- 31 Mayıs 2015
- 27
- 13
- 3
Tamam canim sagolasin turkcelli aradim onlarda anlasilmaz dedi.tesekkur ederimBen turkcel kullanmiyorum,benim sirket hattim var avea,biz gittigimizde sadece musteri hizmetlerinden hattimizi yurtdisina actirdik.hicbirsekilde anlasilmiyor,sadece seni ararlarsa senden de tl gidiyor okdr.yani anlasilmiyor,hem senden hem karsidakinden gidiyor tl canim
Arkadaşımmm! Hayırlı olsun canım benim ne güzel ne harika bir haber :) sabah sabah içim açıldı. firdevs hanım ve irem hanım sana da uğur getirdi canım benim. Darısı bizlerin başına işallahKızlarrrrr,bugün dayanamayıp 10.günümde test yaptırdım.Değerim 127,42 çıktı.Laboratuvar görevlisi "Hayırlı olsun hamilesiniz." dedi.Kendimi tutamayıp ağladım.Yüce mevlam bu duyguyu yaşamayı herkese nasip eyler inşallah.
hayırlı olsun canım ne güzel bir haber darısı bizim başımıza inşallah bizim test günümüze de 6 gün kaldıKızlarrrrr,bugün dayanamayıp 10.günümde test yaptırdım.Değerim 127,42 çıktı.Laboratuvar görevlisi "Hayırlı olsun hamilesiniz." dedi.Kendimi tutamayıp ağladım.Yüce mevlam bu duyguyu yaşamayı herkese nasip eyler inşallah.
Kızlarrrrr,bugün dayanamayıp 10.günümde test yaptırdım.Değerim 127,42 çıktı.Laboratuvar görevlisi "Hayırlı olsun hamilesiniz." dedi.Kendimi tutamayıp ağladım.Yüce mevlam bu duyguyu yaşamayı herkese nasip eyler inşallah.
Canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.Kızlarrrrr,bugün dayanamayıp 10.günümde test yaptırdım.Değerim 127,42 çıktı.Laboratuvar görevlisi "Hayırlı olsun hamilesiniz." dedi.Kendimi tutamayıp ağladım.Yüce mevlam bu duyguyu yaşamayı herkese nasip eyler inşallah.
Umutnur umudunu kaybetme lütfen,bir üzüldün,bir sevindin,yine üzüldün,ama eğer sağlıksız bir gebelikse zaten devam etmeyecekti,bir de böyle düşün,o kadar zahmet çekip kaybetmektense,böylesi daha hayırlıdır inan bana.Negatif sonuç aldıktan sonra Dr hanım zahmette bulunup mesajlara cvb bile yazmıyor artık 5 deneme yaptım 5 de aynı iş bittikten sonra kimse senin yüzüne bakmıyor bile neyse arkadaşlar tüm hamile olan test günü bekleyen tedaviye başlayan canlara bol şans uğur sağ selamet hayırlı bebekler dilerim. Kaldı bana 6. Denemeye bursada ağustosta başlıcam daha adet olmadım Rabbimden hayırlısını diliyorum
Hamilesindir cnm,iki hamileligimdede 8.gun lekelenmem oldu ve azalarak kesildi,sadece o lekelenmeden hamile oldugumu anladim:)baskada hic bir belirti yasamadim.kızlar merhaba benim bugün 8. günüm ama bu sabah kalktığımda bir lekelenmem olduğunu fark ettim çok üzüldüm böyle birşey başına gelen var mı ireme haber verdim telaşlanmayın dedi bana acil cevap yazar mısınız
7.ve 8.gün oldu ve ikizlere hamileyim.kızlar merhaba benim bugün 8. günüm ama bu sabah kalktığımda bir lekelenmem olduğunu fark ettim çok üzüldüm böyle birşey başına gelen var mı ireme haber verdim telaşlanmayın dedi bana acil cevap yazar mısınız
Bendede 10.gun oldu.pembe lekelenme.sonrasi kahve rengi.cok uzulmustum.hemen dr.a gittim.hamileymisim :) hiçbir sey yapmicagiz dedi dt.zaten önlemler alınmış size dedi.Sağ olun kızlar rahatlattiniz beni
Icini ferah tut arkadasim ilk lekelememde ireme yazdim.beklememi soyledi.yuzde yuz belirti sayilmazmis.cok okudum.bende hiccc belirto yoktu yala yok.sadece kadilmalar az var. Anlatilan hicbisey yoktu.uzulmustumde. yazmistimda hatta.ama Rabbim e şükür yani.yaron gör bak sen de yazacaksin sende inanamiyacaksin .Güzel haberlerle geleceksin.opuyorumMerhaba kizlar yarin nenim test günüm internetim.olmadigi icin pek giremiyorum nete dualarinizi eksik etmeyin bana buarada.benim hic.kanama gibi lekelenme olmadi bu normalmi
Arkadadim allah yardimcin olsun inşallah güzel haberler vereceksin bize ben inanıyorum gönlünü ferah tut hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba kizlar yarin nenim test günüm internetim.olmadigi icin pek giremiyorum nete dualarinizi eksik etmeyin bana buarada.benim hic.kanama gibi lekelenme olmadi bu normalmi
Canım tabiki de normal,illaki olacak veya olmayacak diye bir şey yok.Merhaba kizlar yarin nenim test günüm internetim.olmadigi icin pek giremiyorum nete dualarinizi eksik etmeyin bana buarada.benim hic.kanama gibi lekelenme olmadi bu normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?