Irem de devam dedi Sağol canim. Senin tek di degil mi.kan değer letin nasil artmisti? Yani benim perşembe görünmez mi??incikul ilaçlarına devam tabiki tatlım liste vermişlerdir sanada onda yazıyor her şey.
Bayram şekerleri ni aldin geldin arkadaşım. Ne mutlu sana.insallah guzel pozitiflerinide alacagiz.sayfamiz cok bereketli maşallahMerhaba kızlar şükürler olsun evimize ulaştık bebislerimizi aldık geldik bundan sonra bekleme süreci başladı inşallah bende sizler gibi buradan güzel haberler vereceğim biraz dinleniyoz bütün süreci bekleyen arkadaslara anlatacağım ama şunu söyleyebilirim ki bundan sonra gitmeyi bekleyen herkesin içi cokkkkkk rahat olsun
Hoşgeldin canım hayırlısıyla bizde senin gibi heycanla vereceğin mutlu haberi bekliyoruz.Alah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin aminnnn :)Merhaba kızlar şükürler olsun evimize ulaştık bebislerimizi aldık geldik bundan sonra bekleme süreci başladı inşallah bende sizler gibi buradan güzel haberler vereceğim biraz dinleniyoz bütün süreci bekleyen arkadaslara anlatacağım ama şunu söyleyebilirim ki bundan sonra gitmeyi bekleyen herkesin içi cokkkkkk rahat olsun
Irem de devam dedi Sağol canim. Senin tek di degil mi.kan değer letin nasil artmisti? Yani benim perşembe görünmez mi??
canım birşey olmamasına sevindim kendine dikkat etKızlar bende bayramın ikinci günü sabah gelen kanama ile yıkcıldım .Hemen firdevs hanıma haber verdim pruloton vurduralım progestonu dörde çıkaralım dedi.Üniversitenin aciline gittim ve doğumhaneye yönlendirdiler beta hcg yapıldı 5000 üstü çıktı .Ultrasonda bakıldı şükürler olsun kese duruyor.Pruluton kanamayı kesti önce kahve akıntıya döndü sonra kesildi .hastaneden dönüştede parça düşürdüm serçe parmapım çeyreği kadar bir şeydi ama kanama yoktu yine firdevs hanıma haber verdim pıhtıdır rahat ol telaş yapma dedi.Bugünnyime kpntrole gittim kese duruyor Allahıma şükürler olsun .Pazartesi yine gel dedi.Tutunma kanamasıymış bunlar .Düşük yapsan aşırı kanaman olur ve soğan zarı gibi beyaz parçalar gelir dedi.
Arkadaslar mrb ben yumurta takibindeyim suan.sorum su acaba kullanilmayan yumurta veya embriuolarimizi dondururlar mi? Birde yumurta toplatanlar varsa kac mm olunca toplandi? Tesekkurler...[/QUO adetten sonra 9--11 gün sürer yumurta oluşumu 20 mm 21 mm oldukta catlatma iğnesi yapılır 36 saat sonra toplanır. Genelde kıbrısta yumurta ve embriyo dondurma işlemine pek gitmiyor doktorlar ama yine ısrar edersen kalanı kaliteliyse dondururlar hayırlı olsun tedavin Rabbim hayırlı bebişler versin
Tercihen 5.güne giden , yani en keliteli embriyoları dondururlar,sizin de talep etmenizle.Çünkü 5.güne gidebilen embriyolar tutunma kabiliyeti çok yüksek embriyolardır.Arkadaslar mrb ben yumurta takibindeyim suan.sorum su acaba kullanilmayan yumurta veya embriuolarimizi dondururlar mi? Birde yumurta toplatanlar varsa kac mm olunca toplandi? Tesekkurler...
bebemavisi kardeşim,kıbrıstayken seni ararlarsa kıbrısta olduğun belli oluyor.Türkiyeden arayana kıbrısı aradığı bildiriliyor.Çünkü konuşma ücret tarifesi farklıdır.Arkadaslar mrb turkcell hatti olanlar kibristayken arandigimizda bizi aryanlar bizim kibrista oldugumuzu anlayabilir mi? Bizi arayanlarin telefonuna kibrista oldugumuza dair herhangibir anons yapiliyor mu?
Eyvah nasil caktirmafan kalcaz bir hafta ozaman. Farkli bi yolu olan varsa bilgi verirseniz sevinirimbebemavisi kardeşim,kıbrıstayken seni ararlarsa kıbrısta olduğun belli oluyor.Türkiyeden arayana kıbrısı aradığı bildiriliyor.Çünkü konuşma ücret tarifesi farklıdır.
Tatile gidiyoruz arkadaşlarla dersiniz.Muğla Fethiye'de kelebek vadisine deyin.Elektronik hiç bir şey almıyorlarmış dersiniz.Herşey doğal olacakmış dersiniz.Tatil sonunda telefonları geri veriyorlarmış dersiniz. :))))Eyvah nasil caktirmafan kalcaz bir hafta ozaman. Farkli bi yolu olan varsa bilgi verirseniz sevinirim
Anlaşmalı bir Dr ihtiyaç yok canım herhangi bir Dr.a gidebilirsin ultrason iyi olan bir yere git yeterliMerhabalar hanımlar, Firdevs hanım Adana'da acaba hangi hastane ve doktorla ortak çalışma içinde, bilgisi olan varsa ve yazarsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.herkese güzel günler dilerim.
Ben turkcel kullanmiyorum,benim sirket hattim var avea,biz gittigimizde sadece musteri hizmetlerinden hattimizi yurtdisina actirdik.hicbirsekilde anlasilmiyor,sadece seni ararlarsa senden de tl gidiyor okdr.yani anlasilmiyor,hem senden hem karsidakinden gidiyor tl canimArkadaslar mrb turkcell hatti olanlar kibristayken arandigimizda bizi aryanlar bizim kibrista oldugumuzu anlayabilir mi? Bizi arayanlarin telefonuna kibrista oldugumuza dair herhangibir anons yapiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?