Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Tabiki canım kendin uygun olanı daha iyi bilirsin sonuçta senin çevren benimki sadece sen istiyorsun diye bir fikirdi.
Benim bir kızım var herşey doğal yollarla oldu ama olmayınca olmuyor işte kimin aklına gelirdiki tüp bebek madem bu işe kalkıştık cinsiyet secimide yapalım dedik sma bizimde sizden farkımız yok tüp bebeğe bile bir sürü laf söylediler o yüzden cinsiyet secimini bile kimseye demedik sadece annemin haberi var kaynanamın görümcemin bile haberi yokyani o yüzden anlıyorum sizleri Rabbim hepimize yardım etsin gönlüne göre versin

kızlar mrb inşallah listeler yenilenecek cemzuranın test günü yaklaşıyor sevinç bacım seninde pozitifini görecegiz inş.dogururda bunlar ne neden uyumuyorlar diyecegin günlerde bu yazdıklarımı hatırlada tebessüm et:) hadi bakalım hamişler büyütsünler dua bacılarım duadan hiç vazgeçmeyelim çıkarsız riyasız birbirimize ettigimiz dualar boş dönmeyecek inşallah amin....

Aminnn inşh gerçek olur dileklerin cnm yeter ki olsunlar da varsın uyumasınlar razıyım ben allah herkesin gönlüne göre versi sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini inşlh

Aynen arkadaşım bizde kimseye söylemedik tedavilerimizi bir benim annem biliyor . Çok iyi niyetli biriyim benim gibi uğraşan birini görünce yardımcı olmak geliyor içimden ama şu toplum baskısı varya susuyoruz böyle allah hepimizin yardımcısı olsun bizim de imtahanımız buymuş demek

Yüzünden nur,
Aklından ilim,
Kalbinden Allah,
Dilinden lailahe illallah,
Gönlünden Resulullah eksik olmasın.
Yaptığın her dua derdine deva,
Hastalığına şifa,
Gözüne bir nur,
Gönlüne huzur,
Geçmişlerine rahmet,
Evinize bereket getirsin inşaallah.
Cuma'nız mübarek olsun.
DUALARINIZA BENIDE KATIN LÜTFEN KARDEŞLERIM

Arkadaşlarım nslsnız. Ben kac gündür meraktan ölüyordum güngelsede gitsem test yapsam diye bu akşam içime bir korku düştü sanki oğluşlarım yoksa diye korkmaya başladım ( ne kadar sinir bozucu bir sürecmiş.eşimde yok yola gitti yalnız kalınca kendimi cok kötü hissettim korkuyorum bennnn

Canim korkma ins seninledirler bebislerin.bendede hem merak hemde korku vardi.ama sonuc pozitif oldugunda dunyalar senin oluyor.negatif dusunme hep olumlu hisset.bak o korku hic gecmiyo.once acaba hamilmiyim kan testim ne olcak diye dusunuyon sonra kese goruncekmi.kalp atislari ne olcak derken zaman gececek ins.artik tek yapacagimiz tevekkul etmek.dua etmek boll bol hayir islemek.bebislerimiz allaha emanet.yarabbim hepimizinki korur ins...

Seyhancım teşekkür ederim destekleriniz için ya açıkcası bazen unutuyorum transfer yapıldığını bile ama bazende kasıklarım da öyle bir ağrı oluyorki aded sancısı gibi korkuyorum bu ağrı normalmiş ama şuan havadan nem kapıyorum yani

Canım kaygılanma ...
Bugünlerini hamile olduğunu düşünerek,karnını okşayıp,onunla konuşarak,pozitif geçirmeye bak..
Bunun hem sana ,hem de sana tutunmaya çalışan bebişine çok faydası var,aksininse zararı var.
Televizyonda güzel bir film aç seyret moralini yükselt,internetten bebişlerle ilgili görünlere bak,bebek kıyafetlerine bak,bunlar sana kendini çok iyi hissettirir.

Bu ağrılar iyiye işaret,sevinmelisin.
Korkma canım.
Iyi haberlerini alacağız ,az kaldı.

Sağol inşallah kanbarcım kimseyle paylaşamamakta yoruyormuş insanı onu öğrendim bu süreçte.
Bazen cok güzel hevesleniyorum mevlütlerinde ikramlıklarından tut kıyafetlerine kadar bakıyorum bazende hepsi bitiyor işte allahım inşallah yardım ederde güzel sonucu paylaşırım. Dün akşamkızım öyle bir cümle kullandı ki içim eridi resmen en cokta kızımın ümitleri için o üzülmesin diye daha cok istiyorum
Anne Allah benim kalbimi niye kırsın ki kardeşlerim olacak demi diye sorunca cok kötü oldum dağıldım resmen hala toparlayamadım kendi kızımın minik gönlü hatrı olsun inşallah hepinize Rabbim sağlık versin canlar iyi geceler

Hayatta kırmaz meleğini,ben olduğunu hissediyorum ..

İnşallah kanbarcım tekrar teşrkkür ederim hepinizin desteğî îçin
Buarada sen nasıl oldun bebiş kactanesi ben orayı kaçırmışım boğazların nasıl oldu.
Bîrde bu akşam sol kasığım ağded olacak gibi ağrıdı sonrada sağ tarafıma 3-4 kez şimşek Çakar gibi bîr ağrı oldu bunlar normalmi acaba
Hepinize mutlu pazarlar

Normal canım endişelenme,yapışmaya çalışıyorlar.İyiye işaret bunlar.
Boğazlarım hala şişik.
Yarın kese görmeye gideceğiz,daha belli değil,bir de o doktora soracağım ilaç ne kullanayım diye.

mrb kızlar kanbar canım inşallah yarın 2 kese müjdesi alacagız cemzura kardeşim bebeişlerine sıkı sıkı sarıl liste yenilenecek yine :) inşallah....kardeşlerim benim rabbim bize merhyamet etsin gönlümüzdekini hayırlı kılıp duamızı kabul etsin inşallah....dua edelim birbirimize benide unutmayın ne olur başka çaremiz yokki umut duadan başka

Simdiden hayirli olsun kanbar ablam.ins hersey yolunda gider.irem bana ayin 12 sinde git dedi.daha dogrusu transferden 12 ve 14. Testi yaptirdim.ne zaman dr gideyim dedigimde 10 gun sonra dedi.sana erkenmi git dedi...

Kanbarcım kontrolün kaçta güzel haberler verin bana moral olsun

Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakamızda. Dolayı teşekkür ediyorum. Allah herkese güzel ve mutlu haberler versin benim üzüntümü kimseye yaşattmasın ....uzun bîr süre yazacağımı sanmıyorum hoşça kalın

Canım kızkardeşlerim iki kese göründü,ikiz.
Dilerim haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını da duyarız.
Değerli dualarınızı bekliyorum,darısı bebek isteyen hepinizin başına canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…