğnelenme durumu var.
Mesela şu mu var siz yapmasanız onlar kemdilerini üstün görecekler gibi bi algınız mı var ezilme korkunuz mu var kendinizi dinleyin sorunun özünü bulun
Adı üzerinde kendi yorumunuz gibi özeleştiride bulunmuş ve takındığınız tavrın eleştrilecek tarafı olduğunun farkındasınız. farkındalığınız sizi zamanla frenleyecektir inş. gerekli övgü destek sözlü yakınlık vb yakınlaşmaları eşinizin ailesinden görmediğiniz için elinizde maddesel olan şeylerle övünme üstünlük çabası içine girmişsiniz. farkında biri olarak rahatsızlık duyup bunu törpülemeniz gerekiyor. kötü görünüyor.elki içinde 10 larca iyilik barındıran biriyken seytanın bile en sevdiği olduğu iddia edilen kibire tav oluyorsunuz. ayrıca size yapılan yorumları dikkatlice okuduğunuzda sizin gibi düşünmeyen sizin g,bi bakmayan insanların nasılda şaşahalandığını sırf sizin gibi kibirli olmadıkları için çok mükemmel olduklarını dolaylı olarak ifade ettiklerini okumuşsunuzdur. sizinde farkında olmadan başkalarına geçirdiğiniz duygu bu aslında. kibir insanın kalitesini bozan en kötü davranışları yaptırır insana. farkındasınız ama düzelecektir inşhanımlar bu bir öz eleştiri yazısı gibi olacak. eminim sizlerinde zaman zaman böyle düşündüğünüz oluyordur. bazen özellikle eşimin ailesine karşı içten içten küçümseme onlara hava atma duyguları hissediyorum. şunuda alayımda kıskansınlar bunuda alayım havam olsun gibi iç konuşmalarım oluyo gün içinde. benim zaten maaşım var tabikide eşyam şu marka olacak gibi. bu kibir duygumu yenmeye çalışıyorum. dışarıdan nasıl görüyo onlar bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. bu duyguyu yenmek için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Canım ama onu ilk derdi bilerek aldığım eşyaları bizimkilerin oraya göndertiyorum ki görümcem kıskançlıktan çatlasın fakir ezik şeyacaba sen bizim gelin misin
acaba sen bizim gelin misin
bana komık ve özentı gelıyorCanım ama onu ilk derdi bilerek aldığım eşyaları bizimkilerin oraya göndertiyorum ki görümcem kıskançlıktan çatlasın fakir ezik şey
Vallaha mi ayyy gorumceyide mi etiketlesek acabaDonusunboylemiolacakti kos ocak batiran gelini bulduk
Hala amsderdam gezilerine devam ediyormu gelin hanim
ediyor tabikiDonusunboylemiolacakti kos ocak batiran gelini bulduk
Hala amsderdam gezilerine devam ediyormu gelin hanim
Ne o çaycılığa mı başlayacakmış bu kadar çaydanlık toplamış allah allah.... Bir konunuzu okumuştum hatırlıyorum da yani sonradan görme evlenmeden maddi durumu kötü müydübana komık ve özentı gelıyor
çaydanlık aldı gecenlerde bizim şirkete yolladı
çelik caydanlık almıs
ıkı gun snr porselen caydanlık almıs
bu hafta da demliği cam olan bı caydanlık almıs
hergun bı kargo gelıyor artık fenalık geldı onun adına imza atıp teslım almaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?