bu zamana kadar bunu yaptım ama bir insan biraz yaşının insanı olur.biraz mütevazi olur birşeyi de bilmez.inan canım görüşme lafı bile geriyor.kişilik olarak çok zıttız,hiç sevmediğim özelliklere sahip.Canım tipik bir kayınvalide tipi.Biriyle evlenirken sadece onunla değil tüm ailesiylede evleniyorsun.Bence terbiyenden ve saygından asla vaz geçme.Duymamazlıktan gel canınıda sıkma.
Durum zor degıstırebılecegını pek sanmıyorum, cunku bu tıpler yumusak karnını anlayınca ustune ustune gıderler, kızdıgını, sınır oldugunu pek bellı etme. Esınede bısey dersen bu sefer o darılacak, kırılacak belkıde daha kotu olacak bı sure daha sabret yada esının bazı seylerı gormesını sagla...
canım evlenmeyi falan düşünmüyormu evlenip gitse sizlede uğraşmaktan vazgeçer
Biraz gaza getirseniz annecim yanlızlık zor v.s. gibi:26:
canım sana acıkca soyluyorum. buna cözüm bulamazsın eşinle aranı bozmadan.. eşinle aranı bozmayıda istemezsin eminim. onu öyle kabul edeceksın. sinirlenmişsin haklısında ama hiçbir çözümü yok inan. istediğin buldugun bütün çöüzmleri dene yinede olmaz. zamana bırakıp eşinin anlaması lazım bunu...
Ben tipik kayınvalıdeden öte tipik kayınvalıde dusmanı ön yargılı bir gelin goruyorum ksr bakmayın ..yada bakın önemlı değil.
Eşinizi seviyorsunuz , eşinizde sizi mutlu bir yuvanız var ara sıra hayatınıza gıren ve mudahelelerde bulunan bır kayınvalıdenız .. ve sız buna katlanamayıp sorun olarak goruyorsunuz
Hımm ne dıyelım Allah yardımcınız olsun.
en mantıklısı bu zamana kadar bu geldi canım...iyi giden bir evliliğim var bozulmasından korkuyorum zaten...ailem burada yaşamıyor,annem de pek sevmedi kendisini ama onlara da şikayet etmiyorum...çok sorunsuz gibi devam ediyoruz şimdilik...ben birgün bardağın taşıp gemileri yakmaktan korkuyorum.ama en büyük ilaç sabır sanırım...
çok teşekkürler canım moral vedin...bu aralar çok sıkıldım bunaldım yazmak istedim çok ayrıntılara girmeden yazdım...daha kötü şeylerde var dediğin gibi...zaman herşeyin ilacı olcak yine...başında nikahın var canım. aynı catı altında degılsın kayınvalıdenle dua et... daha kötü durumda olanlar var. hiç canını sıkma. sen eşinle kendıne bak.. aklına getırıpte üzme tatlı canını.. sen ve eşinden değerli kimse yok bu hayatta bunu düşün geriisi yalan de. seni ziyarete geldiğinde bile düşün bunları için rahatlar emin ol umrunda bile olmaz dedikleri.. allah daha cok mutluluk versın sana inşallah..
tatlım bu turden bendede var neslı tukenmedı bu turlerın ve bende cok kafama takan bır ınsanım ama o gulerek ıgnelıyor bende artık oyleyım aynen sıppp karsılık verıyorum sakayla ardından sahte bır kahkaha :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?