Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Soğukta saklanması gerektiğinden,iğnenin altına ve üstüne buzlu aparat koyuyorlar,güvenle götürüyorsun canım.

Canım Firdevs Hanım da yapabiliyor,İstanbulda da bu işlemi yapan birçok doktor var.
Ben hiç rastlamadım kötü sonuç alana,iyi bir yerde yaptırırsan canım,korkma.
Evet hamilelikte de vitamin alıyoruz ,diğer ilaçlar bırakılıyor.

Sağol kanbar'cım. ben yanlışlıkla yazmıştım. sağol. bu arada 1 tane bebek göründü. kalp atışlarını da gördüm.
Canım Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin.

canim benim bulantilarim erken basladi,hic beslenemiyorum.nasil olcak bende bilmiyorum.persembe belli olcak 2.kese var mi yok mu.
Canım 3,5/4 aylık olunca hepsi geçecek,en azından çok hafifleyecek,o zaman rahatlayacaksın.
Doktoruna sor sana miğde bulantısı kusma önleyici ilaç ve asit önleyici miğde inhibitörü versin tatlım.
Bana bulantı kusma için Zofer vermişti,eczanelerde bulamadığımızdan yerine eşdeğeri ONZYD_4 mg.verdi ,sabah aç karnına ve akşam da miğde bulantısı olursa aç karnına yuttum kesti,çok iyi geldi.
Ondan yarım saat önce de ,sabah aç karnına Pulsac_40 mg. miğde inhibitörü yutuyorum,asidi önlüyor tatlım.Yemek te rahatlıkla yiyebiliyorum.
Doktoruna söyle,sana bu ilaçları yazsın tatlım.

cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.gercekten kotuyum,bugun konnrolum var,seninde 4d ultrasyonun insallah bebisler gosterir kendinide omur boyu unutamayacaginiz bi ani olur

Hamişler Allah evlatlarınıza ve size uzun uzunnn mutlu sağlıklı ömürler versin listeseki ler bizim umut ışığımız . Lütfen hamiş kaldıktan sonra bu gruptan kopmayın olurmu ? varlığınız desteğiniz yeni gelenlere umut olur. Kanbarın olduğu gibi hem hamiş hamişede destek olur

Firdevs hanima giden arkadaşlar; yeri yerine gidenler hava alani sonrasi guzergah nasil otobüs mu havas mi var. Özetler ler mi.otel nasıl ucreti jac gece kalindi. tup
Sanirim baba cevap veren olmuyacak (

cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.gercekten kotuyum,bugun konnrolum var,seninde 4d ultrasyonun insallah bebisler gosterir kendinide omur boyu unutamayacaginiz bi ani olur
İnşallah canım,biz de birazdan gideceğiz.Sen de bugün doktoruna bu ilaçları yazdır,rahatlarsın.
Kesin olarak katılıyorum,hamile arkadaşlar destek vermeli,tecrübelerini paylaşmalılar.

Firdevs hanima giden arkadaşlar; yeri yerine gidenler hava alani sonrasi guzergah nasil otobüs mu havas mi var. Özetler ler mi.otel nasıl ucreti jac gece kalindi. tup

Sanirim baba cevap veren olmuyacak (
İncikul henüz yeni yerine giden olmamış olabilir,ya da görmemişlerdir,görünce yazarlar.

İnşallah canım,biz de birazdan gideceğiz.Sen de bugün doktoruna bu ilaçları yazdır,rahatlarsın.

Kesin olarak katılıyorum,hamile arkadaşlar destek vermeli,tecrübelerini paylaşmalılar.
valla ben burdayım fırsat buldukça giriyorum arkadaşlara elimden geldiği kadarıylada yardımcı olmaya çalışıyorum, benim gibi bir kaç arkadaş daha var ama nedense diğerleri girmiyor artık hamile kaldılar iş bitti gibi aslında öyle olmamalı bu topik niye var birbirimize tecrübelerimizle yardımcı olmak, inş Allah nasip ederse bebeğimizi kucağımıza aldıktan sonrada fırsat buldukça burda olmaya çalışaçağım

cok dogru soyluyorsun dıger hamıle kalan arkadaslar hıc gırmıyor galıba yada uygun degıller gıremıyorlar bız sızın sayenızde cok tecrube kazanıyoruz ben mesela temmuz agustos gıbı dusunuyorum gıtmeyı fırdevs hanıma ama son 3 aydır burdan sızlerı takıp edıyorum bılglerınızle aydınlanıyorum karar vermemde olsun hangı asamaları yasayacagıma daır olsun sızden cok faydalandım HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

merhaba AED sana diğer topikte demiştim hatırlarsın değerlerin benimkine çok yakın seninde tek gibi görünüyor diye tek olsun ikiz olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bence seninde benim gibi oğluşun olacak :) inş hayırlı evlatlar olsun..

Kızlar vakit yaklaştı ilaç protokolüm bugün geldi.Yarın başlıyorum 10 haziranda dr kontrolüm var . 17 Haziran kıbrısa gidiş gözüküyor .
inşallah herşey hakkında hayırlısı olur canım senden sonra da benimkisi galiba allah yardımcımız olsun bizde buradaki diğer hamile arkadaşlarımız gibi mutlu haberlerimizi paylaşalım

Canım 2 seneye kadar elinde histereskopi ve rahim filmin varsa istenmiyor,2 seneden eskiyse istiyorlar.
Ben daha önce hiç film yada histereskopi falan yaptırmadım sadece ultrasyonla rahim içine bakıldı fakat elimde sonuçları yok o zaman.doktor iyi hiç bi problem yok demişti şimdi şimdi yine tekrar rahim ultrasonu yaptırsam yeterli olur herhalde filme falan gerek olurmu acaba

canım çok sevindim inşallah bundan sonrası da güzel geçer inşallah bizlerde bu haberleri buradan verebiliriz en kısa sürede
İnşallah canım sonuna kadar gider,inşallah sizlerde kalbinizdekini yasayacaksiniz ben inanıyorum buna..icini ferah tut yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…