- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değildoktor oldğuna emin mi o?
o zaman uzman olduğuna emin mi diyeyim ?Değil
Çünkü doktor değil
Psikolog
Kesinlikle haklısınBu yaptığının bilimle bağdaştığını düşünmüyorum. Bu verdiği tavsiyeyi herkes verir. Ki tavsiye de veremez. Psikolog altta yatan nedenleri bulmalı. Ve farkındalığınız için yardım etmeli. Bunun dışında kalan şeylerin bu işin özüyle ilgisi yok. @Astoria çok daha iyi bilir. Yanılıyorsam birde o izah etsin.
Yani yazdım ya, yaptığını söylediği anormal.o zaman uzman olduğuna emin mi diyeyim ?
Türkiye'de psikoloji çok suistimal edilen bir alan. Doğru düzgün yetkinliği olmayan insanlarda konuşuyor. Bir terapist bir programda şöyle demişti. Bir kadın arkadaşı boşanmakla alakali terapistte gitmiş. Terapist de ben senin kocanı tanıyorum. Kocan sıkıntılı bir adam boşan demiş. Programda ki terapistte bunu duyduktan sonra çok kızdığını söyledi. Görüş ya da fikir beyan edemez dedi.Kesinlikle haklısın
1 buçuk senedir
Psikolog, psiyatr, psikoterapi desteğini aynı anda alan olarak söylüyorum
Kesinlikle öyleTürkiye'de psikoloji çok suistimal edilen bir alan. Doğru düzgün yetkinliği olmayan insanlarda konuşuyor. Bir terapist bir programda şöyle demişti. Bir kadın arkadaşı boşanmakla alakali terapistte gitmiş. Terapist de ben senin kocanı tanıyorum. Kocan sıkıntılı bir adam boşan demiş. Programda ki terapistte bunu duyduktan sonra çok kızdığını söyledi. Görüş ya da fikir beyan edemez dedi.
astoria , psikolog bana ne derse onu yapıyorum. Hala kendi kararlarımı kendim veremiyorum. Başım çok sıkıştığında mail atıyorum ben çok zor durumdayım diye hemen bana ne yapacağımi söylüyor. Ben de onun dediğini yapıp hayatımı yoluna sokuyorum. Bazen çok zorlaniyorum.
Mesela haftaya cuma temizlikçi gelecek. Bana hic is yapmamami diğer odaya geçip ayaklarımı uzatıp kitap okumami söyledi. Şimdi bunu yapmak benim için çok zor. Kadın orda benim evimi temizleyecek çok zorlanacak ama ben ona cay bile dökmeyeceğim. Kendi çayını kendi demleyecek. Şimdiden kendimi hazırlıyorum elimi sürmeyeceğim hicbir işe. Hepsini kendi yapmalı diye. Sonuçta para ödüyorsun ve kendini ödüllendirmek için eve yardımcı alıyorsun o yüzden kendine eziyet edip kovasını değiştirme dedi.
Böyle işte[/QUOTE
Çok özür dileyerek burcunu merak ettim...biliyosaniz yukseleninizi...burc falan cok anladigimdan degil...sadece bu.kadar hassas, aşırı empati.kurabilen insan.evladınin burcu nedir...bir de ordan bakmak istedim.
Bir teyzem var yillarca cok.hassas bir insandi, şen sakrak.gozukur kimseyi incitmezdi...bir gun beyin kanamasi gecirdi...olumden dondu...çok sukur ayni E.Gündeş gibi bir araz birakmadi ama...gel gelelim belli yastan sonra huy degisti...bayiluyorum yeni model teyzeme...misal yullarca nasil icine artiysa...simdi bir oshbet esnasinda aykiri bir sey olsa, kafasina taksa pat diye sevmedigi insana veya takildigi konuya " ama sen de bi keresinde boyle demistin, hakkin yok, o iş öyle degil, hayir ben.öyle düsünmuyorum deyip yuzlerine vuruyo...atmayin.icinize...haaa be yapmiyomuyum...yapmamayi hep beraber ögrenicez.