- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
kibirlikten değil de çok sıkıcılar ya her şeyi hashtagliyolar bi de instagramda bisürü aynı tip foto falan hiçbirine bakmıyorum bile
O da bir şeymi. Benim arkadaş listemde oyun için eklediğim birkaç kişi vardı. Oyun için olduklarından profillerine giripte bakmıyordum. Birgün bir kızın paylaşımı duvarımda çıkmış. Aman Allah'ım kız tamponun içindeki adet kanının fotoğrafını çekip face koymuş ve adet kanlarıyla resimler yapmış onlarıda koymuş açık açıkta ne olduğunu yazmış. Yaptığı resimlere açık seçik küfürlü yorumlar falan yazmış. Hemen sildim kızı. Hastaydı kız sanırım.
O zaman tabak çanak kıralım haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım taktın sen de tabağıma çanağıma
sitede adım çıkıcak
O da bir şeymi. Benim arkadaş listemde oyun için eklediğim birkaç kişi vardı. Oyun için olduklarından profillerine giripte bakmıyordum. Birgün bir kızın paylaşımı duvarımda çıkmış. Aman Allah'ım kız tamponun içindeki adet kanının fotoğrafını çekip face koymuş ve adet kanlarıyla resimler yapmış onlarıda koymuş açık açıkta ne olduğunu yazmış. Yaptığı resimlere açık seçik küfürlü yorumlar falan yazmış. Hemen sildim kızı. Hastaydı kız sanırım.
Sti dendiğinde bekret just dendiğinde ise tabak çanak kırma eylemi geliyo
Bu arada ben hangi konudayım onu bile bilmiyorum şuan
sesli güldümaltıma yapıcam
ben de şimdi o da bir şey mi diyorum ve söylüyorum yahoo answersda bi kız adet kanını kavanozlarda biriktirdiğini ve çok fazla kavanoz olduğunu bu kanları ne yapması gerektiğini soruyordu almış tadına bakmış güzeldi bişey olur mu diyodu
altıma yapıcam
ben de şimdi o da bir şey mi diyorum ve söylüyorum yahoo answersda bi kız adet kanını kavanozlarda biriktirdiğini ve çok fazla kavanoz olduğunu bu kanları ne yapması gerektiğini soruyordu almış tadına bakmış güzeldi bişey olur mu diyodu
altıma yapıcam
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy midem kaldırmadı bunu ..
sesli güldüm
altıma yapıcam
adet kanıyla yapılabilecek 10 yaratıcı aktivite
ıyyyyy iğrenç yaaa ciddimisin sen
ben bir tane buldum gibievet ya keşke bulabilsem de göstersem
ben bir tane buldum gibi
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120311180658AAj0sYI
bu mu dediğin?
Ben de dün nette şuna rastladım bunu paylaşan kızın babası bu aradaEki Görüntüle 1097972
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?