tüm dualarım onunla inşalah mutlu haberı alacakSlm arkadaslar bugun esilanin test gunu,dua edelim,oda Anne olsun onuda topigimize hamile yazalim
Merhaba canım test günüm bugündü ama dun yaptırdım ve 11.gun sonucum pozitif geldi :))) Rabbim ins sonunu getirir ve dileyen herkese nasip eder..merhaba canım, senin bugünmüydü test tarihin? inş senide Kanbar hamile olarak yazacak
Degerin kac cikti cnmMerhaba canım test günüm bugündü ama dun yaptırdım ve 11.gun sonucum pozitif geldi :))) Rabbim ins sonunu getirir ve dileyen herkese nasip eder..
Canim benim cok sagol güzel bi haber aldim,ins diyorum sonu gelir...tüm dualarım onunla inşalah mutlu haberı alacak
çok sevindim canım hayırlısı olsunMerhaba canım test günüm bugündü ama dun yaptırdım ve 11.gun sonucum pozitif geldi :))) Rabbim ins sonunu getirir ve dileyen herkese nasip eder..
Merhaba canım test günüm bugündü ama dun yaptırdım ve 11.gun sonucum pozitif geldi :))) Rabbim ins sonunu getirir ve dileyen herkese nasip eder..
Canim benim cok sagol ins sonu da ii gelir.. catlatma ignesini yaptiktan sonra 36 saat içinde yumurtalar toplaniyor o yuzden igneni orda degil burda yani Türkiye de yapıyorsun zaten..ama öncesinde gideceksen onu bilemem canımKıbrıs Firdevs hanım annelerine bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesini Türkiyeden mi götürdünüz ? Bütün ilçlarımı aldım ama o soğukta saklanması gerektiğinden almadım.orda bulmak sorun olur mu acaba ?
Çooook sevindim canım. İşte bu.Canim
Canim benim cok sagol güzel bi haber aldim,ins diyorum sonu gelir...
cok sagol canım,amin ins Rabbim sonunu getirir..senin hamilelik nasil gidiyor? ??Coook sevindim esila rabbim kucagina almayi nasip etsin...
burda en son dk al canım ve onlar özel bir kutunun içine koyuyorlar merak etme, belki orda da bulabilirsin ama ben burdan öyle götürmüştüm eczane özel kutuya koydu...Kıbrıs Firdevs hanım annelerine bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesini Türkiyeden mi götürdünüz ? Bütün ilçlarımı aldım ama o soğukta saklanması gerektiğinden almadım.orda bulmak sorun olur mu acaba ?
canim benim bulantilarim erken basladi,hic beslenemiyorum.nasil olcak bende bilmiyorum.persembe belli olcak 2.kese var mi yok mu.Cok sa
cok sagol canım,amin ins Rabbim sonunu getirir..senin hamilelik nasil gidiyor? ??
Sağol kanbar'cım. ben yanlışlıkla yazmıştım. sağol. bu arada 1 tane bebek göründü. kalp atışlarını da gördüm.Bizim sana da,herkese de kapımız açık tatlım.Hayırlı olsun,çoğul gebelik gibi görünüyor katlama oranlarına bakılırsa.
Bugün kese göreceksin,inşallah Rabbim kalbine göre versin,tek istiyorsan tek,ikiz istiyorsan iki kese görürsün canım
Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah,seni ekliyorum topiğimize.
Canım bu topiği baştan sona oku.Konu ile ilgili diğer topikleri de oku.merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
Canım şükürler olsun Rabbime.Sağlıkla kucağına da alırsın meleğini inşallah tatlım.Merhaba canım test günüm bugündü ama dun yaptırdım ve 11.gun sonucum pozitif geldi :))) Rabbim ins sonunu getirir ve dileyen herkese nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?